Sarcina si bolile autoimune (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luck multumesc !!

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

anabel79 tratementul cu seleniu l-ai primit de la endocrinolog? si dupa ce schema de administrare?

Eu cand am fost cu rezultatele la endocrinologul meu si anume: ATPO 300 si TSH 2,44 mi-a zis ca pt ATPO nu avem ce face si sa scadem TSH sub 1.

Am scazut TSH-ul sub 1, am facut tratament pt trombofilie si sarcina tot s-a oprit din evolutie.

Ma gandesc acum ca daca exista un tratament sa incerc sa scad si ATPO-ul.

Restul analizelor imunologice le voi face la V Babes dupa ce elimin sarcina. Intre timp citesc si ma documentez.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 3 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

nu mi arecomandat nimeni sa iau seleniu dar am citit pe net si vad ca a dat rezultate.de fapt si fetele de pe aici au avut succes cu seleniu.eu i am spus endocrinoloagei ca iau seleniu si a spus ..bine.deci am luat...
apropo imi pare rau ca insist care este adresa insitutuliu v babes?
ma bucur enorm ca ne intalnim aici...poate reusim sa invingem..
miki multumesc ff mult ptr informatii...m am interesat la cineva din spitale si mi a spus ca IvG costa la noi vreo 1600 ron fiola sa ca stie pa cineva care a facut tratamentul dar a avut o sponsorizare...cred ca e foarte greu sa faci acest tratam la noi in spitale mai ales ca nu am gasit doctori care sa vada legatura dintre acesti anticorpi si pierderea unei sarcini sau neimplantarea ei.
sper sa ajung sa mi fac analizele si sa merg la acel dr. va tin la curent...

Mergi la inceput

scuze miki...am gasit adresa e cel de pe splaiul unirii? te rog mai spune mi doar dc ai sunat inainte ptr programare?

Mergi la inceput

anabel79 multumesc pt raspuns. Tu cum/ cat il iei?

Mergi la inceput

Anabel
adresa Institutului Victor Babes:
Splaiu Independentei, nr 99-101, sector 5
tel 0213192734 sau 0213192732 int 219
Camera (Laboratorul) 46 este la etajul 1
Nu-ti tb programare pt analize si poti lasa o adresa de mail unde sa-ti trimita rezultatul.
Pt consultatie la dl dr Ursaciu nu stiu cum se procedeaza, suna la nr de tel care ti le-am dat dar fara sa ceri interiorul care e pt lab si spui ca vrei o programare la dl dr Ursaciuc Cornel. Sa-mi spui si mie cat de repede te-a programat, dc chiar e nev de programare si dc nu tb ce program are, dc iti tb trimitere de la med de fam si cam atat. Succes si sa ne tii la curent cu stirile!!

Lavinia sa nu faci f repede anal pt ca sigur ies niste anticorpi din cauza sarcinii oprite din ev.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

lavinia eu am luat seleniu de la wallmark la inceput am luat 1 pastila de 50 mcg si nu a scazut asa mult dupa care am inceput sa iau 100 pana in prezent si au scazut mult...nu cred ca are efecte rele pentru ca sunt niste antioxidanti... cum crezi?
multumesc, miki voi da un telefon si o sa incerc sa merg saptamana asta si poate la dr voi merge sapt cealalta ptr ca sunt in concediu...va tin la curent....

Mergi la inceput

Anabel sa ajungi pana pe 21 dec pt pana la data asta lucreaza. In ian cred ca incepand cu data de isi 4 reiau activitatea.

Fetelor am citit ca si vit C creste NK si eu am luat mult timp vit C (are si putin Zn in ea) la rec lui Uscatescu. Deci si asta poate mi-a crescut NK.
Maine imi iau resveratrol sau pycnogenol si ceai verde si o sa beau vin rosu in f zi. Poate imi aduc la normal NK-rile pana in ian. Am gasit mesajul postat de Goldi care ma interesa pe mine, cel cu prod naturiste in care spunea ce prod naturiste tb sa luam in fct de limfocitele B si T . Mesajul e la cap 2 pag 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Miki daca ar fi sa iei in considerare intervalele din buletinul meu de analize ai fi chiar in grafic
CD3=celule T 80% (60-85),CD3 1484 /ul (800-1900)
CD19=celule B 10% (6-23),CD19 181 /ul (36-690)
CD4=T helper 53% (29-60),CD4 985 (400-1800)
CD8=T supresor 25% (11-38),CD8 464 (180-1140)
CD16+56= celule NK 7% (6-31),CD16+56 128 (36-930)
Dar avand in vedere ca fiecare laborator foloseste o anumite concentratii de substante in determinarea analizelor ...eu zic sa repeti analizele dar fara a mai lua nici un fel de medicament.
Bafta ...ai sa vezi ca totul va fi bine iar anul 2010 ne va aduce tuturor fetelor bebelusul mult asteptat.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

miki, multumesc pt grija. Eu cel mai devreme voi merge in ianuarie, cel mai probabil sf, la analize ca de ...

Inca nu stiu daca o sa imi iasa ceva dar ma ingrijoreaza faza cu vit C ca pe asta o iau ca si tine pentru sange zilnic de cel putin 1 an. Oricum pana la analize m-am hotarat sa nu mai iau nimic nici vitamine, nici aspenter doar euthyrox-ul.

pentru toate fetele

Mergi la inceput