O parere......
Raspunsuri - Pagina 3
Claudi@ spune:
Cumva, situatia ta, se aseamana cu a mea, numai ca la mine nu e fratele sotului ci tatal. Sotul e indatorat pana peste cap, dar nu-s facute pt el ci pt socrul meu.
Si eu zic ca e un om bun, sotul meu, pt ca incearca sa faca bine si e luat de prost, dar cateodata ma gandesc ca ar putea face si pt noi.
As vrea, uneori, sa divortez dar ma razgandesc cand vad cum i-si venereaza copii si nici copii n-ar putea fara el.
trimit acu ca plange copilul
revin
AdiS spune:
Ce inseamna MLM?
Cred ca sotul tau nu stie cum sa traiasca, care sunt regulile de baza pe care sa le urmeze pentru a nu intra in bucluc.
Dupa mine daca nu are de unde sau cum sa imprumute legal banuti atunci sa nu plece din firma ci sa continue pana apare o noua posibilitate de a iesi. Luatul de bani de la camatari este un lucru ilegal, ca urmare si recuperarea banilor este ilegala, poate fi chiar ... foarte ... ilegala.
In acelasi timp o ideea buna ar fi sa iti cauti de lucru in alta parte. Pentru simplul motiv de a nu lucra amandoi in acelasi loc si astfel va puteti sprijini reciproc cand unul dintre voi nu isi primeste/scoate banii.
Claudi@ spune:
Citat: |
Tyaa, sper sa nu-mi iei in nume de rau ce-ti voi spune, dar asta e parerea mea si simt ca trebuie sa ti-o impartasesc. Eu sunt de parere ca sotul tau nu e un om rau ci foarte rau. Un om caruia nu-i pasa de copilul lui in primul rand, de ce va manca cand lipseste el de acasa, de viitorul lui (nu s-a gandit o secunda la copilul lui vanzand apartamentul) este un om f rau din punctul meu de vedere. Iar fata de tine e clar ca nu are pic de respect, iar de iubire chiar nu stiu ce sa zic. Daca v-ar iubi cu adevarat voi ati fi pe locul intai, nu fratele. Cand iubesti pe cineva faci tot posibilul sa-l vezi fericit, il respecti, iar iubirea fata de copil trebuie sa fie mai presus de orice (iar aceasta iubire se vede ci prin tot ceea ce faci pt el). In alta ordine de idei, mi s epare un tip ascuns: fac edatorii de care tu nu stii pe la magazine. Pai ce naiba de casnicie e asta in care nu ai habar de ce face perechea ta? In plus, ti se pare normal sa mananci la mama ta? Pai femeia aceea e obligata sa va tina pe voi pt ca un sot indiferent (ca sa nu-i spun altfel) prefera sa-i fie bine fratelui lui decat sotiei si fetei. Scuza-ma ca sunt atat de inversunata, dar nu-mi vine sa cred cum se comporta fata de copilul lui (fata de tine nici nu mai spun). |
Toate astea i le-am spus eu sotului meu, in seara asta. Mai putin faza cu banii si mancatul la mama, caci nu e cazul sa plece undeva si sa ma lase fara bani.
Sotul meu a plecat capul si si-a cerut scuze, si spune ca stie ce a facut si ca nu ar mai face asa ceva in veci. Cred ca le-a facut in spatele meu doar pt ca stia ca nu voi fi in veci de acord si pt ca tatal lui e un tip cu o personlitate tare.
Ce nu si-ar fi permis in veci ar fi fost sa-mi zica sa cobor din masina ca vrea sa fie singur. Serios si fara urma de gluma in momentul ala ramanea fara parbriz si stricam tot ce puteam.
Cred cumva ca lui ii convine ca tu esti asa, el face ce vrea. Tu de ce nu ai dreptul sa ai masina?
Si eu am acceptat si accept multe dar sunt unele chestii peste care nu trec , trebuie sa am grija si de mine si comfortul meu. Cum adica sa trebuiasca sa te duca fratele la facultate, pai tu nu ai drepturi?
Fa-te a dracu, altfel te joaca el cum vrea. Cere-ti drepturile, intr-o casnicie sunteti 2.
tyaa spune:
Nu pot fi a dracului, stiu sigur insa ca increderea s-a cam dus. Daca nu se schimba nimic in urmatoarele 4-5 luni pun punct. Pana acum mi-am impus sa nu ma cert pt bani ,am acceptat totul asa cum era. Am asteptat sa faca ceva pt noi pentru ca ca isi doreste. Consider ca obligandu-l ma insel pe mine. Adica face ceva ce imi doresc eu, nu ce isi doreste el. El daca ne vrea, sa ne fie alaturi. Daca nu drum bun.....
nona_denis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tyaa Daca nu se schimba nimic in urmatoarele 4-5 luni pun punct. |
Replica asta am spus-o eu de nenumarate ori si inca sunt cu el...
tyaa spune:
Ce ati face daca sotul v-ar fi neglijat, nu s-ar fi ocupat deloc de familie si dupa 8 ani aflati ca e dator absolut peste tot si spune minciuni dupa minciuni in legatura cu plata datoriilor? Va roaga sa il credeti ca se va schimba si nu va va mai minti si sa ii rezolvati inca 200 milioane? Dar nu va spune tot, zice ca "are problemele lui", ca cedeaza si nu mai stie ce sa faca.
Cum ati proceda voi in situatia data? L-ati ajuta?
mistral spune:
Cum sa il ajuti din moment ce nu spune nimic despre problemele lui?
200 de milioane e o suma foarte mare,cine va rambursa datoria ulterior?
Deja v-a lasat fara casa,eu nu as imprumuta nici un ban pentru "problemele lui".
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
cristiama spune:
tyaa,
Intr-o casnicie nu sunt problemele mele si problemele tale, sunt problemele nostre.
Mie mi se pare ca aveti probleme mult mai mari decat banii pe care-i cheltuie.... cumva.
Bine, are datorii la magazin. Dar a adus mancare acasa, a cumparat ceva copilului? Ce a cumparat cu banii respectivi?
TU de ce mai lucrezi la firma respectiva? E o perioada grea de gasit job dar iti trebuie neaparat o sursa, a ta, de venituri!
A, deja ai vandut casa ta, vrei sa mai adaugi inca 200 mil la datoriile pe care le aveti? De unde se presupune ca o sa faci tu rost de acesti bani?
tyaa spune:
Cristiama, nu avea datorii la magazin propriuzis, ceruse imprumut 3000 ron de la patron ca sa plateasca impozitul forfetar, pe care nu l-a platit ca era dator altcuiva. Desi imi spusese ca a platit, ma minte in fata. Apoi azi am aflat ca nu a platit o datorie mai veche pe care m-a mintit odata ca a platit-o, si inca odata apoi, ca sa aflu azi ca nu e asa. Nu a platit-o nici pe aia. Apoi, e dat in judecata de un furnizor, in primavara am cerut bani pt ca era dat in judecata de un altul. O parte din bani am cerut de la ai mei. E intr-un mare rahat si eu habar-nu am avut. El zice ca nu a zis nimic ca nu vrea sa se certe, eu insa nu am incredere, nici macar nu cred ca il interesez in vreun fel.Eram pe punctul de a cere banii de la fratele meu sa ii platesc celelalte datorii EU. Adica sa umblu eu peste tot. Acum nu mai stiu. Descopar minciuni dupa minciuni....