O parere......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Pepene, nu pot merge pt ca nu am bani si nu am cu ce ajunge, Clujul e la 180 km de noi. Ar trebui sa fiu acolo la 9, autobuzul ajunge dupa ora 11. dar oricum nu sunt bani....
Am scris mai sus, am ramas acasa cu 70 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

offf, imi pare tare rau tyaa.

e tare neplacut sa depinzi material de el in totalitate, chiar daca e un sot bun.din pacate, cred ca lui ii convine putin situatia actuala, si de aceasta si considera ca facultatea nu merita. nu te lasa, o faci pt. bunastarea ta, si de fapt, si pt. a lui.

Mergi la inceput

Ok, pepene mersi. Asta este....nu pot zice ca e un sot rau dar nu considera importante nevoile mele. De cand e, banii sunt la el si acum a acumultat atatea datorii de care eu nu stiam nimic. Am intrat sa fac azi cumparaturi la un magazin din cartier si m-a intrebat proprietarul daca sotul meu nu mi-a lasat mie "ceva" pt el. Bani desigur..
Si nu se imprumuta pt noi, adica banii nu ajung in casa niciodata (nu am platit chiria, de 2 sapt nu am gatit, am mancat la mama, pt NOI personal nu sunt bani), se imprumuta pt firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

Ok, pepene mersi. Asta este....nu pot zice ca e un sot rau

de mai tyaa ... ce pot si eu sa spun, bun sot ala care isi lasa familia fara acoperis si posibilitati de a-si procura de mincare. Eu sunt un pic fara cuvinte de cind ai spus ca va lasa 3 zile fara bani de mincare.

Poate n-o fi un sot rau, dar nici prea bun nu e. Sau depinde de cum definim "bun". Te rog sa imi ierti duritatea. Eu i-as fi dat demult de ales intre mine si frate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

Nu stiu ce sot "bun" e ala care isi lasa familia fara bani ptr 3 zile dar in schimb se imprumuta ptr fratior cu milioanele.

Apartamentu nu l-as fi vandut ptr nimic in lume, nu stiu cata incredere ai avut in el sa faci lucru asta.

Cred ca ar trebui sa stai serios de vorba cu el si daca continua asa mai bine iti iei fata si pleci la mama ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Din ce povestesti tu,tyaa,sotul tau nu te respecta deloc,nu ii pasa de tine ,de copil.Nu pot sa inteleg cum sa iti vinzi casa pt. o firma chiar daca ar fi fost doar a voastra.Singurul sfat ar fi sa te angajezi in alta parte,sa nu mai depinzi doar de firma si de sotul tau.

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

suparat, mi-a zis sa cobor din masina ca vrea sa fie singur.
Ce sa mai zic, imi vine sa plec cu tot cu fata, dar nu e asa de usor, ca mi-e si foarte mila de el, in fost nu e un om rau dar nu stie sa fie pt familie deloc.... a mers cand a vrut, unde a vrut..insa eu nu. Masina nu a vrut sa mi-o dea nicaieri pe motiv ca are nevoie de ea, bani pt nevoile mele ioc

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

AM reusit sa ajung la cluj, fara bani. A venit fratele meu si m-a dus, apoi m-a adus acasa.
Cat daca ma respecta sau nu.........eu nu m-am impus niciodata, i-am zis doar ca nu imi place dar sa faca ce vrea. Si a facut ce a vrut, pana acum...Eu am gresit atat de mult, am crezut ca stie ce face, are totusi o varsta si a mai trecut printr-o experienta similara. Cand ne-am casatorit a renovat singur tot apartamentul nostru, anul urmator a trebuit sa-i faca casa mamei lui (apeopo stie o gramada de meserii, nu ar fi o problema sa inceapa de la zero), dupa o vreme cumnata nu l-a mai lasat pe sotul ei sa il ajute, asa ca aproape singur a continuat sa lucreze la casa mamei, apoi, inca vreo 2 ania fost foarte ocupat cu instalari de antene TV, nu stiu cum se facea ca ajungea zilnic cam pe la 11-12 acasa. Apoi, cand s-au mai linistit treburile, omul s-a reapucat de pescuit si o vara a mers la pescuit de 2-3 ori pe sapt. Noi acasa in tot timpul asta. Acum e la fel, de cateva luni ne vedem doar in somn.
Oare eu unde gresesc? Ca peste tot sunt doi vinovati. Eu nu pot sa ma impun, sa il fortez sa faca ceva. Nu cred ca se va schimba, poate doar eu. Dar cum? Eu nu mai sunt la fel de iubitoare ca la inceput, dar cum as putea fi? Nu prea ii zic ce am, eu uit si retin doar ca sunt suparata pe el.
As vrea sa trecem cumva peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Tyaa, sper sa nu-mi iei in nume de rau ce-ti voi spune, dar asta e parerea mea si simt ca trebuie sa ti-o impartasesc. Eu sunt de parere ca sotul tau nu e un om rau ci foarte rau. Un om caruia nu-i pasa de copilul lui in primul rand, de ce va manca cand lipseste el de acasa, de viitorul lui (nu s-a gandit o secunda la copilul lui vanzand apartamentul) este un om f rau din punctul meu de vedere. Iar fata de tine e clar ca nu are pic de respect, iar de iubire chiar nu stiu ce sa zic. Daca v-ar iubi cu adevarat voi ati fi pe locul intai, nu fratele. Cand iubesti pe cineva faci tot posibilul sa-l vezi fericit, il respecti, iar iubirea fata de copil trebuie sa fie mai presus de orice (iar aceasta iubire se vede ci prin tot ceea ce faci pt el).
In alta ordine de idei, mi s epare un tip ascuns: fac edatorii de care tu nu stii pe la magazine. Pai ce naiba de casnicie e asta in care nu ai habar de ce face perechea ta?
In plus, ti se pare normal sa mananci la mama ta? Pai femeia aceea e obligata sa va tina pe voi pt ca un sot indiferent (ca sa nu-i spun altfel) prefera sa-i fie bine fratelui lui decat sotiei si fetei.
Scuza-ma ca sunt atat de inversunata, dar nu-mi vine sa cred cum se comporta fata de copilul lui (fata de tine nici nu mai spun).

Mergi la inceput

Vreau sa deschid ochii, sa vad cum stau si pt ce suport. As vrea sa auziti si varianta lui, ceea ce e cam imposibil. Sa citesc pareri, imi tot franez nervii, imi tot spun ca trebuie sa fim si la bbine si la rau impreuna, ma autocalmez desi sunt la pamant, el zice ca "cedeaza", eu nu mai am ce face pt el daca nu pleaca din firma. El spera sa reuseasca cu un MLM, imi cere sa am incredere in el. Eu nu prea pot sa am atata timp cat e dator peste tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Tyaa, nu sunt casatorita, nici copil n-am deci nu imi permit sa iti dau un sfat sau sa dau cu parul.
Dar nu am o parere deloc buna despre faptul ca te lasa fara bani si pleaca si pune interesele copilului dupa cele ale fratelui. Unde e iubirea? Unde e respectul?

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput