Am castigat jumate' de milion de lire
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
si eu sunt o bogatana virtuala...
si am trimis niste date fictive, un nume intortocheat, care cred ca nici nu exista...si in urmatorul mail mi se cerea contu bancar, PIN si alte detalii bancare sa trimita banutii. si i-am trimis o poza sugestiva si cred ca l-am speriat .
cele care primiti averi de le seici, dati si adresa mea, ca vreau sa incerc si cu astia
mailuri de genu mai primeam si de la o anumta banca din RO. ca prin nu stiu ce minune am fost desemnata castigatoarea a nu stiu cate mii de euro(mai sa fie, ce norocoasa sunt eu, oare am calcat in ceva? ). da eu nici nu am cont la banca respectiva si le trimiteam ca nu au nici o treaba cu mine, ei tot insistau. si cand am facut plangere la banca...m-am imbogatit instant de la alta banca.
mai nou circula pe net mailuri ca poti castiga o anumita suma daca iti activezi internet banking on line. si la banca ti se spune clar: nu oferim sume de bani pt activarea acestui serviciu.
bafta la imbogatit. si nu ma uitati cu seicii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mami_alexia spune:
Inca ceva, mie mailul cu pricina mi-a intrat in SPAM, deci din prima nu l-am bagat in seama.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
dana d spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
nu te-ai lasat si aruncat un ochi si la BMW sa vezi ce si cum......ce ti-ai zis in sinea ta...poate ca este adevarat. |
E omeneste sa speram, sau sa visam... si eu ma trezesc visand uneori ca am castigat la LOTO si fac planuri cu banii, impart la toata familia si imi raman si sa traiesc eu regeste pana la adanci batraneti pe ce meridian al lumii doresc.... si asta desi nu joc niciodata la LOTO
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
columbiana spune:
si pe mine m-au agatat de undeva; vin cu tot felul de titluri ca sa evite spamul; de obicei, cele care vin de pe adrese gen.hotmail,gmail,yahoo le fw ca abuse sau spam report; pe restul, de pe site-uri ciudate chineze sau spaniole nu pot decit sa le sterg.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759