Am castigat jumate' de milion de lire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Eu ma intreb ce pot face doar cu numele, adresa, nr de telefon ,tara, varsta si ocupatia. Chiar asa usor se pot falsifica acte de identitate?

Va dati seama ce usor le-ar fi unora, in acest caz, sa faca tot felul de magarii. Aceste info sunt usor de obtinut de la colegi, vecini..neamuri...

Eu cred mai degraba ca e vorba de profilul psihologic pentru reclame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

XIO, draga mea, esti saraca rau in comparatie cu mine... Eu castig saptamanal cate un milion de lire, lunar o mostenire de 20-30mil lire, and the list goes on and on... Asa ca cine vrea sa se dea bine, sa vina aici .

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

de ce nu mi-ai spus cand aveam ocazia sa ma dau cu binisoru'?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si eu, si eu am castigat!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mai, Xio, ce titlu!

Deja ma bucuram pentru tine, pentru bolnavii din Timisoara si pentru maidanezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

De la nigerianul acela m-am imbogatit si eu...atat de tare incat imi fabric periodic sulul de hartie igienica din dolarei
Dupa vrajeala cu adresa si nr de telefon iti va cere codul pin ori nr de cont

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu am fost "milionara-n lire sterline",tot de la nigerian,numai ca eu l-am trimis la agenta mea de banca si...m-a lasat in pace!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La mine a venit norocul din Emirate!! LOL a fost un timp cand primeam mereu mailuri de la seici disperati sa isi ascunda averile la mine in cont! Eu le trimiteam inapoi ca vreau cash ca nu am cont! lol

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Hai mah... numa io nu castig?

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

E SIMPLU: iti cere datele de identificare si apoi te suna, pretinzind ca e de la banca...iti cistiga increderea pentru ca are toate datele tale si pe urma iti cere contul bancar, numarul de visa sau mai stiu eu ce...cum spunea cineva sint multi oameni naivi pe lume; unii batrinei chiar au muscat din momeala asta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

La mine a venit norocul din Emirate!! LOL a fost un timp cand primeam mereu mailuri de la seici disperati sa isi ascunda averile la mine in cont! Eu le trimiteam inapoi ca vreau cash ca nu am cont! lol

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
sa-si ascunda banii in contul meu am primit si eu,dar nu mi-a trecut prin cap sa-i cer cash

Mergi la inceput