FIV- Dr LAURA DRACEA (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana112 spune:
pysipisi ,nu te descuraja ...
Trebuie sa crezi in minuni ! Din propria experienta ( 3 fivuri esuate ) iti spun ca acesta nu este un semn bun dar totusi toate suntem diferite .Poate la tine nu este la fel ca si la mine , dupa ce mi s-au pleostit sanii , mi-a venit si menstruatia ...
vanessa80 spune:
IOANA eu stiu ca d-na dr recomanda sa faci beta chiar daca ti-a venit"menstruatia" abundent. Mai bine suna la clinica si intreaba.
Multa bafta. 
6+
ancutza2009 spune:
Salutare! Ma bucur mult mult pt samburelul tau, VANESSA , sa stea cumintel acolo 9 luni si sa va fie bine pana la capat.IOANA ,fii tare , te inteleg prin ce treci si eu din pacate am trait experienta primului FIV nereusit.Am avut rezultate bune si toate analizele bune , dar nu a fost sa fie.E mai greu cand stii ca totul a mers f bine si totusi...fiecare cu sansa lui.Eu m-am cufundat in munca astept sarbatorile si cu ajutorul lui Dumnezeu voi incerca si FIV 2 in Februarie sau Martie.
ancutza2009 spune:
Ioana si mie mi-a venit menstruatia abundent tot in ziua cu beta si numai eu stiu ce era in sufletul meu cand m-am dus sa ma intep, dar eu zic ca e important sa mergi pana la capat si mai ales e f imp ecografia post FIV, eu m-am pricopsit cu un chist si cu un fibromas de 7 mm.
Ioana112 spune:
Ancutza2009 , multumesc pentru incurajari !
I-am scris doamnei doctor Dracea pentru o programare post fiv . Cred ca si la mine acest ultim fiv va lasa ceve sechele , cred ca am fost super stimulata de data asta ...
Oricum intentionez sa ma abat un pic de la spusele doctorilor si sa-mi fac niste investigatii mai amanuntite cum ar fi analizele pentru trombofilie si o noua laparoscopie .
ancutza2009 spune:
Si eu am fost la un pas de hiperstimulare cu estradiol 3800 si am avut 22 ovocite mare parte de proasta calitate ,se pare ca doza de menopur a fost cam mare de data asta .Nu conteaza cantitatea ci calitatea.Eu am facut si Hsg si histeroscopie , dar mi-e frica de laparoscopie . Trebuie sa gandim pozitiv si va veni soarele si pe strada noastra.
vanessa80 spune:
Bravo fetelor! Imi place gandirea voastra pozitiva. Nu trebuie sa renuntati la visul vostru. Multa bafta. 
crystyna75 spune:
ANCUTZA2009 sa nu-ti fie frica deloc de laparoscopie. este o.k. este foarte important sa o faci.
maxmax822 spune:
vanessa80 am 2 intrebari
cum iau legatura cu dr dracea?
unde ai facut fiv?
multumesc.
ancutza2009 spune:
CRYSTYNA ,mi s-a spus ca nu e nevoie si nu e bine nici pt uter si daca ar fi ceva probleme s-ar vedea la transvaginala.Iar eu nu mai stiu ce sa fac....Stii vorba aia rezultate bune pacient mort