FIV- Dr LAURA DRACEA (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA acum anunt ca sunt oficial . Beta HCG de astazi e de 200. Asa ca am spart gheata si va astept sa ma urmati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessasi gata acum trebuie sa dam un party virtual

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Neaparat trebuie si party. sampanie pt copii si mancam numai papa bun si sanatos.

Va astept la petrecere.

Mergi la inceput

Ioana,sper sa ai rezultatul mult sperat

Mergi la inceput

IOANA eu am facut primul FIV cu d-na dr Dracea si acum sunt . Maine o sa mergem sa facem prima ecografie. Sa facem cunostinta cu puiul sau puiutii. Am facut pe 27 oct, ET cu 2 blastocisti.
Iti doresc multa bafta si sa ai incredere in d-na dr.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Fetelor sunt in a 8 a zi de la embriotransfer si astazi am vazut ca sanii mei sunt putin mai moi,credeti ca sunt probleme?A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Fetelor sunt in a 8 a zi de la embriotransfer si astazi am vazut ca sanii mei sunt putin mai moi,credeti ca sunt probleme?A mai patit cineva asa?

Pysipysi-stai linistita si gandeste-te ca esti graviduta,pastreaza-ti optimismul si speranta,eu presimt ca dai de baut

Mergi la inceput

Salutare! Ieri am fost la eco si l-am vazut pe Junior. E mititel, dar vioi. Sta cumintel la el in saculet.
IOANA cand trebuie sa faci beta?

Mergi la inceput

Vanessa-felicitari opentru samburel si pentru inimioara lui

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Vanessa , Bhch -ul trebuie sa-l fac astazi dar nu-l voi mai face intrucat mi-a venit menstruatia foarte abundent inca de ieri ...
Din pacate , nu am reusit nici de data aceasta adica Fiv 3 ...
Cred ca-mi voi reveni in cateva zile si voi incepe sa fac mai multe investigatii , pt ca totusi nu inteleg de ce ... Uter ok , tratament cu rezultate super bune , spermograma beton ... rezultat 0 .
Am toata increderea in Dna Doctor Dracea desi sunt la al doilea esec cu ea dupa primul la Viena .

Mergi la inceput