Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

pysy nu pot spune ca sunt nemultumita de protocol, doar ca am eu ceva pitici pe creier pt ca nu prea l am intilnit, deci eu am protocolul lung astfel: din Z2 de CM am inceput marvelon pe care le iau 21 zile, din ziua 15 de marvelon (10 nov) am inceput inhibarea cu suprefact 0,5 ml/zi timp de 12 zile, de pe 22 nov incep stimularea de 150 ui de gonal f/ zi in paralel cu 0,25 ml de suprefact. Protocolil e OK, atit doar ca inhibarea inainte de stimulare mi se pare cam lunga , dar nu mi s eu doctor sa mi dau cu parerea.
Tin pumnii la punctie si la ovocite de calitate si iubarete!!!!!
De asta suntem aici sa ne incurajam una pe alta si sa gindim pozitiv
sophie

Sincer eu nu prea ma pricep dar cred ca dr stie el ce face si cu siguranta totul este si va fi bine.Eu am luat yasmin din ziua a 6 a timp de 13 zile iar din 24 am inceput inhibarea cu diphereline 0,1 mg/zi apoi mi-a redus diphe la 0,05 pe zi si din data de 2 noiembrie am inceput stimularea cu menopur 75u si puregon 75u,dupa care a crescut menopur la 150u si ultima data cand au vazut ca endo este mic au crescut iarasi menopur la 225u si puregon la 150u.Si ieri dupa cum stii a fost ultima zi de injetat iar aseara la 22.30 am facut pregnilul.Cam asta a fost protocolul meu.Asa ca stai linistita ca stie dr ce face.Pupici draguta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata
va las cafea, lapte, ceai dupa preferinta si va doresc we placut.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata!
DELPHINAS multumesc pentru laptic.
PYSYPISI Hai cu productie buna de ovocite.
SOPHIE nu iti fa griji pt ca ai impresia ca e prea lunga perioada de inhibare. De aia se fac monitorizari eco si dozari ca sa se poata ajusta dozele. Hai capul sus si cu optimism.
Sa aveti week-end placut.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mmmmmm..ce bun e cafeluta de la delphi...

fetelor eu am o perioada de calvar...la munca...sincer doar o minune de bebe mar scoate din acesata situatie

fiind institutia noastra in sistem politic...e un stres cumplit...caci daca cade pdl...e jale la noi....si stresul se rasfrange si asupra noastra

e un calvar....la munca...mam saturat...

unde sa ma duc nu stiu....efectiv mam saturat

eu sunt non politic...si uite suferim cei de pe langa politica...

astept alegerile alea ca nu stiu ce

sa se poata limpezi treburile odata

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

POGONICI in asa un stres nu o sa vina bebele ca se sperie.
Incearca sa lasi treburile de servici, la birou cand pleci acasa. Nu le lua cu tine. Si dupa alegeri va mai fi o perioada de haos. Important e sa iti dozezi energia ca sa iti poti indeplini visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

neata, delphi multumim de cafea, chiar aveam nevoie ca sunt super obosita si mai sunt si la servici acum. De abia astept sa ajung azi acasa sa ma odihnesc, am avut o saptamana f stresanta, bine ca s-a terminat, de acum pe primul loc e proiectul bebe
Va pup pe toate, sa aveti un wk minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

mmmmmm..ce bun e cafeluta de la delphi...

fetelor eu am o perioada de calvar...la munca...sincer doar o minune de bebe mar scoate din acesata situatie

fiind institutia noastra in sistem politic...e un stres cumplit...caci daca cade pdl...e jale la noi....si stresul se rasfrange si asupra noastra

e un calvar....la munca...mam saturat...

unde sa ma duc nu stiu....efectiv mam saturat

eu sunt non politic...si uite suferim cei de pe langa politica...

astept alegerile alea ca nu stiu ce

sa se poata limpezi treburile odata

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

oricat ar fi de greu incearca sa privesti lucrurile cu calm...asa e si la noi. pana la hartii oficiale eu incerc sa raman pasnica. cu ce ma ajuta ca ma stresez? cu absolut nimic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetele,am ajuns acasa cu vesti buuuuuneeeee,am 8 ovocite de calitate foarte buna.Am avut asa mari emotii si acum sunt atat de fericita.Ii multumesc bunului Dumnezeu ca pana aici totul este bine.Maine o sa aflam cat embrioni avem.Sa va spun ca langa mine era o fata saracuta care nu a avut nici un ovul,era disperata saraca si plangea in hohote...nu mai puteam de mila ei...
Acum ma doare burtica si in momentul in care ma asez jos simt o jena jos...In rest totul este bine s sunt super fericita.Pot sa spun ca barbatii au fost cei mai fericiti si-au facut treaba intr-o ambianta placuta cu filme XXX.
Pupici la toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine in momentele de pesimism.Dar acum sunt super OPTIMISTA.

Mergi la inceput

pysy ma bucur nespus pt tine...felicitari

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

pisi, ma bucur tare mult pentru tine, astept vesti despre embrionasi . Iti dai seama cat de putin mai e pana sa ne dai vestea cea mare? Cum a fost la punctie, povesteste-mi cu amanuntul, sa stiu si eu la ce sa ma astept ca mie imi este tare frica de procedura asta
Ma duc la somnic ca azi am facut multa treaba. Noapte buna tuturor

Mergi la inceput