Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI noi am mai stat in Bucuresti 2 zile dupa punctie.Apoi 2 zile acasa si in a 5-a zi de la punctie, am plecat iar in Bucuresti si am facut ET. Dupa ET ne-am intors in Iasi. Eu am stat pe bancheta lasata pe spate si am avut perne sub mine.
5+

De ce ai stat 2 zile dupa punctie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI am ramas 2 zile pt ca am stat la fratele meu si ne-am mai jucat cu finuta. NU din motive medicale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI am ramas 2 zile pt ca am stat la fratele meu si ne-am mai jucat cu finuta. NU din motive medicale.

Ok,am inteles,pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

pysypisi, te simt prea stresata, te inteleg intr-un fel,si eu as fi, adica eu numai la gandul asta deja ma furnica prin stomac, dar trebuie sa gandesti pozitiv. Nu te mai gandi de ce nu ti-a dat un medicament, de ce a facut asta, sau la tine nu a facut si la altele a facut. Ai incredere in dr...stie el ce face, are experienta de 20 ani in FIV. Gandeste-te doar la final, trebuie sa fie bine pana la urma, ai vazut la vanessa, cu gandirea ei...hai urmeaz-o. Trebuie sa fiu si eu sustinuta de 2 proaspete gravidute cand voi face FIV-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

buna ziua
As vrea va rog sa ma informati si pe mine asupra unui medic(medicina naturista)pentru un tratament din plante pt. sotul meu, avand oligoatenoteratozoospermie, eventual un nr. de telefon de la un csbinet naturist unde sa pot duce o spermograma si sa imi dea tratament.Suntem din Iasi si am inteles ca pt. barbati sunt foarte bune trat. naturiste, dar nu stiu unde sa ma indrept.
Va multumesc foarte mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

THESTOASA nu vreau sa te dezamagesc in legatura cu tratamentele naturiste. Voi stiti care e cauza problemei sotului? Ati facut analize? Cunosc persoane care dupa tratamente naturiste au avut probleme mai mari. Si sotul meu are aceeasi problema si dupa multe investigatii inca nu stim exact care ar fi cauza, dar el are si anticorpi antispermatozoizi. A incercat o multime de tratamente naturiste, dar fara sa il ajute. Asa ca am cheltuit niste bani degeaba.
Pana la urma am facut FIV si acum sunt .
Poti sa ne spui ce analize v-ati facut si noi poate reusim sa va ajutam cu informatii. Multa bafta.

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

pysypisi, te simt prea stresata, te inteleg intr-un fel,si eu as fi, adica eu numai la gandul asta deja ma furnica prin stomac, dar trebuie sa gandesti pozitiv. Nu te mai gandi de ce nu ti-a dat un medicament, de ce a facut asta, sau la tine nu a facut si la altele a facut. Ai incredere in dr...stie el ce face, are experienta de 20 ani in FIV. Gandeste-te doar la final, trebuie sa fie bine pana la urma, ai vazut la vanessa, cu gandirea ei...hai urmeaz-o. Trebuie sa fiu si eu sustinuta de 2 proaspete gravidute cand voi face FIV-ul

Draga mea Bitza,ai perfecta dreptate trebuie sa gandesc pozitiv si sa fiu optimista...sa stii ca eu de felul meu sunt optimista dar vazand ca am enometru mic...asta ma cam dat peste cap.Dar acum m-am lamurit si am inteles ca Cyclo Proginova este pt marirea endometrului si ca are timp sa mai creasca.Imi doresc atat de mult sa reusesc...Doamne ajuta!!!Cu siguranta o sa fii sustinuta de 2 proaspete gravidute.Te pupic si iti multumesc tare mult pt sfaturile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pysypisi, stai linistita ca NU ai endometrul mic, la ora asta cred ca deja il ai de vreo 8 mm, iar el sigur va mai creste de la pregnyl sau ovitrelle si de la utrogestan si am vazut ca ai si cycloprogynovs ,mi se pare un tratament complet si profesionist si fii convinsa ca la ET vei avea un endometru numai bun de culcusit bebei in el.

Marturisec ca si eu sunt putin stresata ,mi se pare ca am un protocol de inhibare prea lung si de asta nu o sa am rezultate grozave la stimulare , eu de protocol ca al meu nu prea ma auzit si asta ma streseaza, in loc sa ma bucure pt. ca dr meu e renumit pt individualizarea tratamentului
Sper sa ma calmez si sa-mi gasesc optimismul, eu oricum mi am spus ca trebuie sa fac gemeni sa sa mi iau de-o grija
Asa ca pysy sus moralul si hai s-o prindem pe vanessa din urma la odisee!!

sophie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

pysypisi, stai linistita ca NU ai endometrul mic, la ora asta cred ca deja il ai de vreo 8 mm, iar el sigur va mai creste de la pregnyl sau ovitrelle si de la utrogestan si am vazut ca ai si cycloprogynovs ,mi se pare un tratament complet si profesionist si fii convinsa ca la ET vei avea un endometru numai bun de culcusit bebei in el.

Marturisec ca si eu sunt putin stresata ,mi se pare ca am un protocol de inhibare prea lung si de asta nu o sa am rezultate grozave la stimulare , eu de protocol ca al meu nu prea ma auzit si asta ma streseaza, in loc sa ma bucure pt. ca dr meu e renumit pt individualizarea tratamentului
Sper sa ma calmez si sa-mi gasesc optimismul, eu oricum mi am spus ca trebuie sa fac gemeni sa sa mi iau de-o grija
Asa ca pysy sus moralul si hai s-o prindem pe vanessa din urma la odisee!!

sophie

Esti o scumpa draga Sophie si sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita.Cu siguranta toate o sa o prindem din urma pe Vanesuca.
Pai tu ce faci acum ma incurajezi pe mine si cazi tu in ulcica cu pesimism....hai iubita revino-ti si fii optimista asa cum mai invatat pe mine.Dar in ce consta acest protocol,de ce nu esti multumita?Pupici si iti multumesc pt sustinere si incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pysy nu pot spune ca sunt nemultumita de protocol, doar ca am eu ceva pitici pe creier pt ca nu prea l am intilnit, deci eu am protocolul lung astfel: din Z2 de CM am inceput marvelon pe care le iau 21 zile, din ziua 15 de marvelon (10 nov) am inceput inhibarea cu suprefact 0,5 ml/zi timp de 12 zile, de pe 22 nov incep stimularea de 150 ui de gonal f/ zi in paralel cu 0,25 ml de suprefact. Protocolil e OK, atit doar ca inhibarea inainte de stimulare mi se pare cam lunga , dar nu mi s eu doctor sa mi dau cu parerea.
Tin pumnii la punctie si la ovocite de calitate si iubarete!!!!!
De asta suntem aici sa ne incurajam una pe alta si sa gindim pozitiv

sophie

Mergi la inceput