Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 19
eleia spune:
jesia 'neata. m-am distrat si eu dimineata cand am citit ce ai scris ieri. 
lorin ' neata si tie. si de la mine ptr tine 2l de cafea
. in cana ca in vena
...nu ma bag.
ale si pui de ale ' neata si voua. un ceiut sau laptic, ce poftiti.
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia jesia 'neata. m-am distrat si eu dimineata cand am citit ce ai scris ieri. ![]() lorin ' neata si tie. si de la mine ptr tine 2l de cafea . in cana ca in vena ...nu ma bag.ale si pui de ale ' neata si voua. un ceiut sau laptic, ce poftiti. ![]() |
neata...ceva noutati? cum e vremea la buzau?

Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Fetelor, stiti cum se numeste femeia care stie in orice minut si in orice secunda a zilei unde se alfa sotul ei?![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
eleia spune:
mvb cum cum? 
jesia
. noutati nu am. o sa incep sper cat de curand tratamentul homeopat. mi l-am cumparat dar trebuie sa sun ca nu mai inteleg exact cum trebuie sa le iau
.
mvb spune:
VADUVA ![]()
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, stiti cum se numeste femeia care stie in orice minut si in orice secunda a zilei unde se alfa sotul ei? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Asemanarea dintre o fusta mini si un discurs.
Amandoua trebuie sa fie suficient de lungi ca sa acopere problema si destul de scurte ca sa capteze interesul.![]()
trutzi spune:
Salutare!
toate fetele
Ma apuc de
ca am ramas in urma ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi Salutare! toate feteleMa apuc de ca am ramas in urma Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
bine ai revenit
si un mare 
Ce nu te doboara te face mai puternic