Locul fetelor Nou-Venite (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Uite asa arata www.naturashop.ro/images/Parapharm/mari/picaturi_suedeze.jpg&imgrefurl=http://naturashop.ro/blog/bitter-suedez-bano/&usg=dtDt2ycV-kQ9PWZDpt29wo7T1Gc=&h=280&w=227&sz=20&hl=ro&start=2&um=1&tbnid=xmg1WCGkAFnTzM:&tbnh=114&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3Dbitter%2Bsuedez%26hl%3Dro%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">sticla de bitter pe care am cumparat-o eu

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Uite asa arata www.naturashop.ro/images/Parapharm/mari/picaturi_suedeze.jpg&imgrefurl=http://naturashop.ro/blog/bitter-suedez-bano/&usg=dtDt2ycV-kQ9PWZDpt29wo7T1Gc=&h=280&w=227&sz=20&hl=ro&start=2&um=1&tbnid=xmg1WCGkAFnTzM:&tbnh=114&tbnw=92&prev=/images%3Fq%3Dbitter%2Bsuedez%26hl%3Dro%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">sticla de bitter pe care am cumparat-o eu

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Am vazut si eu sticluta asta cand am fost la plafar, era chiar in fata.
Este aceeasi sticluta de acum vreo 10 ani (luau parintii mei, asa am retinut)

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si pt ce este acest bitter fetelor?

asa creste bebicu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

mvb trutzi asa arata sticla daaaa...e ca aia de acum 10-15 ani

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, din pacate nu mai pot bea cafeluta cu voi dimineata.....mi-a interzis complet cafeaua, asa ca trec pe lapte.
Mvb am vazut ca a nins la Botosani (noi ii spuneam in facultate Boston city) copii dusi cu capul, aveam timp de mascareli. Eu ador ninsoarea, ador iarna, ca drept dovada m-am mutat aici mai aproape de Mos Craciun, sa fiu sigura ca primesc cadourile la timp .Daca ati putea vedea Montrealul iarna ....e superb de fapt e frumos in toate anotimpurile.
Abia astept sa ninga sa facem bataie de bulgari in fata blocului (specific ca la noi in bloc din 41 de app. 37 sunt romani si basarabeni iar la blocurile din jur la fel) plus mergem sa ne dam cu sacul pe piste special amenajate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata draga de acum in colo te servim cu laptic

Eu sunt cam rea de frig. Imi place sa ma duc la sky, sa ma dau cu sania dar urasc sa merg cu masina pe zapada

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Abia astept sa ninga sa facem bataie de bulgari in fata blocului (specific ca la noi in bloc din 41 de app. 37 sunt romani si basarabeni iar la blocurile din jur la fel) plus mergem sa ne dam cu sacul pe piste special amenajate

superrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Draga si noi tot Boston ii spunem.....
din pacate, mie nu imi place iarna, nici prima ninsoare, nu-mi place NIMIC ce tine de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Anul asta am sa va pun poze de la sarbatoarea taierii bradului, e o splendoare.
La iesire din Montreal sunt pepiniere de brazi, te duci acolo, te urci intr-un tractoras si mergi printre randurile de brazi pana cand gasesti ce-ti place, te dai jos , iei securea, ti-al tai si-l aduci la propietarul pepinierei care ti-l trage intr-un soi de plasa ca sa-l poti cara mai usor acasa.
In tot acest timp copii se joaca in zapada (nu numai copiii ), se bea vin fiert, toata lumea se simte bine.
Asta inseamna pentru mine Craciunul, iarna, mirosul de coji de portocale, de cozonac scos din cuptor, de fiptura cu vin rosu la tava copii care suna la usa pentru a ne colida.
Offf....atat de rau imi pare ca se pierd din traditii (noi si aici am fost cu colindatul )
Suntem atat de deschisi la sarbatorile altora incat le pierdem pe ale noastre, trist, foarte trist.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

draga si eu sunt moarta dupa perioada sarbatorilor de iarna ...imi plac la nebunie

Mergi la inceput