cum umpli o pagina alba?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Mult curaj, draga mea...pagina va fi scrisa, la inceput, cu mici cuvinte tremurande si tematoare...insa apoi se va umple de o multime de alte cuvinte incarcate de frumusete, caci viata va va oferi, tie si copilei tale o sumedenie de momente minunate!! Ai incredere, va fi bine!

http://verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic!

http://verze.ro
SITE-ul VERZELOR, FFF. SIMPATIC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

NOE, sunteti bine?
ce mai faceti? ce face Bia?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 34+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cu riscul de a o fura rau de la kay , nu ma abtin si-ti declar toata dragostea si admiratia mea

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc mult pt toate mesajele
suntem bine, slowly moving on:-)
misha, nu cred sa se supere prea tare pe tine

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Noe,

Eu m-am despatrit de sotul meu de aprox 2 luni. Pana in momentul in care a plecat definitiv aveam angoase, crize de plans in public (imi era asa de rusine cu mine), ma simteam disperata, nu stiam cum voi mai trai dupa ce va pleca, nu imi venea sa cred ca el chiar facea asta, pleca, ne parasea, ne abandona, isi abandona copiii, casa, sotia, realizarile, amintirile, noptile noastre, concediile, calatotiile, discutiile, totul, avea sa lase totul si sa plece.

Si a plecat.

Iar eu, care am crezut ca voi palnge o saptaman si deja aveam fel de fel de calmante in geanta (pt crizele in public), AM FOST USURATA! Nici mie nu-mi vine sa cred, primesc zilnic complimente de genul "nu stiu ce ti se intampla in ultima vreme, dar arati incredibil". Imi fac planuri (nu stiu cum e la tine, da' la mine e cam naspa situatia financiara), deci imi fac planuri de redresare economica, imi fac planuri sa plec cu piticele de sarbatori la mune, la zapada, in ianuarie e ziua noastra si vom face petrecere in trei (cica!!), iar apoi voi cauta o vacanta de vara de 10 zile pt noi trei, undeva la mare. Si in toamna incercam sa mergem la gradinita.

Ma simt implinita cu puii mei, ne jucam, ne dragalim, incerc sa stau cu ele mult, sa radem, sa ne smotocim.

Nu zic, ca uneori nu mi se umplu ochii de lacrimi cand ma gandesc, asa cum zic, la lucrurile marunte, la rutina mea, la cuplul din care am iesit, ma simt umilita alte ori ca omul in care am crezut si l-am iubit (si cred ca in adancul sufletului inca il mai iubesc) m-a dezamagit teribil, insa, asta este soarta mea, o accept cu seninatate si merg inainte. Nu stiu cum ma vad altii, dar eu ma simt bine, tanara, frumoasa si asta imi ridica moralul. Puii mei sunt geniali si scumpi si cred ca o sa facem super echipa.

Te pup si iti doresc forta sa depaseseti momentul critic, dupa acel moment va fi mai usor.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc mult pentru mesaj, Ciarli chiar daca situatiile sunt putin diferite, apreciez mult ca mi-ai scris, mai ales ca -daca tin minte bine- eu n-am fost f nice cu tine la un moment dat, insa nu mai retin pe ce tema -legata de copii-; sunt sigura ca o sa va fie bine, chiar daca la inceput e mai greu..mai ales din punctul de vedere al "obisnuitului" cu cineva langa tine, cu o persoana care, asa cum e ea, te mai intreba din cand in cand de sanatate, te mai ajuta..
BUT I know ca o sa fie OK
distractie placuta la munte si sper sa treceti cat mai repede de pb financiare

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Da, Noe, treaba cu ajutatul o resimt destul de semnificativ, macar maischimba cineva un bec, mai cara un bax de apa, se mai uita la un cablu sau la centrala in timp ce eu mai splam, calcam, gateam samd.

Acuma, ciu-ciu, eu le fac pe toate progresiv. Asta e. In ceea ce priveste o vorba buna, sau sa ma intrebe cineva de sanatate, nu prea sufar, am prieteni care imi sunt alaturi (m-a impresionat teribil faptul ca in jurul meu chiar exista persoane carora le pasa de mine si m-au ajutat si ma ajuta enorm si nu numai cu vorbe).

Va pupam si nu-ti face probleme eu nu sunt genul care sa se ofenseze aiurea. Pana la urma suntem pe forum acesta toti pt ca avem nevoie unul de altul si sunt sigura ca daca ai fost la un moment dat incisiva nu ai facut-o pt ca ai o problema personala cu mine, ci pt ca una dintre noi nu a inteles un context. Dar, sincer, nu imi aduc aminite.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

am eu impresia ca deja pagina alba se umple cu roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Luv you sugar :X

sper ca maine nu gasesti o nuia in ghete :p

Pupici multi si mici Biei

Mergi la inceput