PRIETENE FARA TITLU (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello.
Am fost la dentist cu tot cu copil, pe motiv de sot pelcat la Bacau la o inmormantare.
Inca nu mi-am revenit.
Copil exemplar: a cercetat, a facut conversatie la greu cu doctorita si asistenta... la un moment dat cand imi umbla cu ace din acelea subtiri pe canale, m-a durut (cam horror) si am scos niste sunete deloc elegante . Si Razvan imi zice: hai mami, potoleste-te, ce, esti bebelush??? Era sa cad de pe scaun de ras, iar doctorita si mai si. Asta rade rar de tot, dar azi i-a facut-o Razvan .
Nepotica ei a venit cu 10 minute inainte sa plecam, deci abia s-au cunoscut putin.
Vestea buna este ca mergem si maine, asa ca e super.

Ingrid, frumos se joaca "ai tai". Chiar matur, as putea spune. E minunat ca aveti o casa spatioasa, unde copilul/copiii sa exploreze, cerceteze, sa se joace. Despre creion... n-am gasit inca nimic care sa-l fenteze pe Razvan. De fapt, problema este coordonare creier-ochi-mana-creion-foaie. Plus ca efectiv nu stie sa apuce creionul, sa-l tina in pozitia corecta, desi i s-a aratat de minim 1.000.000 ori pana acum. Asta este, deocamdata.

In rest... duc frica la porcina .
Mai revin deseara, acum am mancat si merg in pat.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si eu p-aci,tot calare pe PC am fost ca azi am fost harnica la capitolul acte.Noroc ca a venit mami p-aci vreo trei ore.Ai mei s-au trezit deodata pe la 15,45.Diana dormea de pe la 14,Tudor jumatea de ora standard,cred ca a doua de azi dimineata.Mai prost e ca nu prea mai sta locului linistit si singurel,o mai face frecvent doar dimineata pe la 9-10 dupa ce se trezeste si papa bine.
BRADUSA intrebai de Diana in vacanta asta: pai a fost la ai mei doar in we,adica vreau sa zic ca a dormit si noaptea acolo.Doar intr-o zi a dormit la amiaza acolo si parca intr-o alta zi a mai fost cateva ore la ei.In rest, mai vine incoace mami cand apuca,o ora doua.Chestia e ca doarme mult mai bine acasa unde adoarme si singura.La mami e jale,nu adoarme fara ea,sau chiar dupa ce adoarme, daca se ridica de langa ea sa plece,se trezeste imediat
ASTERY super vesti,auzi la ea sa maraie la dentist,da' ce esti bebelus?

Sorry dar trebuie sa intrerup ca Diana incepe sa ma calce iar pe nervi Vreau sa o trimit cu Ghita un pic la aer,el zice ca vor merge pana prin Carefour.Dar n-o las pana nu mananca ceva! Tzopaie pe-aici si se-apuca de 20 de treburi deodata si nu finalizeaza niciuna. Il agita si pe Tudor in ultimul hal

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara.

Aparui si io. Dar cu lectura la acest capitol sunt ... zero. Am disparut pt ca a trebuit sa ma ocup de achizionare de niste materiale de constructii pt mama ca-si captuseste balconul cu polistiren, rigips... plus niste zugraveli asa ca m-am desplasat pe la magazine de profil . Ufff ce greu mi-a fost imi venea sa ma asez pe jos din 5 in 5 m, noroc ca la Practiker au o zona de relaxare si m-am proptit pana la urma pe o canapea si l-am lasat pe nenea meseriasul sa ia el ce-avea pe lista.
Copilul l-am dus la gradi luni, marti si miercuri ca tot era educatoarea lui la post.Azi a stat acasa... a cam disperat in casa toata ziua dar din pacate n-am avut ce sa-i fac. Azi am inaugurat jocul pe calculator.... am pus cd-ul Piticlic pe care l-am luat de la gradi si cand a vazut n-am mai scapat de el,,, pana la urma mi-a cerut sa ”cocoleze„=coloreze si el asa ca l-am lasat sa-si faca mana cu mouse-ul pe niste vapoare. Culmea... s-a descurcat f repede si usor. Noroc ca dupa vreo 3 desene... a renuntat singur.

Acusica merg sa citesc si eu pe-aici ce-ati mai facut si ...mai revin.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Diana n-a mai plecat nicaieri, n-am mai lasat-o,ca e de-o obraznicie de nedescris In loc sa manance mancare cand am chemat-o,s-a apucat sa manance ceva cozonac adus de Ghita si mai tarziu o branzoaica facuta de mami.Deci foamea tot a lovit-o,dar e capoasaaa cat cuprinde.Acum e la TV la desene pe Minimax (sunt inca suparata pe ea ) si Tudor a atipit iar in patutz,in dormitor.
Am citit pe Aradon ca deja au inchis liceul ala,pentru 7 zile,sunt deja 35 de cazuri confirmate in Arad.Ghita a fost azi si pe la policlinica pentru taica-su si sa imi depuna ceva declaratii,cica si doctorul si asistenta si alea de la ghiseu la CAS erau cu masti pe fatza
LILI mai dar ce activa esti,io zaceam ca o clatita in ultimele luni de sarcina.Deci se plictiseste acasa Nicolas ...
S-a trezit Tudor,revin ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Bon soir.
Aproape gata si lectia, mai ce trece timpul asta...
Moni, Diana te supara din cauza ca nu pastreaza liniste pt. Tudor? Decat sa te 'nervezi, mai bine cauta s-o castigi cu ceva, zic si eu. Si lasa, mai bine ca n-a mai iesit in hypermarket, e mai safe.

Liliana, chiar ca esti harnica! Auzi la ea, cumparaturi materiale de constructii... bravo! Poze cu voi unde mai vedem, ca io mor de curioasa .

De mult tot vroiam sa zic ceva.
La noi, cand este vacanta, apoi este vacanta (la gradi). Nu exista sa duci copilul acolo, ca este inchis. Desi mie mi se pare o maaare tampenie.
De Dana eu nu stiu nimic, ultima data avea si ea o laringita, de care scapase oarecum, Roxana a mai prins 3 zile de gradi pana la vacanta si cam atat.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY nu doar de-aia ca nu-l lasa sa doarma,aia e asa cam 25% eventual ... Pur si simplu m-am saturat sa nu asculte orice ii zic si sa ne sfideze incontinuu.Nu mai pun ca nu ii tace gura o secunda cand e treaza.Si evident si Tudor "scartzaie" toata ziua dupa ea Singura parte buna e ca de cand cu fetzele aela nu mai face crize de-alea urate de plans,dar are ea grija sa compenseze prin altceva ...
De mancat a mancat acum seara cu chiu cu vai aproape toata farfurioara de fasole si niste struguri,apoi o felie de mar ...
Merg sa ne jucam un pic cu cele doua jocuri Creionul Magic.Daca e cuminte,i-am promis ca dupa aia o las la PC sa se joace,ca azi n-a avut ocazia.Problema e ca e miorlait rau Tudor ,vrea doar sa fie el bagat in seama

Mergi la inceput

Moni, eu sper sa treaca si aceasta perioada. Stiu cum este cu rabdarea la limita, in orice privinta este nasol. Si eu personal nu prea stiu sa am rabdare, asa ca...
Tot e bine ca ai reusit cu fetele zambitoare sa eliminati partea cea mai urata - crizutele.
Diana e o fetita cu personalitate, vesela, vrea multa atentie, se bucura de compania voastra, asa ca...
Stai sa-i vina si vremea lui Tudor , desi atunci... intervine Diana, presimt ca se va juca mult cu el.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Eu pe aici , manc niste sruguri . clara doarme deja de la 9 , cum azi a sarit peste somnul de pranz , am bagat-o mai repede in pat .
In rest mai nimic , am fost la scoala luni am vb cu educatoarea de fapt ea ne-a chemat sa vb despre Clara . Mi-a zis ca merge foarte bine , vorbeste foarte bina catalana ea este foarte multumita de ea . Ne-a aratat in fiecare zii ce lucreaza pe acolo , in majoritate e bine , intelege ce are de facut , doar ca nu are rabdare . Ea e prima cand au ceva de facut , e prima care termina si vrea sa isi ajute si vecinii . La colorat iasa din contur , asta e nu o fii artista clar . Spune ca e foarte inteligenta si descurcareata . Cred si io ca stie sa obtina ce vrea .
In rest o copiaza pe Diana ta Moni vad ca fetele noastre se aseamana mult la temperament .
Am vazut ca Ingrid merge sa se relaxeze tare bine arat acolo , si nu mi se pare foarte scump .
Cred ca ar fii minunat Bee daca ai putea sa ajungi si tu pe acolo.
In rest fetelor eu nu sunt persoana cea mai indicata sa dau sfaturi , dar cred ca ce se intampla in Ro cu gripa asta e nebunie curata . Si mas mediiei ii place sa aiba subiecte si guvernantii fac valva . EU ce am mai citit pe net si ce imi zic ai mei din tara , zici ca Romania se pregateste de un asalt . Mai frate , dar pana la urma e doar o gripa . Ca si orice gripa complicatiile ei pot da pneumonie , dar complicatiile , In rest e doar o gripa . Iar ceea ce se vehiculeaza despe vaccin , las-o incolo , nici chiar asa . Nu sunt eu fan vaccinuri , dar parca nici nu imi suna asa a conspiratie mondiala . Sunt si alte cai muult mai subtile (in speta E-urile si aditivii din mancare) de a imbolnavii iremediabil populaia , nu cred ca o fac ei cu un vaccin . Eu una nu ma vaccinez pt ca nu e cazul , oricum ziceam ca nu sunt fan vaccinuri .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Am revenit si io.
ASTERY ca tot mi-ai amintit de DanaEne ... eu o citesc pe blog cand imi mai aduc aminte,scrie aproape zilnic acolo.Si asa de fain scrie De rabdare nu imi mai aminti,ca de-aia n-avem niciunul Mi-am amintit de gradinita voastra cu vacanta adevarata integrala.Cam ciudati fata de restul ...
ANAMARIA ai dreptate si cu gripa si cu vaccinurile,fac astia din tantar armasar ca de obicei.Ce fain ca te-au chemat special la gradi ca sa discutati despre Clara si mai ales ca au laudat-o.Normal,ca doar au ce! Cu coloratul nu te agita,fiecare cu talentele lui,Clara e maestra in cantat de exemplu La temperament in mod sigur seamana cu Diana mea ,din cat o cunosc eu.Si la fel e Ioana Danielei - care nu stiu pe unde bantuie,dar banui ca e domnu' sot venit acasa de nu baga nasul si-atunci e mai ocupata
Na ce voiam sa-ti mai zic,seamana fetele ca doar seamana si mamele, zic io
INGRID deci mergeti la Olanesti! Trebuie sa vad ce ati ales,ca n-am apucat.Eu am fost cu ai mei cam prin 1987 pe-acolo intr-un sejur si mi-a placut mult zona.Ar fi beton sa mearga si Brandusa cu trupa in aceeasi perioada,cred ca v-ati simti grozav impreuna !!!
LILI iar ai dat-o in "PIUA"? Ce ma distreaza piua asta,ca la noi nu se utilizeaza cuvantul

Mergi la inceput