PRIETENE FARA TITLU (53)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
INGRID he he pana creste Tudor mai e! Si Diana l-a programat ca el se va juca cu baietii la mami la bloc Zici ca se joaca de-a spionii? O fi invatat-o Robi? A mea nu cred sa stie de spioni,sau poate da? de la desene?
DENISA Ingrid zicea de vaccinat, nu Brandusa ...
merg sa dau lui Tudor ca a inceput cu 'aleee'
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Hallo, hallo
abia mai apuc sa va citesc darmi-te sa mai scriu ceva.
Si noi ne-am aranjat bine. Eu cu Seline suntem racite, Daria vad ca recupereaza din urma, si pe David l-a durut gatul de dimineata dar acum zicea ca e bine.
Denisa..........as mai adauga si mercur, in vaccinul antigripal pe langa toate cele. Si aici e mare tam-tam cu vaccinul.......dar nu si cu gripa porcina. De cateva zile s-au pun pe piata doua iar al treilea urmeaza. Mai trebuie sa-si de-a acordul Swissmed. Dar nu stiu cine se vaccineaza?? prin ziare am tot citit sondaje facute printre populatie, nimeni nu zicea ca s-ar vaccina. Nici nu-i de mirarea aici unde nici un vaccin nu e obligatoriu, si si alea din schema de vaccinare sunt doar 3.
..........nu mai vorbiti de mancare. Ca si eu am 3 mofturosi. Fetele ar vrea numai carne, David sa nu o vada mai ales sub forma de mezeluri. Iaurturi de fructe, lapte si spaghetii sa le dai in fiecare zi si ar fi perfect.
Seline s-a tuns. Era sa pic jos cand am vazut-o. si-a taiat bretonul .......periuta. Daria s-a indragostit
. Intr-una din zile a venit pe un alt drum acasa de la gradinita si-i explica la tata-su ca l-a condus pe "prietenul Amun, si ca acest Amun..........o iubeste"
eu sunt in catare de vacanta.....iarasi. Mergem la ski in februarie. Doar ca e fantastic de scump. Mult mai scump decat anul trecut.Asa ca mai caut.
C-am astea sunt ultimele noastre noutati. Visez la vremuri de demult cadn aveam timp si nu stiam ce sa mai fac cu el, Cand Seline era bebe si o leganam cu piciorul in bonceur si Daria dormea dusa ore bune, si eu steam cu ceasurile pe DC, si puteam sa ma conversez in voie cu voi.
V-am pupat dragelor. Ma duc sa-mi fac un ceai, sa ma invelesc in patura si sa mai invat cate ceva.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Iar sunt ragusita, m-am trezit cu amigdalele marite, n-am ajuns la medic sa-mi dea tratament nici acum. Mai ales acum, cu gripa asta, n-o sa bantui prin sali de asteptare. La noi a plouat toata noaptea, e un timp aiurea, noroc ca e Robi jos la mama, astept sa se trezeasca si sa se joace impreuna.
Denisa, nu dau cu rosii, nu e stilul meu.
Eu consider ca am avut gripa sezoniera. Daca la durerile de cap, musculare, de oase, febra, dureri de gat, ameteli, mai adaug si varsaturi si diaree ca la gripa porcina, apai crede-ma ca nu mai vreau, multumesc frumos. Las pe altii sa lupte, eu imi fac vaccinul, la Diana nu, am si precizat asta. Si apropo, daca am scenariul apocaliptic, eu, sotul si fetita bolnava, cine ne ingrijeste?
Voi stiti ca eu sunt foarte practica si pun mereu in balanta profitul si pierderile.
Cum e vorba, ce nu te doboara, te face mai puternic. Cu niste Al si Hg, voi fi ca Popeye.
Mira, o fata s-a indragostit, alta s-a tuns, pai la tine sigur nu e plictiseala never.
Si eu am cautat concedii, fratele meu deja si-a rezervat o saptamana in Austria, pe langa Berchtesgaden, era curios sa ajunga pe acolo unde a stat Hitler. Eu nu am curiozitati din astea, asa ca noi plecam la Olanesti peste doua saptamani in refacere: masaje, electrostimulari, gimnastica medicala..
Deci la voi fetele sunt carnivore? Iar David tinde spre vegetarieni? Macar ai variatie la meniu. A mea e de principiul: nici o masa fara carne.
Eu nu mai plang dupa vremurile in care Diana era mica. Nu de alta, dar e distractiva acum la maxim. Pacat ca trece si perioada asta.
Moni, nu impodobi bradul cu Diana. Surpriza nu se compara cu nimic! Cat ea doarme dupa-masa, tu si cu Ghita o puteti face. Asta cu impodobitul impreuna, doar cand o fi mare, pe la 7 ani si stie ca nu exista Mos Craciun sau iepurasul de Paste.
Hai sa ma imbrac, tot in pijama stau.
DanaE, ce mai faci? Nu ai mai scris de mult.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am dormit bine, ne-am trezit tot bine, eu as mai fi dormit, recunosc.
Am facut supica de galuste pt. Razvan, am calcat camasi pt. sot, Razvan cam tuseste si stranuta ... eu mai vreau sa dau cu aspiratorul.
Vaccinuri... viata noastra a fost afectata definitiv de ele , asa ca NU ne vaccinam.
Pe copii nici macar nu a fost testat vaccinul asta, si chiar nu mai stiu ce sa cred.
Mailul de la Moni vine sa completeze ceea ce doresc sa subliniez.
Ingrid, intradevar, fara modestir, Razvan face progrese rapide, si nu pierde nimic. Chiar ma gandesc de multe ori ca el a castigat intrun an ce alti copii sanatosi au facut in 2 sau chiar 3. Si mi se umple sufletul de caldura, fiindca il vad cum se straduieste, in tot ce face. In plus, am reusit o maaare chestie cu el: cand era nervos/crizat/frustrat de ceva, avea obiceiul in timp ce plangea si tipa sa se bata cu mainile destul de puternic peste coapse/picioare. Si mi-a venit asaaaaa, o idee, sa-i spun ca pulpitele sufera, ca le doare, ca nu le place asa ceva... si l-am pus sa promita ca nu mai face asa si ca se controleaza. Si DA, se controleaza. A mers pana acolo incat si-a "CERUT SCUZE PULPITELOR CA LE-A BATUT" . Si l-am laudat exagerat de mult, si am povestit si altora (pt. ca el sa auda) ca RAZVAN S-A TINUT DE PROMISIUNE
. Acum este foarte mandru de el ca se controleaza si cred ca, odata cu varsta, unele aspecte se vor ameliora, daca nu vor disparea de-a binelea, ca eu le-as da bucuroasa pietrelor cadou.
Moni, buna idee sa ma intrebe intai pe mine despre diverse lucruri auzite de la alti copii. Asta ar face sa ne intareasca si mai mult relatia mea cu el de mama<->copil .
Moama, ce indragostit este Razvan de Poison Rouge asta, si se descurca singur cu ajutorul mausului . Cum am zis, CREIONUL este cosmarul vietii mele in acest moment, da' cumva s-o rezolva si problema asta. Si eu care am tot sperat sa scrie frumos si caligrafic ca mine...
Gata pauza, trec la aspirator, ca-l simt cum ma cheama . Pe tanti am orpit-o sa mai vina, e gripata
(naiba stie ce fel de gripa are) si mai bine sa-si ia o pauza.
Vai de mine, s-a pitit in sifonier si zice: ajutor, cineva sa ma costa pe mine de aici! Mor de ras. "Am uitat sa-mi iau "masinele" si trenuletele, auzi la el.........
Mai revin, daca nu plecam la dentist.
O zi frumoasa tuturor!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.Eu la 10 m-am sculat din pat Tudor s-a trezit la 6 si dupa ce a supt a adormit la loc,Diana s-a urcat si ea langa mine pe la 7 si a adormit acolo,dar nu stiu la cat s-a trezit,era la TV la desene cand m-am trezit.Si io mai dormeam cred ca pana la amiaza (ca pe vremuri
) daca nu se trezea Tudor la 10 ...
Acum ei se uita la Cartea Junglei pe DVD,adica si Tudor e cam cu ochii la TV in timp ce face aerobic.
MIRA ce mortale fetele tale Ce pacat ca nu ai timp sa ne povestesti mai des,ca imi imaginez ce "opere" trage mEreu trupa ta pe-acolo
Deci fetele carnivore,doar David e mai vegetarian,lasa ca numai bine se asorteaza cu Diana mea (inclusiv la spaghete si iaurturi)
Ei parca ii place carnea de porc mai mult si de peste.Dupa pui nu se prea omoara defel - ca taica-su.Oricum la o masa ce ocntine si carne,abia ia cateva bucatele din ea,in schimb mananca legume.Macar atat.Deci iar cauti vacante
Bafta sa gasesti ieftin si fain!
INGRID stai calma ca nu ma iau eu dupa mami cu impodobitul bradului! Si nu mai fi asa pesimista ca nu va mai prinde nicio gripa ! Un pic de raguseala nu strica,macar nu mai poti striga pe Diana Vezi nu mai bea cola sau altceva sifonat pana nu iti trece!
ASTERY m-am inviorat de ras cu Razvan al tau,aia cu "ajutor sa ma scoata cineva de-aici" e buuna rau !!! Mai zi !!! Si=cat de intelegator,ascultator si cuminte e ! Cand ma gandesc in comparatie ce imi face Diana - de la ase face ca nu aude pana la cate un NU! raspicat
Iar cand sunt cu Tudor agatata de mine la
profita din plin sa nu asculte,mai ales seara.Atunci o apuca zbenguiala (dat peste cap in pat,tzopait etc.)si rasetele cand ar trebui ceva liniste sa adoarma bebe
Dar ai cu cine te intelege?
Si Dianei ii place tare mult poisson rouge ala,dar si CD ala de la gradinita.Numai ca abia o iau de la PC dupa aia,asa ca nu o prea invit.Dar se mai auto-invita ea mai ales seara.
Sa vad cu ce o mai ocup azi,ca si la noi a plouat,nu prea e de iesit.
Eu o sa ma strofoc cu actele azi.De spalat am bagat ieri vreo 3 ture ,mancare mai am numai sa fac niste maioneza la salata de vinete mai vreau.
Deocamdata mai savurez cafeaua si mai bantui pe net,sa vedem ca nici revista presei n-am apucat sa o rasfoiesc
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
Bee spune:
Buna fetele.
Pana sa apuc eu sa mai bag un ochi mai atent....
Ingrid, Olanesti? Zi-mi si mie ce si cum! Si pe mine ma batea un gand. Ceva cu piscina interioara? E apa calda, sau cum? Ca noi ski sau alte alea, cred ca renuntam cu copiii. Macar sa ma simt si eu om. Daca nu pe forum, macar pe PM sa-mi spui ce si cum. EU am cautat, dar tot nelamurita am ramas.
Fg sa hranesc termita. Revin mai azi.
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Astery, si-a cerut scuze pulpitelor? Vaai, ca m-a cucerit definitiv! E mare chestie asta cu controlul, parol, cam greu sa ceri la unul mic sa fie atent, sa tina minte ceva legat de impulsuri...adica nu e greu sa ceri, greu e pentru el sa se abtina. Cu atat mai mult merita felicitat baiatul!
Ce simpatic e cu joaca in dulap...ai mei (ce nostim suna ai mei) se joaca fara scandal. Coboara in subsol (sa cerceteze), isi imagineaza ca sunt pe un vas si cad in apa...auzi la Robi: ne inecam, sa vina cineva....
, eu sigur nu, ca stau la comp.
Faci un pic de curatenie? Alaltaieri si ieri am tot facut, nu mai misc un deget.
Am citit mai demult un subiect deschis de tine referitor la creion si abilitatea de a-l tine, ai pus in practica toate sfaturile de acolo? Ceva smecherii tot gasesti tu pana la urma.
De vaccin nu mai zic, fiecare stie ce e mai bine pentru el. La voi e diferita situatia.
Moni, n-am baut cola, doar cafea.
Si Diana sta la poisson, cand nu e Robi pe aici. Dar jumatate de ora. Termen fix si nenegociabil.
Chiar crezi ca fiica-ta e singura care nu asculta? Doamneee, daca as avea un leu de fiecare data cand mi-a spus nu, eram Rotschild. Dar tot cum vreau eu face.
Hai ca s-au certat, al mic s-a carat jos, iar eu fac niste "lectii" cu Diana.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Bee, e vorba de "saptamana de refacere". Pret redus si doua proceduri incluse in tratament. Daca mai vrei, platesti in plus. Vrem sa mergem la o pensiune, ori 6 zile, ori 9 zile. Ne gandim noi. Am si vorbit acolo, doar sa iasa masina din reparatii odata.
Am gasit oferte pe Eximtur, dar mai bine direct cu proprietarul. N-ar fi deloc rau sa mergem deodata.
http://www.eximtur.ro/O-Saptamana-de-Refacere/PENSIUNEA-TREI-BRAZI--0/42/0/44/0/0/1--4/6042.html
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
monica70 spune:
GRIPA PORCINA PE NOI CULMI http://www.realitatea.net/o-pisica-s-a-imbolnavit-de-gripa-porcina-in-sua_657092.html
Bee spune:
Pot sa ma mai plang si eu, daca tot ma lasa putin copiii?
V-am zis ieri ca sunt racita? Si ca sunt racita de mult. Ei bine, azi sunt si mai rau. Am eu o sinuzita veche, care din cand in cand isi face de cap. Eee, acum e vremea care-i place sa-si faca numarul: frig, umezeala muuulta. Si am un cap tulbure.......Tb sa iau masuri naturiste radicale: hrean.
Razvan tuseste moderat, Tavi haraie moderat, deci ei sunt relativ ok. Ana e cu ceai de ceapa la soacra-mea.
Mira, vai ce dragute sunt fetele tale! Greu e cu copiii care mananca fiecare ce vor! LA ai mei din doi fac "unul bun" la mancare! Fierb 2 oua pt 2 copii si ce se intampla: Ana papa 2 albusuri, Razvi 2 galbenusuri. Fac paste cu ciuperci si alte sosuri: ANa baga numai pastele, Razvan numai ciupercile. Prajitura Negresa cu spuma: Ana doar blatul, Razvan numai spuma. Poze cu Seline tunsa periuta la breton? Sa iau si eu modelul, ca-mi intra parul in ochi si tb sa bag foarfeca acasa.
Ingrid, deci voi tb sa va refaceti! SI eu. Desi nu indraznesc sa spun nimic, ca ai mei ar fi primii pe lista cu nevoi de refacere. La noi e complicat cu Radu si serviciul. Anul asta are concediul aproape integral de luat. Si nu da semne ca ar avea cand. Ar avea si treaba pe langa casa si vremea din ce in ce mai urata.....Peste 2 sapt. ma tot rog de el sa ma duca undeva. Cu copiii evident.
Astery, sper sa fiti ok la dentist. SI daca i se face mila de pulpite, asta nu-i compasiune?
Denisa, eu sunt de partea ta cu vaccinul! Am auzit ca la voi e epidemie nu gluma. Om vedea ce o mai fi.
Moni, Diana a stat mai mult la mama ta in vacanta? Deci te-ai expus ieri,am vazut. Cu fumatul, no comment! Al meu inca rezista si nu fumeaza!
La noi cu somnul........jale si durere. Nu va mai spun, ca e inutil: asta noapte Razvan si Tavi cu schimbul continuu. Si acest schimb s-a incheiat la 6, cand s-au trezit de tot.
http://www.dropshots.com/dochia