Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 14
dariada spune:
Felicia bravo fata!!!! Super productie! uite si niste majorete, sa mearga totul snur 

Goggy stai linistita si mergi cu incredere mai departe. Stie dr K ce face! Cunosc doua fericite mamici care au reusit de la primul fiv cu blasto! Va fi bine, vei vedea! 

alinamolnar spune:
Buna, fetelor!
Am venit cu raportu' : am fost ieri la clinica. Cand am ajuns ni s-a spus ca nu se pot face analize, ca nu au un stiu ce substanta.

Noroc ca eram si cu ecograf, ca altfel as fi mers degeaba pana acolo. La eco mi-a zis dr. ca sunt foliculi mici, da' cresc ei.
Nu stiu cati sunt, ca am mers cu traducator si nu l-a intrebat, dar vineri merg din nou si atunci o sa intreb. Doamne ajuta sa fie bine

.
alinamolnar spune:
Felicia felicitari pt productie. Sa dea DD sa fie toate bune.
ALI FELICITARI PT BB

Liana30 spune:
felicic baftaaa multa..pumnii sunt stransi!!!
va pup pe toate!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
felicia_ spune:
Alinuta,
tu esti acasa acum? Sau ai ramas in Debrecen? Se pare ca foliculasii tai sunt putin mai lenesi, neaparat sa intrebi vineri ce dimensiune au! Macar chist nu mai ai, asa-i?
dariada, merci pt majorete! Vrei sa te trec pe listuta? Daca da, zi-mi ce informatii sa trec.
Eu azi am avut o adevarata zi de concediu: am batut Pesta, am vizitat muzee si biserici, am pozat caldiri
. Am mers pe jos de la ora 11 pana la 4. Mi-au cam inghetat nasul si mainile, dar a fost super!
Olteanco, merciii!![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
zapp spune:
saluti!!
scuze ca nu am intrat pana acum, de-abia m-am intors de la Budapesta. Ieri am avut ET, am tranferat 2 blastociti "frumosi"
si am pus 5 la conge (4 blasto si unul morula).
Fetelor, ma declar TOTAL multumita de Dr Kovacs!!!! Indiferant de rezultat, toata admiratia si respectul pentru el. Am resusit sa produc 14 outze din care 12 mature, eu care la primul fiv am avut 4 oua si la al 2-lea am avut 2...Am 5 embrioni la congelator, nici nu-mi vine sa cred!!
ma apuc sa citesc din spate ca nu am avut timp...
Va pup pe toate si multumesc tuturor pentru sustinere!