Locul fetelor Nou-Venite (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Gata ma duc pana la florarie sa-mi iau pamant .
Trutzi ma iau dupa tine, am sa bag frunzulitele direct in pamant.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

O sa vezi ca cele prinse direct in pamant sunt mult mai sanatoase si mai carnoase decat cele puse in apa

Spor la cumparaturi. Sa cumperi si ingrasamant

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Uite m-am uitat pe o hartioara de anul trecut si se ia asa
cate o fiola de laptisor de matca pe zi din a 10-a zi a CM...se ia 10 zile pe luna si se repeta procedura 3 luni...in total 30 de fiole
laptisorul il gasesti la orice plafar... sunt 2 fiole, una cu laptisor de matca uscat si una de solvent...eu faceam asa...trageam cu o seringa cu ac solventul si il puneam in cealalta fiola pana se dizolva...la urma trageam continutul din fiola prin seringa cu ac, scoteam acul si varsam continutul sub limba....se sta un pic pana se absoarbe, cam 5 minute.....se ia dimineatza pe stomacul gol...nu e greatos.....AI GRIJA SA NU FII ALERGICA LA PRODUSE APICOLE!
sa-ti fie de folos!

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

mvb te rog sa te uiti pe schema cu laptisorul de matca. As vrea sa iau si eu, poate imi regleaza si mie cm. Nu l-am avut la 28 de zile decat cand luam AC

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Uite m-am uitat pe o hartioara de anul trecut si se ia asa
cate o fiola de laptisor de matca pe zi din a 10-a zi a CM...se ia 10 zile pe luna si se repeta procedura 3 luni...in total 30 de fiole
laptisorul il gasesti la orice plafar... sunt 2 fiole, una cu laptisor de matca uscat si una de solvent...eu faceam asa...trageam cu o seringa cu ac solventul si il puneam in cealalta fiola pana se dizolva...la urma trageam continutul din fiola prin seringa cu ac, scoteam acul si varsam continutul sub limba....se sta un pic pana se absoarbe, cam 5 minute.....se ia dimineatza pe stomacul gol...nu e greatos.....AI GRIJA SA NU FII ALERGICA LA PRODUSE APICOLE!
sa-ti fie de folos!

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Multumesc Sper sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Stii ceva Trutzi? pe langa faptul ca e un produs bogat in minerale si vitamine, care te ajuta in fertilitate, te mai protejeaza si de gripa asta nenorocita care pe mine ma streseaza...parca prea mult caz se face!

noua si la munca ni s-a dat un plan de masuri de folosit in caz de pandemie....parca vine sfarsitul lumi fratilor...am semnat de luat la cunostinta......parca nu au mai fost gripe pana acum

Mergi la inceput

Laptisorul de matca - un izvor de sanatate

Ce este laptisorul de matca?

Laptisorul de matca este un produs apicol de mare valoare nutritiva si terapeutica, am putea spune chiar miraculos. Este secretat de catre albine dintr-o glanda speciala situata in capul albinelor. Albinele secreta acest suc intre a sasea si a zecea zi.
Cu laptisorul de matca sunt hranite larvele de albine timp de trei zile. Doar larva care urmeaza sa devina regina este hranita in continuare numai cu laptisor de matca. Restul larvelor sunt hranite mai departe cu miere si polen. De aici se poate atribui acestui miraculos lapte matern o valoare "regala". De remarcat faptul ca matca (regina) traieste cativa ani, pe cand albinele lucratoare traiesc in medie 40 de zile. De asemenea, matca depune in decurs de 24 de ore 2000-3000 de oua, ceea ce poate depasi chiar propria ei greutate.

Cum se obtine laptisorul de matca?

Laptisorul de matca este foarte sensibil la caldura, lumina si umiditate. Din acest motiv obtinerea lui este foarte dificila, iar conservarea se face intr-un mediu uscat, intunecos si la temperaturi joase. Astazi sunt puse la punct tehnici si metode care permit obtinerea laptisorului de matca fara ca acestuia sa-i fie alterate proprietatile curative si hranitoare.

Ce contine laptisorul de matca?

Laptisorul de matca contine apa (65%), glucide, lipide, 20 de aminoacizi (compusi care contribuie la formarea proteinelor in organism), numeroase vitamine din grupul B (dintre care vitamina B5 in cantitate mare), viamina A, C, D si E, enzime, hormoni, oligoelemente (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, mangan, cupru, fier) si multi compusi activi care au ramas necunoscuti pana in ziua de azi.

Care sunt efectele sau actiunile laptisorul de matca asupra organismului uman?

Dintre multiplele actiuni ale laptisorului de matca, se pot enumera:

* este un puternic revitalizant (este indicat in starile de oboseala, convalescenta, devitalizare, subnutritie etc)

* este un puternic afrodiziac (prelungeste si mentine tonusul organelor genitale, este un excelent remediu in caz de sterilitate, impotenta sau frigiditate)

* are efect reintineritor (este foarte util si celor in varsta)

* are efect reglator hormonal (este indicat in perturbari ale functiei glandelor endocrine, ajuta la restabilirea echilibrului hormonal dupa renuntarea la anticonceptionale)

* are efect antidepresiv (este foarte util celor care sufera de depresie usoara)

* are efect imunoreglator (intareste imunitatea la cei cu rezistenta scazuta la infectii)

* are efect antiviral, antibiotic si antiinflamator (este foarte util in boli infectioase de diverse tipuri)

* in unele cazuri are efect antitumoral (reduce dezvoltarea tumorilor care cresc lent)

* are efect antianemic (este foarte util in unele tipuri de anemii)

* foarte util in cazuri de ateroscleroza, boli de piele, debilitate sexuala

Mergi la inceput

Eu am fost racita deci am facut anticorpi

Nu mi-e frica de bau-bau

Mergi la inceput

Fetelor maine apar DVD-urile cu Tom si Jerry
Sunt fan

p.s. De fapt imi cam plac toate desenele animate

Mergi la inceput

M-ati lasat singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

M-ati lasat singura?

Eu am revenit, sunt cu mainile pline de pamant.
Am fost la florarie si m-am pricopsit cu alte 2 violete o sa ma bata sotu c-am cheltuit iar bani, am luat si o solutie speciala pentru ele.
Nu aveau pamant la vanzare dar mi-au adus din spate o mana de pamant cat sa-mi pun cateva frunzulite, am taiat niste pet-uri si-am pus frunzulitele acolo.
Daca am timp in seara asta am sa fac niste poze la "pepiniera" acum ca mi-am facut de treaba tre sa mai cumpar niste ghivece, farfurioare pentru scurs apa, pamant
Asta e ma plictisesc acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Eu am revenit, sunt cu mainile pline de pamant.
Am fost la florarie si m-am pricopsit cu alte 2 violete o sa ma bata sotu c-am cheltuit iar bani, am luat si o solutie speciala pentru ele.
Nu aveau pamant la vanzare dar mi-au adus din spate o mana de pamant cat sa-mi pun cateva frunzulite, am taiat niste pet-uri si-am pus frunzulitele acolo.
Daca am timp in seara asta am sa fac niste poze la "pepiniera" acum ca mi-am facut de treaba tre sa mai cumpar niste ghivece, farfurioare pentru scurs apa, pamant
Asta e ma plictisesc acasa.

Fain. Trebuie sa iti ocupi timpul cu ceva Sotul meu moare cand vede balconul plin de pamant (nu am intotdeauna timp sa schimb pamantul la toate ghivecele si mai las si pentru a doua zi )

aaa sa nu uit. Daca ai nisip, pune putin pe fundul ghivecelor (eu am pus si la violete desi cred ca nu era musai)

Mergi la inceput