INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 14
Jolieangely spune:
Buna fetelor, sunt foarte , nimeni nu ma baga in seama si nu vb cu mine. vreau si eu o minune in viata mea si ma pregatesc asidu. care dintre voi imi poate spune cam cat dureaza tratamentul inainte de IA. Mie imi ies ultimele rezultate pe data de 9 nov, pe 10 merg sa le citeasca. in mod normal daca nu se intampla nici-o minune pe 14 trebuie sa imi vina CM, tratamentul se face la fel ca si cel pentru stimulare? Daca cineva vrea si are timp sa imi spuna ceva, va rog din suflet......... multumesc si la fete
Asteptam o minune in viata noastra!
peta spune:
Jolieangely - tratamentul pentru IA depinde de medicamentul pe care ti-l recomanda dr si de cum raspunzi tu la el, analize, etc...
Eu am facut acum tratament cu puregon, care in general se incepe din ziua 3 a Cm si se face cam pana in ziua 11-12 (depinde cum reactionezi la el).
Mai intreaba-ma ce vrei sa afli si daca stiu iti raspund cu draga inima. 
dariaelenai spune:
Peta, in ziua inseminarii nu mi-a mai facut eco, dar dr zicea in ziua 9 cand aveam 2 foliculi pe ovarul drept de cate 15 mm si unul pe stangul de 13,5 mm, ca probabil toti 3 vor creste, mi-a marit si doza de gonal in ultima zi la 150 de la 75...
Sensibila sa stii ca si eu ma gandeam sa fac un test dupa ovitrelle sa vad si eu macar asa cum arata 2 liniute..
Jolieangely spune:
Multumesc frumos Peta
. eu am facut stimulare cu Clostylbegit si am raspuns bine, in a doua luna am ramas insarcinata, asa a spus dr pe care o aveam atunci, dupa care am avut avort spontan la 5 saptamani, asa a spus tot dr, dupa care m-a intrebat daca am fost insarcinata?
tot genul asta de tratament este posibil sa il iau? asa cum spuneam pe 9 ies ultimele rezultate, deocamdata ce am observat, Estradiol II 6.26; prolactina II 274.9; FSH 5.76 si LH 4.18 Din ce am vazut eu Estradiolul este scazut, restul sunt in parametri. Mai astept si restul rezultatelor, dar sunt curioasa sa stiu daca este f grav sa iasa estradiolul asa mic. Tu ce crezi?
Asteptam o munune in viata noastra!![]()
peta spune:
Jolieangely - nu prea ma pricep la analize, si din pacate nu am nici analizele mele la mine sa le compar.Din cate stiu, faptul ca ai estradiolul mic indica faptul ca nu ai ovulatie (sper sa nu fi zis o prostie
) Tu de ce ai facut stimulare? Ai cumva ovare polichistice?
Dar doc cum si-a dat seama ca ai ramas insarcinata? Ti-ai facut vreun test ceva?
Daca ai raspuns bine la tratamentul ala probabil ca o sa ti-l recomade si pt IA. Spermograma cum e?
Araceli spune:
Peta, cu cine faci pana la urma monitorizarea? Pana la urma ai mai multi foliculi luna asta, nu? Bafta multa! Asteptam vestile bune. Trebuie sa fie inseminarea norocoasa
Cat despre glera, sa stii ca nici eu nu am mai avut de cand cu stimularile astea. Pana atunci aveam mereu, la cm natural...
Jolieangely-numai dr iti poate prescrie tratamentul potrivit. Fiecare organism e altfel si reactioneaza in felul sau la diferite tipuri de tratament.
peta spune:
araceli monitorizarea o fac cu dr codreanu (sper ca am retinut bne numele, nu o cunosc) si azi sper sa aflu cum e cu foliculii daca au crescut amandoi sau nu. Eu am observat ca pe CM natural si in perioada in care am luat viviflor aveam glera ca lumea, acum de cand cu puregonul nu prea am...de data asta chiar deloc..
Sie u sper sa fie cu noroc de data asta, sa-mi fac si eu un cadou de ziua mea ![]()
Araceli spune:
Peta, dr. Codreanu e ok la monitorizare. Mie mi-a placut cum m-a monitorizat atunci cand am fost la ea, dar nu mi-a placut atitudinea ei fata de endometrioza...
Dar inseminarea o faci cu dr. Dracea, nu?
anabel79 spune:
Fetelor multumesc ptr primire....felicitari viitoarelor mamici (SENSIBILA, DANKUTZA sper ca nu am uitat pe nimeni).Eu sunt IN Z7 de la IA si ma simt cam rau dureri de burta si chiar greturi de dimineata cu stare de voma, foame puternica la prima ora...e posibil sa ai asa devreme simptome sau e de la arefarm sunt ovule?
peta spune:
araceli, eu vreau sa insist sa fac inseminarea cu dracea, fiindca mai vreau sa o mai intreb si de progesteron si daca e ok sa mai fac o luna tratament. Tu in ce zi esti acum? Tie cum ti s-a pus diagnosticul de endometrioza? Ai facut laparo? Ce simptome aveai?
anabel79 - ar putea fi de la arefam simptomele tale, fiindca e si cam devreme sa fie de sarcina, dar cine stie...eu iti doresc sa fie de la bebe si ai II luna asta