INSEMINARE 50
Raspunsuri - Pagina 13
galliciana spune:
dariaelena,bun venit!!!sedere scurta!!!
iti trebuie numai 1
mai obraznic, vb fetelor,
, sa faca
catre locul potrivit!!!![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
ella28 spune:
Indi...ai doar 6 zile de la inseminare? Eu iti doresc sa fie cu 2 liniute si un bebe sanatos. Dar ai grija te rog la injectia de Pregnyl/ Gonasi etc. Ea se elimina in 10 zile de cand o faci. Tu cred ca inca nu ai eliminat-o. 
Araceli spune:
'Neata si
fetele
Dariaelenai, bine ai venit
Multa bafta iti foresc! Eu am auzit de o IA reusita cu 2 mil
Sunt convinsa ca se poate, asadar pastreaza-ti speranta
Dankutza, sarcina usoara in continuare! Mai ai putin si iti vei strange minunea in brate.
Peta
, asteptam vestile bune de la monitorizare.
Indi, fetele au dreptate. Din pacate, pregnyl-ul pozitiveaza testul de sarcina, trebuie sa treaca cel putin 10 zile ca sa treaca efectul.
Csana, multa bafta la inseminarea cu dr. T. Sa stii ca si eu am incredere in el, tocmai pt ca mi-a descoperit endometrioza, ceea ce alti doctori nu au facut inaintea lui. Iar inseminarile le face profesionist. Eu merg pe mana dansului in continuare.
indi_77 spune:
Tot sapand pe internet, am gasit urmatorul blog
:
http://kiwieggs.blogspot.com/search/label/TTC%20%232
Este un experiment foarte interesant, mai ales pentru fetele care au facut Pregnyl si apoi asteapta cu nerabdare sa faca un test de sarcina (dupa cum stiti, Pregnylul poate pozitiva un test de sarcina si se elimina din corp cam in 10 zile).
Tipa practic a facut cate un test de sarcina in fiecare zi dupa Pregnyl. Si le-a pus pe toate unul sub altul, cu zilele DPO pe ele (vedeti poza). Se vede foarte clar intai cum se elimina Pregnylul si apoi cum... apare bebe 

Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
anna_ivan spune:
daria am citit la capitolul oligoastenopermie (pt ca si noi ne luptam cu asta) de o fata care a ramas natural cu 50.000. asa ca 1 mil e supeeer.
sa dea domnu sa fie cu chisori.
fetelor si eu i-au cycloproginova de cand m-am operat si mai am de luat 6 zile. vine CM imediat ca mie asa mi-a zis dr??
apoi incep menopur si apoi doamne ajuta

dariaelenai spune:
Fetelor va multumnesc mult pentru incurajari!
Sa dea Dumnezeu sa se prinda, ceea ce va doresc din suflet si voua!!
Intr-adevar, foarte interesant experimentul cu testele de sarcina dupa pregnyl.
Jolieangely spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan daria am citit la capitolul oligoastenopermie (pt ca si noi ne luptam cu asta) de o fata care a ramas natural cu 50.000. asa ca 1 mil e supeeer. sa dea domnu sa fie cu chisori. fetelor si eu i-au cycloproginova de cand m-am operat si mai am de luat 6 zile. vine CM imediat ca mie asa mi-a zis dr?? apoi incep menopur si apoi doamne ajuta ![]() ![]() |
Buna fetelor, sunt foarte
la feteAsteptam o minune in viata noastra!
sensibila spune:
Multumesc frumos fetele pt felicitari, sper sa veniti si voi cat mai repede cu II si apoi sa anuntati ce bebici o sa aveti.
luminita42, peta se pare ca ar fi o infectie dar momentan nu se stie si mi-a mai zis ca ar fi glicemia mare si ca se poata sa ma trimita sa fac testul de diabet in sarcina. O sa vedem mai intai cum ies urmatoarele si apoi marti cred ca ma duc din nou la dr si cu analizele de col si secretie sa vedem ce iese.
dankutza Se pare ca te-ai inselat si tu si multaaaaaa alta lume. 

Unii erau capabili sa puna pariuri ca e baiat. Da o sa fie fetita. Mi-a zis 90% pt ca nu stia daca imi doresc baiat sau nu. Si cand i-am zis ca nu e imp sexul ci sa fie santos a zambit si a zis atunci ramane fetita. Oricum e bine ca e fetita ca nu mai trebuie sa vopsesc albumul foto (defapt o carticica cu prima poza, prima baita, prima bla bla) care este roz. Desi eu urasc rozul am zis ca macar albumul sa il aiba roz, nu de alta dar nu exista decat bleo sau roz !
Cred ca emotiile cresc din ce in ce mai mult. O sa fie bine si o sa fiti sanatoase amandoua !
dariaelenai ai incredere si o sa se prinda. Unu singur e suficient sa violeze ovulul si sa iasa bebe. Fiiii optimista ! Sa fie cu ochisoriii ! 

indi_77 testul a iesit pozitiv de la pregnyl. Ala se elimina in 10 zile. Fa un test incepand cu z 12 de la IA si atunci vezi ce si cum.
Mai aveam eu o prietena care facuse mai multe IA nereusite si zicea ca face test imediat dupa IA sa vada si ea cum arata un test de sarcina pozitiv. 

anna_ivan fata (M_ALEXA daca nu ma insel) care a ramas cu 50 000 de spermatozoizii a ramas natural. Trebuia sa faca IA si nu au mai facut cand a vazut ce putini spermatozoizii erau, dar a ramas natural.
e in burtica
+22 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
neata, ma duc abia dupa-amiaza la monitorizare si azi sau maine facem IA...ce mi se pare ciudat e ca luna asta nu am pic de glera, e sahara pe acolo, cum ii place sotului meu sa glumeasca...saracu e "gata de actiune" si eu ..
mi-e foarte teama sa nu fi facut o cistita ca mi se pare ca ma duc des la baie si ma doare burta, asa, mai ciudat...oare se poate face IA daca am cistita, sau sunt riscuri?
sensibila, iti doresc numai bine si tie si bebelului, sa va iasa analizele bine...si eu am facut o data un test de sarcina dupa pregnyl, sa vad si eu cum e sa-ti iasa II ![]()
indi, eu sper sa se pozitiveze si dupa, acum, vorba fetelor, e de la pregnyl...
dariaelenai - bine ai venit si bafta multa, zic si eu la fel, e nevoie doar de unu singur mai tupeist...noi stam bine la capitolul spermograma dar ce folos, probabil sunt mai timizi
. In ziua inseminarii cati foliculi ai avut? Si eu am ovare polichistice 
Araceli ce mai faci?
Luminita? Cum stam cu foliculii?