INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Sensibila, felicitari pentru bebelina si sarcina usoara in continuare!
Peta, neaparat sa ii spui dr de progesteron, ai grija sa incepi sa iei dupa ce esti 100% sigura ca ai ovulat, altminteri face mai mult rau decat bine.
Cat despre stimulare, ma gandesc ca dupa atatea stimulari poate mai ramane vreo 2 luni efectul lor in organism. Poate ca totusi ovulezi si fara stimulare, niste modificari sigur s-au produs in organismul tau dupa atatea stimulari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila ce analize ti-au iesit proaste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va pup si va doresc sa aveti parte de bebeii mult doriti cat mai repede
Sensibila-felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa o faca fericita pe mamica ei
Peta-curaj,simt miros de bebe si de laptic , nu ai voie sa clachezi si sa te descurajezi

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

peta -
hemoglobina
HGB mic
RDW mare
PDW mare
WBC foarte mare
NE mare
NE% mare
LY% mic
TGO si TGP f mare dar astea cred ca sunt de la varsat

Oricum ma duc maine sa imi iau bilet din ala de analize gratis de la medicul de familie si sa le repet

e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

sensibila, ai apucat sa mergi la doctor cu analizele sa-ti spuna de ce au iesit asa?
Cora79 - multumesc de incurajari...ma pregatesc pentru maine, sa vedem la monitorizare ce-mi mai spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

peta - pai de la dr vin. A zis sa repet analizele si sa vedem ce iese
Ca oricum au trecut 2 saptamani de atunci. Sa vedem ce iese si la cele noi si de acolo sa vedem ce facem

e in burtica +22
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Peta, pentru tine si tinem pumnii stransi stransi stransi la eco.

Eu sunt in ziua 5 de la IA - nu am absolut nici un semn de sacina...doar dimineata si seara cateodata, putina greata - dar eu zic ca e de la cycloproginova si puregon. Uofff....azi dimineata ma trecea asa un gand...sa fac in Dec FIV - nu mai am rabdare...de 7 ani astept o minune...si de 3 ani juma fac tratamente....sunt cu rabdarea si nervii la pamant....voi cum rezistati mai fetelor ?

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

sensibila - sper sa iti iasa bine data viitoare analizele..nu prea stiu eu ce sunt, m-am uitat asa un pic si din cate am inteles au legatura cu numarul de globule - sper sa nu fi nimerit pe langa
oricum, doctorul nu s-a aratat ingrijorat, nu?
indi_77 - iti multumesc si tie de incurajari...ufff 3 ani...eu fac tratament dupa cum spuneam doar de 6 luni si mi se pare foarte epuizant psihic...3 ani pare o vesnicie...eu sunt si genul care ma stresez ffff mult si imi fac griji din absolut orice, cea mai mica problema imi creaza niste framantari sufletesti de proportii, adica exact cum nu ar trebui sa fiu...la capitolul "psihic" nu punctez deci...
cred ca daca financiar poti "suporta" un FIV, poate ar fi cazul sa incerci, dar nu fara a te consulta cu doctorul. Oricum, eu sper sa nu mai fie cazul, e inca devreme si e normal sa nu ai simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jolieangely spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

sensibila - sper sa iti iasa bine data viitoare analizele..nu prea stiu eu ce sunt, m-am uitat asa un pic si din cate am inteles au legatura cu numarul de globule - sper sa nu fi nimerit pe langa
oricum, doctorul nu s-a aratat ingrijorat, nu?
indi_77 - iti multumesc si tie de incurajari...ufff 3 ani...eu fac tratament dupa cum spuneam doar de 6 luni si mi se pare foarte epuizant psihic...3 ani pare o vesnicie...eu sunt si genul care ma stresez ffff mult si imi fac griji din absolut orice, cea mai mica problema imi creaza niste framantari sufletesti de proportii, adica exact cum nu ar trebui sa fiu...la capitolul "psihic" nu punctez deci...
cred ca daca financiar poti "suporta" un FIV, poate ar fi cazul sa incerci, dar nu fara a te consulta cu doctorul. Oricum, eu sper sa nu mai fie cazul, e inca devreme si e normal sa nu ai simptome.

buna fetelor, sunt noua in domeniu si nu prea ma pricep inca
Vroiam sa vb cu voi legat de inseminari si dr, imi poate spune cineva daca a facut IA cu dr. diana cocei? am inteles ca este fff buna si are multe reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

tocmai am scris un mesaj luuuuuuuuung si l-am pierdut
o iau de la capat. daca ieri ziceam ca m-am programat la cezara bucur pentru o consultatie in decembrie, astazi revin si va spun ca am intrat deja in cursa pentru IA cu dr Tutunaru. aseara, stand de vorba cu barbatamiu, m-a apucat o remuscare ca am apelat la alt dr, desi gratie lui T. am scapat de durerile ingrozitoare de la ciclu, pentru ca mi-a descoperit endometrioza si mi-a dat tratament,incat mai aveam un pic si . asa ca vreau sa merg tot pe mana lui, pentru ca ne e drag, asa mutulica cum e el, este mereu la datorie. eu am facut 2 IA cu el, si de fiecare data duminica, la cabinet si a venit special pentru noi.
cred ca daca va fi voia Domnului, se va intampla, iar dr T va fi cel care va ajuta sa ni se intample minunea.
e asa ciudat sa incep stimularea, in seara asta cu gonal f, cand acum trei zile ma gandeam dc o sa am norocul sa-mi vina ciclul macar pana-n decembrie. eu toata vara am fost la menopauza indusa de diferelin, asa ca am ovarele odihnite foc .

Mergi la inceput