Vaccin imunoglobulina antihepatica B
Raspunsuri - Pagina 3
inikutza spune:
Buna , fetelor sa stiti ca eu am tinut legatura si cu D-LINEsi farmacia ACADEMIA din Bucuresti care luau imunoglobulina tot de la D-LINE si miau zis sa astept ca poate aduce pana nasc sa mai sun si am tot sunat si nu stiu cand vor primi IMUNOGLOBULINA.
Am hotarat impreuna cu dr mea sa fac HEPATECT si se poate procura de la orice farmacie DONNA din orasul in care stai numai ca trebuie sa suni la ei inainte ca sa til aduca pe comanda si coste 820 RON. Daca am noutati pana nasc , adica in 2-3 sapt va anunt. Nastere usoara .
laurantonya spune:
Buna , ma numesc Laura si sunt tot o viitoare mamica , purtatoare de virus B . Am ajuns pe acest forum tot cautand sa ma lamuresc ce-i cu imunoglobulina asta . Din cate inteleg eu sunt neonataologi care prefera forma ce se administreaza im, dar la noi nu se comercializeaza decat forma iv , iar daca reusesti sa-ti procuri din strainatate imunoglobulina cu administrare im risti sa nu mai fie buna datorita conditiilor improprii de transport . Este cineva care urmeaza sa nasca la Polizu? Dupa cate am inteles eu din reactia doctoritei mele ginecolog , acolo nu e considerata necesata administrarea decat daca alaptezi , iar neonatologul stabileste daca sa alptezi sa nu . Voi ce stiti ?
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurantonya Buna , ma numesc Laura si sunt tot o viitoare mamica , purtatoare de virus B . Am ajuns pe acest forum tot cautand sa ma lamuresc ce-i cu imunoglobulina asta . Din cate inteleg eu sunt neonataologi care prefera forma ce se administreaza im, dar la noi nu se comercializeaza decat forma iv , iar daca reusesti sa-ti procuri din strainatate imunoglobulina cu administrare im risti sa nu mai fie buna datorita conditiilor improprii de transport . Este cineva care urmeaza sa nasca la Polizu? Dupa cate am inteles eu din reactia doctoritei mele ginecolog , acolo nu e considerata necesata administrarea decat daca alaptezi , iar neonatologul stabileste daca sa alptezi sa nu . Voi ce stiti ? |
eu ti-am scris pe Y, nu ai PM activat
sper sa ne tii la curent ce varianta de IMG gasesti
Cris mami de Alexia & Ana