Vaccin imunoglobulina antihepatica B

Vaccin imunoglobulina antihepatica B | Autor: Flory_28

Link direct la acest mesaj

Buna ,

Avem nevoie de acest vaccin (Vaccin imunoglobulina antihepatica B)cat de curand se poate. Rugamintea mea este daca aveti cunostinta cum se poate procura in acest moment. Am sunat la multe farmacii, nu numai din bucuresti, la ministerul sanatatii ...nu se procura pentru moment, existand niste probleme cu firma importatoare!
Va rog din suflet daca aveti cunostinta de acest lucru sa luati legatura cu mine.

Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendis2 spune:

Buna Flori,

Ma intereseaza si pe mine subiectul, adica vreau sa cumpar Imunoglobulina antihepatica B si nu stiu de unde.
Voiam sa stiu daca ai facut rost de injectia asta Imunoglobulina pt ca si eu voi avea nevoie pt bebele meu peste cateva luni...

Te roga daca mai intri pe forum sa-mi dai un semnic

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Am inteles ca le putem procura din Ungaria .doza costa 400 de Euro si e ptr 10 bebei.Sau din R. Moldova,dar de aici se pare ca nu e conf. cu normele EU !
Vai de capul ei de tara !

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Hmmm... e foarte scump 400 euro ... sper sa gasescdoza individuala. Oricum, mai caut si va dau de stire daca aflu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anul trecut am cumparat de la Farmacia Academia din Bucuresti, era singura ce vindea asa ceva. Produsul este acesta. L-am achizitionat cu formularul vizat de medicul infectionist/ginecolog/neonatolog.
Bafta!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inikutza spune:

buna fetelor
sunt noua pe acest forum
sunt si eu insarcinata in 8 luni si sunt purtatoare de virusul hepatic b
si va trebui sa procur si eu aceasta imunoglobulina si nu stiu cum.
am sunat de la farmacia Academia din bucuresti si mi sa spus ca o sa aduca dar nu stiu cand .
miau zis sa mai incerc sa mai sun.
Am mai incercat si la D-LINEMEDICAL INTERNATIONAL ca ei mai aduc si la fel miau zis ca inca nu stiu cand aduc
eu trebuie sa nasc cam pe 25 iulie 1 august si nus ce sa fac si cum sa fac rost de aceasta imunoglobulina pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catod spune:

Fetelor,

imunoglobulina antihepatica B, se numeste Hepatect*CP.
In Bucuresti se gaseste la farmaciile Sensiblu. Se da comanda si se aduce in cateva zile.

Camelia, mami de bebe Mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Din cate stiu eu Hepatect-ul este varianta intravenoasa. Decat sa nu aveti imunoglobumina la nastere, mai bine orice, fie IV sau IM.

Va inteleg starea dragi gravidutze, e greu s ate gandesti ca vine sorocul si nu ai cumparat inca!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inikutza spune:

am inteles eu ca asta intravenos nu pre vor dr sa-l faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catod spune:

Da, din pacate in Romania exista doar varianta IV si timpul nu sta in loc.
Exista si solutia sa se faca imunoglobulina cu microperfuzie, asa ca puteti ruga dr. in maternitate sa-l faca asa.

Importanta este sanatatea bebelusului!

Camelia, mami de bebe Mihnea.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

am mai navigat pe net si am mai dat de ceva urme pt injectia asta imunoglobulina antihep b (nu este vaccin!)
Va pun mai jos informatii asa cum le-am gasit/copiat de pe net...

<<<<<<<<<<*********************************************************
Eu am gasit imunoglobulina anti HVB (Hepatect denumirea comerciala ) la farmacia Dona (Iuliu Maniu, nr.152, bloc k, tel.
0214341375 ) cea de la Gorjului o au pe stoc in deposit (vorbiti cu diriginta farmaciei). Am dat ieri comanda si astazi mi-a
fost adusa. Sper sa va fie utile informatiile.

Vand Hepatect CP adus din Ungaria. Este in doza de 10 ml, din care sa luat 4 ml pentru vaccinarea fetitelor mele in luna
decembrie. Transportul si depozitarea sa facut doar in lazi frigorifice. Restul de 6 ml, care se poate face la 3 copii, (la un copil
ii suficienta o doza de 2 ml) ii tinuta in frigider. Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la zacesta@yahoo.com

Si eu am acceasi problema si in ianuarie 2010 trebuie sa nasc.
Am cumparat din Austria 2 fiole de HEPATECT de 2 m.l. (intravenos) aduse intr-un recipient frigorific care pastreaza
temperatura de 2÷8 ºC, una din fiole este de vanzare la pretul de 150 €.
Pentru mai multe informatii contact la nr. tel. 0722.855.533

O sa incerc si eu sa vad de unde pot cumpara...

Mergi la inceput