Aspirante optimiste >20 de ani (430)
Raspunsuri - Pagina 16
happymum spune:
buna fetelor cochetelor....
sa inteleg ca e posibil sa apara inca 2 gravidute? ura........ haideti fetelor..... asteptam....
cosmi dar eu am mai dat pe acia.... ![]()
doula este in romania, in piatra neamt.... cine vrea sa o gaseasca sa intre pe site-ul feminitate al ei. are acolo nr de telefon pentru oricine vrea sa vb cu ea... a racit putin zilele astea, dar acum e mai bine...
a fost la mine la galati... na, ca ma laud... e o super persona... jur...
si avem o noua mamica... proaspataaaaa....
06.11 - Dragos si Emil - cezariana - 2600 gr. si 3000 gr. - de Carmençita/Avalon felicitari mamicoooo..... si sanatate bebelusilor....
Blog
cos_minutza spune:
Hapy stiu ca ai mai intrat pe aici, dar daca se poate mai des da?
(apropo si eu sunt nascuta in Galati
)
Valentina fii tare,nu-ti pierde optimismul,va iesi soarele si pe strada ta.Problemele au intodeauna o rezolvare
Beluistef ma bucur ca esti ok.Sunt sigura ca totul e in regula cu sarcina
Multi
Doulei sa-i treaca raceala.

Felicitari Avalon

Bun venit pe lume bebe Dragos si bebe Emil
Incet,incet ma bag la
.Noapte buna!!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
happymum spune:
buna dimineata........
absenta totala??????????
mmrrrrrrr.........
hai... poate daca dau 

si va invit la
cu ceva bun bun
..... poate scoateti nasucurile de la caldurica???
va urez o zi frumoasa...
Blog
ANDREEA84 spune:

buna dimineata,am dat chiul ieri dar am avut foarte multa treaba la servici,ca si azi de altfel,trebuia sa stau acasa si iar sunt la birou,saraca mea fetita,i-am promis ca mergem sa ne plimbam si sa ne distram dar NA ca nu se poate
n-am timp uneori nici sa respir dar sa mai fac si bebe2!Fetele ce mai fac?va tin pumnii la cele care urmeaza rezultatele si sper sa aud si de2liniute
cosmi-nutza ai sa vezi ca va fii bine,reglarea se va face si incearca sa iei si niste calciu cu magneziu caci ajuta f mult,asa am facut eu dupa nastere si akm la fix27zile.
Katy si Alysa sper sa fiti primele din luna asta care vor devenii mamici si sa ne luati si pe noi in maxim5zile
si Valentina fii tare,scumpa.asa am trecut si eu si inca nici akm nu se stie cauza,d-zeu vede si pana la urma va da un inger sa-l iubim si sa avem parte de el,fii puternica si va fii mereu o zii,poate chiar atunci cand ne asteptam mai putin!
si va tin pumnii la toate,va coplesesc cu o mare admiratie
mami de Alexandra 01.02.2007
Katy82 spune:
Buna fetele! Iti tin pumnii Cosminuta sa fie in sept., Eu acum 2 luni daca reuseam avem DPN-ul odata cu ziua mamei mele, acum o luna aveam DPN-ul odata cu ziua mea dar nu a fost sa fie, daca reusesc luna asta se va naste cam intre ziua mea si cea a sotului, asa ca vom vedea... daca nu macar
sa ne aduca si noua un 
Cosminuta poate vine bebicul!
Valentina tot este bine ca ramai, am inteles ca unele fete au o problema de anovulatie si nu raman deloc, iti tin pumnii ca data viitoare cand ramai sa-l poti tine si sa-l poti naste la termen. 

Suntem alaturi de tine, nu deznadajdui, o sa fie bine si o sa-ti dea Doamne Doamne un bebe
Ai grija de tine 

Hapy multumim de
si de
. Tare gustoase
Beluistef multa sanatate, cum te mai simti? 
Andreea spor la lucru 
Bumael spune:
Buna fetelor,eu sunt noua pe aici si am o intrebare,poate stiti,poate ati trecut prin asa ceva,sunt in a 17 zi a CM,am facut teste de ovulatie sm profitat de fiecare zi de ovulatie ca sa avem si noi un bebic,temperatura meaa bazala a fost si este si acum 37C,insa ma dor tot mai tare sanii,in zonna uterlui nu mai zic ca d la o vulatie am avut niste dureri d ovare si de uter,pot sa zic ca destul de suportante,si inca persista...si .....am observat azi dim o mica pata rozalie(aproape invizibila)dar ma gandesc ca ar fii prea devreme pt implantare...nu stiu ce sa zic...voi ce ziceti..
Sa nu uit ca pe mine ma tinne CM 26 zile iar ultimul a fost pe 22 oct
Bafta fetelor la multi bebici si mai ales felicitari mamicilor si gravidelor!!!
Katy82 spune:
Bumael bine ai venit! Dupa calculele mele conceptia ar fi putut avea loc pe 3 iar implantul are loc in prima sapt cam in a 5-a zi de la conceptie, deci se poate ca la tine conceptia sa fi avut loc mai devreme, totul este sa-ti iei masuri de precautie, sa te hranesti sanatos si sa astepti sa vezi daca vin rusii, daca nu poate fi
. Multa bafta, sa ne ti la curent!
YLARI spune:
Buna fetelor
Katy merci ca ai intrebat de mine
Am fost la doctoressa, toate bune la mine, mi-a dat vitamine (si ptr sotzul) teste de ovulatie sa incep sa le fac de maine, miercuri ma duc la o ecografie, prestam, prestam si... sa vedem ce-o iesi... Daca nu ne aduce Moshu nimic, poate in ianuarie ne da sa facem o spermograma.
Va pup pe toate. In special pe Valentina scumpa 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Valentina_D spune:
pup toate fetele
si va multumesc pentru gandurile voastre referitoare la situatia mea
ma simt mai bine, mi-am luat sotul de la aeroport...chiar daca va trebui sa ne protejam
..iaca, ne bucuram ca ne avem unul pe altul
momentan, trebuie sa ne multumim cu atat
ma rog sa veniti cu vesti bune...Katy, cosmi, ylari...si toate fetele dragi
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele, ce mai ziceti? Alyssa26 la mine ar tb sa vine in jur de 16. O sa vad, acum sunt cam ingrijorata pt ca ieri m-a durut toata ziua capul ingrozitor si aseara m-a durut rau jos cand am urinat. se pare ca durerile din partea stanga de care va spuneam nu aveau cauza ginecologica ci renala. Acum ma tratez cu urinal (care e permis in sarcina) si tinctura de propolis, pana vad daca e bebe luna asta sau nu. Oricum am inteles ca chiar daca e bebe se da antibiotic pt infectie urinara, iar eu nu prea as vrea sa iau daca testul iese pozitiv. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept, pana una alta ma tratez naturist. Urinal este suta la suta naturist. |
Ma bag si eu ca musca-n lapte.
sa refuz antibioticul si sa iau niste pliculete cu o solutie efervescenta si ceai de coada calului. Cu ceaiul m-am facut bine si cu apa cu lamaie. Am baut cantitati industriale de lichid dar a trecut fara medicatie.Asadar, iti tin pumnii sa fie cu II liniute si la tine!
Apropo, citesc din umbra de mult timp, noi lucram la bb2

Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

David Lloyd George