Aspirante optimiste >20 de ani (430)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

katy merci de pumnii stransi sa stii ca si eu iti tin tine..o s a ne incurajam reciproc..eu mai am pana in 14 nov. tu?

asa am o stare de liniste nu stiu dc, nu sunt stresata, stiu ca nu e bb, ma linistesc ca asta e..si pur si simplu nu am nici un simptom. la eric nu am simtit nimik. doar cu o sapt inainte de a face testul pofteam dulce..am cumparat torturi, praji, tot ce vedeam si gustam 2-3 linguri si apoi nu mai imi trebuia.
asta a fost toate simptomele mele de dinainte de test. acum nu am..nu cred ca va fi bb..asta e

te puup si tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, ce mai ziceti?
Alyssa26 la mine ar tb sa vine in jur de 16. O sa vad, acum sunt cam ingrijorata pt ca ieri m-a durut toata ziua capul ingrozitor si aseara m-a durut rau jos cand am urinat. se pare ca durerile din partea stanga de care va spuneam nu aveau cauza ginecologica ci renala. Acum ma tratez cu urinal (care e permis in sarcina) si tinctura de propolis, pana vad daca e bebe luna asta sau nu. Oricum am inteles ca chiar daca e bebe se da antibiotic pt infectie urinara, iar eu nu prea as vrea sa iau daca testul iese pozitiv. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept, pana una alta ma tratez naturist. Urinal este suta la suta naturist.

Mergi la inceput

Ralu esti o curajoasa, bravo tie! Bafta multa la nastere

Mergi la inceput

Cosminutza am uitat de . Oricum nu prea este el sanatos. dar daca iti place cu mare drag fac cinste . Ai fost la doctor? Parca urma sa mergi. Iti tin pumnii sa ajungi cat mai repede la odisee

Mergi la inceput

Andreea ce mai zici? Beluistef cum te mai simti? Ylari pe unde ai disparut? Va pup pe toate, sa aveti un week-end cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy mersi de pepsi!!!Stiu ca nu e sanatos dar nu beau mult si nici zilnicImi pare rau ca ai probleme cu reinichi.Insanatosire grabnica.La medic nu am ajuns inca....Sa vedem ce va fi de ciclul meu luna asta,scurgerile maronii nu mai persita...La ultimul control era totul okAstept sa vad daca e reglat ciclul asta al meu...pana acum sunt pe calea cea bunaLegat de odisee mi-a aparut mie un pitic: sa o prind pe cea de sept-oct(sa-i fac cadou la tatsu',e nascut in sept)Oricum,oricand va veni o sa fie binevenit
Iti tin pumni si tie si Alysei sa fie
Raluci,Beluistef gravidutele noastre frumoase
Ony,Valentina,Ylari,Tanamera,Sorinake,Doula,Ramayana,Hapy si toate fetele care nu au mai intrat de mult,va rog sa mai dati pe la noi mai des,macar sa spuneti ca sunteti OK

O seara placuta si un weekend placut va doresc

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Katy mersi de pepsi!!!Stiu ca nu e sanatos dar nu beau mult si nici zilnicImi pare rau ca ai probleme cu reinichi.Insanatosire grabnica.La medic nu am ajuns inca....Sa vedem ce va fi de ciclul meu luna asta,scurgerile maronii nu mai persita...La ultimul control era totul okAstept sa vad daca e reglat ciclul asta al meu...pana acum sunt pe calea cea bunaLegat de odisee mi-a aparut mie un pitic: sa o prind pe cea de sept-oct(sa-i fac cadou la tatsu',e nascut in sept)Oricum,oricand va veni o sa fie binevenit
Iti tin pumni si tie si Alysei sa fie
Raluci,Beluistef gravidutele noastre frumoase
Ony,Valentina,Ylari,Tanamera,Sorinake,Doula,Ramayana,Hapy si toate fetele care nu au mai intrat de mult,va rog sa mai dati pe la noi mai des,macar sa spuneti ca sunteti OK

O seara placuta si un weekend placut va doresc

in devenire mamica
Doamne ajuta

dar eu ce sa va spun??? eu sunt tare suparata...trebuie sa merg sa fac analize..de trombofilie si genetice (daca trombofiliile sunt ok)
as vrea sa fiu una din acele fete care nu raman deloc...nu una din cele care ramane...dar nu poate tine sarcinile

Doamne, sa dai tuturor un copil, dar da-mi si mie

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Cosminutzaastazi mi-a fost mai bine fata de ieri, nu am mai avut dureri de cap si nici greturi. Ma intreb daca o fi bine,ca o zi sa fie rau si una bine... Nici nu mai stiu cum este ca ambele sarcini au fost fooooarte diferite cum si si fetele acum, una este de la Polul Nord si una de la Polul Sud
Eu sper sa ajung la contol dupa 16 nov.

Katy si Alysa va astept la Odisee, va tin pumnii si ma rog pentru voi.Nu mai este mult pana pe 14 si 16.

Valentina nu mai vorbi asa, o sa vezi ca se rezolva si problemuta ta.

O seara placuta !

-ici multi,multi,multi

Elena 5+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Cosminutzaastazi mi-a fost mai bine fata de ieri, nu am mai avut dureri de cap si nici greturi. Ma intreb daca o fi bine, eu sper sa ajung la contol dupa 16 nov.

Katy si Alysa va astept la Odisee, va tin pumnii si ma rog pentru voi.Nu mai este mult pana pe 14 si 16.

Valentina nu mai vorbi asa, o sa vezi ca se rezolva si problemuta ta.

O seara lacuta !

-ici multi,multi,multi

Cum creste samburelul

stiu si eu?

Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

O sa vezi ca se va rezolva, fii optimista si ai credinta in Dumnezeu.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput