Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 19
nikole spune:
camy...imi plange sufletul de cate ori ma uit peste pozele lui Darius...asa ceva nu se uita niciodata!
D-zeu sa va aiba in paza
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole camy...imi plange sufletul de cate ori ma uit peste pozele lui Darius...asa ceva nu se uita niciodata! D-zeu sa va aiba in paza Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
ai o fetita minunata...abia acum am reusit sa vad pozele...cat are????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
s-a intors prietena mea cu baietelul ei din Istrael...baietelul ei a fost mai bolnavior decat Darius.
Azi copilasul e perfect sanatos! Doamne Ajuta!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
nikole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
ai o fetita minunata...abia acum am reusit sa vad pozele...cat are???? Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Face 3 luni in cateva zile cu drag!
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Roxana01 spune:
Camy, esti o mamica extraordinara, ti-am urmarit povestea din umbra, te-am intalnit la discutiile dedicate luptatoarei si ingerului Emma si Aidei. esti un om deosebit si taria, determinarea ta, puterea de a trece peste ceva imposibil de imaginat sunt pentru mine un exemplu si o calauza, sa vad frumusetea vietii in lucrurile simple. Ma bucur nespus sa-ti vad pozele cu Flavius, parca prin acele imagini se transmite toata caldura, dragostea cu care-l inconjori si pe care ti-o intoarce, cu siguranta. Plang cand vad pozele cu ingerul Darius. Plang si ma rog ca el sa va vegheze familia.
Esti un suflet mare.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
vias spune:
Nikole...sa-ti traiasca mninunile!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana01 Camy, esti o mamica extraordinara, ti-am urmarit povestea din umbra, te-am intalnit la discutiile dedicate luptatoarei si ingerului Emma si Aidei. esti un om deosebit si taria, determinarea ta, puterea de a trece peste ceva imposibil de imaginat sunt pentru mine un exemplu si o calauza, sa vad frumusetea vietii in lucrurile simple. Ma bucur nespus sa-ti vad pozele cu Flavius, parca prin acele imagini se transmite toata caldura, dragostea cu care-l inconjori si pe care ti-o intoarce, cu siguranta. Plang cand vad pozele cu ingerul Darius. Plang si ma rog ca el sa va vegheze familia. Esti un suflet mare. Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006) Dariutza si Victorashul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
mychydutza spune:
camy, am vazut poze cu Flavius. ce mare e si cat de frumos!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
vias spune:
da, asa este...cateodata ma gandesc..."cand au trecut 8 luni de zile?????? 8 luni...cand????????"
Nu-mi vine sa cred ca am minunea asta langa mine...
El m-a facut sa-mi mai doresc un copil...
Daca tot mai am o sansa...de ce sa nu profit de ea????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
mychydutza spune:
sa-ti ajute DD daca asta iti doresti.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!