Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 17
mychydutza spune:
camy, m-am uitat in albumul de poze...am vazut ca l-ati crestinat! sa-i fie de bine! e un frumos.....si un cumintzel...nu cred ca l-am vazut in vreo poza sa planga. nici la baia din cristelnita nu cred ca a plans, nu? pe tine te vad implinita si "cu bratele pline", asa cum iti doreai ...si pe tatic la fel! mi-au placut tare mult si pozele de la baita de a doua zi.....plin de petale.....peste tot . ma bucur din suflet pt tine!
flacara violet rules!
vias spune:
asa este...copilul asta nu prea plange, ce-i drept nici eu nu il las...nimeni de fapt nu il lasa...
Nu am cuvinte sa descriu aceste muuuuuuuuuuulte sentimente frumoase pe care le traiesc eu.
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Ayla21 spune:
Camy, am vazut si eu pozele de la botez. Te-am vazut fericita! Mi-am amintit cand spuneai ca vrei un copil, si ai bratele goale. Am vazut ca ai o minune in brate acum, si zambetul minunat de pe fata ta, zambet de mama fericita. Flavius este un grasunel superb. Felicitari cu ocazia crestinizari!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
mychydutza spune:
ayla, am spionat putin pe albumele tale....ce frumoasa e luana! ....si pozele cu "mami bebe" sunt un deliciu...mami bebe era tare simpatica
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
danielac spune:
Camy ai un baiatel super frumos! sa iti traiasca si sa fie sanatos Flavius!Ma bucur ca l-ati botezat!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
vias spune:
Multumesc Danielac, crede-ma ca si eu sunt fericita ca a avut parte de asa un botez frumos!
Cami, de Flavius Cristian in
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
mychydutza spune:
camy, la multi ani de ziua mamei! am vazut poze cu Flavius....e atat de frumos! sa fiti fericiti.....ma bucur mult pt tine!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
vias spune:
multumesc frumos...asa este, Flavius creste si este un copil minunat!
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
nikole spune:
E superb, nu am cuvinte dar m-am oprit aici, mai mult sa-ti spun ca tu mamica, arati foaaaarte bine...
sunteti frumosi, si tu radiezi de fericire, de fapt frumusetea, fericirea...cam merg mana-n mana, right?
cu drag!
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
vias spune:
multumesc mult!
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE