Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy spune:
camy, buna.Iti scriu pentru ati aduce aminte un lucru extrem de important.Colicile trec atunci cand il tii pe copil cu burtica pe burta ta, piele langa piele, iar capul lui in zona inimii tale.Asta il ajuta foarte mult, mai mult decat o pot face 1000 de ceaiuri si solutii.
Este foarte greu sa fii mereu la dispozitia lui, oboseala isi spune si ea cuvantul, dar de fiecare data cand te deranjeaza ceva, sa zicem mersul la baie care se face contra cronometru, cand de fapt ai dori sa mergi si sa faci meditatii , aduti aminte de perioada cand il asteptai.Pnetru mine asta face minuni si nu mai simt asa acut dependenta .
Crede-ma ca vei merge cu el la baie dupa tine pana haaaat tarziu, vei spune lasa ca va merge singurel prin casa si voi putea merge in liniste.Te inseli, eu merg si acum cu el dupa mine la baie , si are 2 ani .
El sta pe un scaunel si ma contempla i timp ce eu meditez , dar asa stiu ca e cuminte si nu face cine stie ce prostie prin casa si eu nu-l vad.
A fost asa un exemplu, dar incearca atunci cand simti ca clachezi sa privesti in urma si sa-ti aminteszi chiar si peste ani cand vor exista tensiuni, de genu, eu nu vreau sa fac ce spui tu, cum era cand il doreai sa vinain viata ta.Si asta va sterge cu buretele orice nor .
Bucurati-va unii de altii si fiti fericiti.
dianad spune:
Da, pana spre 3 ani va merge cu tine la baie sau te va privi din caruciorul lasat in fata usii. Espumisan pentru colici ai incercat?DianaD & Alexandru
vias spune:
michydutza
espumisan am incercat, degeaba
pe burta il tin, atat cat pot din cauza spatelui meu
si nu ma plang ca e greu si ca nu-l vreau pe bebe, IL VREAU, desi e f greu, dar imi place sa-l simt si sa-l pot pupa DES...
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
dianad spune:
Acum intelegi de ce in ultima luna de sarcina iti spuneam sa te odihnesti cat de mult poti, ca vezi tu dupa nastere.... primele 3-4 luni sunt cele mai solicitante din p.v fizic. Al meu a inceput cu colicii la 6-7 zile si spre ghinionul meu ii facea noaptea, intre 12 si 5 dimineata. Tarziu, spre sfarsitul lunii a doua am inceput sa-i dau espumisan si ne-am mai calmat.Sa-l vezi inspre 3 ani cum e in perioada lui "nu vreau" sau "da, dar...".DianaD & Alexandru
vias spune:
abia astept sa traiesc la maxim si sa ma bucur de toate perioadele...
este minunat sa ai un bebe....este mai mult decat orice lucru frumos pe lumea asta,...
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
moni_or spune:
Camy n=am mai scris demult aici, dar te citesc... Asa e, nu exista nimic mai frumos decat sa ai copilul tau si e incredibil cum creste dragostea in fiecare zi, mereu te gandesti ca mai mult de atat nu poti iubi o fiinta si te trezesti a doua zi ca il iubesti mai mult decat cu o zi inainte Flavius e un super bebe! Cel mai mult imi place cum ii sta cand e imbracat in albastru.
Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
vias spune:
...al doilea Craciun fara darius....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE
Ayla21 spune:
Camy, dar acum ai primit sansa sa redescoperi bucuria Craciunului alaturi de Flavius.
Darius va vegheaza de sus din cer. Cred ca si ingeri sarbatoresc aceasta zi, doar este ziua nasterii lui Isus.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Cristina_OR spune:
camy, iubita, imi pare tare rau ca simti asa
sunt convinsa ca multe din noi nu simtim nici macar 1%din ce simti tu, ne putem doar imagina durerea, dar.......macar incearca sa vezi partea frumoasa a vietii, asa cum spunea si Ayla(Ayla, te admir si pe tine foarte mult, o sa scriu la subiectul tau).
camy ESTE PRIMUL CRACIUN CU FLAVIUS
incearca sa te gandesti doar la asta macar de sarbatori
sa ai Sarbatori linistite alaturi de Flavius si de sotul tau.sigur ca nu-l poti uita pe Darius, insa macar incearca sa le atribui la fiecare locul cuvenit in inima ta, trebuie sa mergi inainte pt Flavius.el este sansa ta sa-ti revii un pic.te rog sa nu te superi
Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
vias spune:
nu stiu daca maine mai reusesc sa intru pe forum, asa ca nu ma risc sa va las de sarbatori fara un gand bun macar...
Va multumesc din inima pentru gandurile voastre indreptate catre noi, pentru cuvintele incurajatoare, pentru ca mi-ati fost alaturi..
..asa este, asa cum am mai spus-o de fapt, inima mea va fi vesnic impartita in 2, o parte e acolo cu darius, ingerasul meu, imi e dor de el, ii simt lipsa, il plang mereu... iar cealalta jumatate este a lui Flavius...ma bucur ca mi l-a dat Dumnezeu, este o minune de copil, este un dar extraordinar de la DD...
Va doresc tuturor sarbatori fericite, sanatate, liniste...si tot ce este mai frumos pe lumea asta!
Va multumesc mult!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste
POZE