Copii nostri speciali! *10*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Vera sper sa nu te mai doara si sa se aseze plomba aia bine ....sa aveti spor la terapie si Andrei sa fie in forma max

Fetelor va pooop pe toate....un weekend frumos sa aveti si ne auzim.

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

Buna seara mamicilor
imi cer scuze am lipsit mult
Wnimra ,andru-m va multumesc din suflet
pt sfat( sintet dragute[
nu stiu ce se intimpla cu david
plinge in fie care noaptea la aceias ora
(arputea fi crize mioclonice?)
nu prea stiu cum se manifesta
dodo-pui -felicitari pt bogdan
va doresc un weekend placut si sanatate multa
Va pupnoapte buna
[

Mergi la inceput

babooo daca ai cald cald in casa sa il lasi subtire imbracat poate are un nerv de la caldura , vecina mea are un baietel cu microcefalie si suspect de crize epileptice , se trezea de 2-3 ori la ore fixe si facea scandal,sau ingrijorat ca sunt crize , l-a lasat sexy si a dormit pustiulica planton , ii era cald.....m-am dat si eu cu parerea aiurea in tramvai dar sper sa tina vrajeala si la piticul tau.

fetelor pooop

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

,prin zona
ce fac fetele?
ce fac piticii?
noi suntem in pregatiri de plecare spre bucuresti,la terapie,am de facut niste chiftelute sa iau la mine,sa imi fac baita si sa mai pun cate ceva la bagaj,biberoanele lui andrei,si in rest suntem gata;
l-am tuns aseara pe fimiu,care a urlat cat l-au tinut corzile vocale,a urmat tura a 2 a de scandal,la baie,ca nici aia nu ii place,si de taiat unghiile,acolo a fost mai cumintel;

am vorbit cu babette-este la hiperbara cu vladut,care da semne bune,este mai relaxat,este ffff obositor,dar sa dea d-zeu tot sacrificiul sa fie rasplatit pe masura,sa dea d-zeu sa veniti cu rezultate imbucuratoare de acolo;

hai ca v-am pupat,fug sa ma pensez ca acum trece timpul si se face seara,nu mai am timp de nimic.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna mamicilor,

Andru_mami iti doresc drum bun si zile placute in spital daca se poate...Cred ca esti obisnuita cu spitalul daca mergi la 2 luni.Faceti doar Vojta sau si alta terapie??
Abia astept ziua de maine sa incepem si noi o terapie adevarata.Noi am facut doar o gimnastica simpla pana acum, nimic special.
Astazi stam prin casa, Stefanut are nasucul cam infundat si e suparat ca il deranjeaza.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

stefanut-multam de urare,,stii tu ca in spital nu prea ai cum sa iti fie bine,dar asta e ,daca trebuie,ne conformam;
noi facem vojta de la 6 luni,si de la 2 luni am facut bobath,anul trecut am mers fff des la recuperare,veneram de la un centru,si plecam la altul,am facut cam fara inhtrerupere,anul asta insa am fost mai rar,adica o data pe luna,cate 2 sapt,ca se simte criza asta,la noi,la guvern,nimic;
fug sa ii dau papi lui andrei si mai trec pe la voi

pupici la toate mamicile speciale si toti copiii speciali

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

La multi ani, Mihaela!Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire !

pe restul va pooop

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

LA MULTI ANI! mami de Andreea si Mihaita! sa ai parte de bucurii si sanatate, iubire multa! si toate dorintele sa ti le implineasca DD.

pentru tine, pentru ca esti un OM deosebit!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HBOT spune:

fetelor,

Suntem la hiperbara!!!!

Vlad se simte ff bine dupa 5 sedinte. A reinceput sa faca 3-4 pasi singurel!!!
Suntem fff fericiti. Nu a mai facut crize, este vioi, se joaca frumos si merge binisor de o manuta.
Aveti incredere, este un lucru bun.

Va pupam pe toate si va dorim tot binele din lume!

Cand vom putea, vom reveni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HBOT spune:

sunt babette

am trimis mesajut din biroul d-lui dr Ion de la clinica hiperbara. De aceea a aparut HBOT

Deci mesajul de mai sus e de la babette

La multi ani sarbatoritilor

Mergi la inceput