Locul fetelor Nou-Venite (40)
Raspunsuri - Pagina 19
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor , va invitla o cafeluta ![]() stiu ca pentru voi e a doua pe ziua de azi dar eu am o nevoie crunta ca sa ma pot trezi.Sooo........ce mai e nou ingasca ???? http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
saru`mana de cafea

Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
Fetele ce liniste e pe aici...de la ploaia asta sa fie
...am zis sa arunc un ochi
sa vad ce mai fac fetele si cand colo ce sa vezi
....nu mai zice nimeni nimic
...hai sa facem strigarea de apel
...sa vedem cine raspunde
cu prezent 
mvb spune:
PREZENT ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
jesia spune:
fetele am citit la fetele de la "Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)" ca ceaiul de frunze de zmeura ajuta fertilitatea 
frunzele de zmeura #8211; acestea reprezinta poate cel mai cunoscut remediu natural pentru marirea fertilitatii. Frunzele de zmeura sunt bogate in calciu si reprezinta un tonic pentru uter.
- Florile de trifoi rosu - unele persoane le considera folositoare in cresterea fertitatii si obtinerea sarcinii. Folosite zi de zi ele va pot regla nivelul hormonal. De asemenea aceasta planta este bogata in magneziu si calciu.
- Damiana #8211; stimuleaza sistemul nervos, metabolismul, circulatia si organele genitale. Frunzele sunt folosite ca tonice si ceaiuri pentru tratarea impotentei si recapatarea vitalitatii sexuale.
trutzi spune:
jesia pentru barbati nu scrie nimic. Ca sotul meu ar lua orice 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi jesia pentru barbati nu scrie nimic. Ca sotul meu ar lua orice ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
pai cred ca "damiana" ala ...zic

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui trutzi jesia pentru barbati nu scrie nimic. Ca sotul meu ar lua orice ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Pentru barbati e buna Branca Ursului(dar nu luata dupa ureche) si Spermotrend (asta ia sotul meu acum) e o combinatie de mai multe plante care stimuleaza gigeii si inmulteste
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica