Locul fetelor Nou-Venite (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Tre sa te gandesti ca tu , fata de mine, esti o femeie norocoasa, tu ai avut deja sansa de a simti ce inseamna sa fii mama dar eu nu........ce vreau sa spun este ca uneori trebuie sa-i multumim lui DD cu ce ne da , tu esti o norocoasa, ai un copil frumos,sanatos si sunt 100% sigura ca o sa vina si al doilea.
La mine e mai greu......dar nu-mi pierd speranta poate ca DD isi va face mila de noi si o sa ne de Craciun cel mai frumos cadou.
Am un sot minunat pentru care-i multumesc lui DD in fiecare clipa dar nu ma simt ca o familie ci ca un cuplu....bebe ar fi completarea perfecta si daca nu o sa fie eu tot am sa-mi iubesc sotul
Na .......gata.....am inceput vorbind despre tine si am terminat vorbind despre mine......narcisista mica ce sunt

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Fetelor ma bag in pat Somn usor!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Fetelor ma bag in pat Somn usor!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Somna usor

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

Loriiiii lasa ca poate dd iti va darui un pui luna viit sau poate anu viit, dar sa stii ca de multe dintre noi sunt la primul bb si isi doresc nespus ...noi suntem fericite pt avem deja un pui si stim ce inseamna sa fim mame stim ce bucurie inseamna.
Fii puternica si aminteste ti ca ai o fata minunata care are nevoie de tine si pt care tu esti tot universul. Eu zic ca uneori eric ocupa as ade mult din inima mea ca nu mai am loc pt altul....ma bucur pt orice. Sa ne bucuram de copii care ii avem si sa multumim la dzeu ca sunt sanatosi caci copiii sunt darul cerului si bucuria noastra.

Te sustinem si suntem alaturi de tine sa fii puternica.

Te puuup lori si nu uita sperantza moare utima......

Mam lungit ca o placinta.....vad ca e noapte deja la voi asa ca lasa cofffffeee si un ceiuc caldut.

Va pup fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

Dragaica sa stii ca ce ai scris tu e minunat si sincer pot sa zic ca te stimez
ez mult pt ce faci si pt tine si pe cora si va doresc din suflet sa puteti avea sansa sa vedeti ce inseamna sa fii mama.

Va puupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetleeeeeeee cafea, ceiuc
loricicaa pai tu chiar vroiai sa ne lasi si sa pleci la odisee singurik??? mai stai cu noi nitel sa fim toate ..IMPREUNA LA ODISEEA FETELOR NOI VENITE
in curand vine soarele si pe str noastra

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata fetele
lorinn imi pare rauinsa tu esti o luptatoare si nu vei abandona "proiectul"bebesi va venii imediat

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Netaza fetelor

Lorin
eu nu pot decat sa iti trimit o imbratisare uriasa si sa iti spun ca NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!......Dumnezeu iti va darui si cel de-al doilea copil atunci cand va considera ca a venit timpul....tu trebuie doar sa il doresti si sa il astepti in fiecare luna...BB2 stie deja ca are niste parinti extraordinari si nu va intarzia sa vina in familia voastra minunata

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor dati-mi o cafea tare ca sunt zombi de la ora asta...ma trezesc la 6 in fiecare dimineatza.......si pana la 7 numar frunzele care cad....stau la etajul unu si in fata dormitorului am un cais..in cateva zile nu o sa mai am ce numara

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

mvb chiar 2 cafelute fierbintzi

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput