Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi.
Ralu, multa sanatate la voi !
Annie, vreau si eu sa treaca odata tot
Catutza, si eu pun nuielusa cu steluta - asta isi doreste mandra
Ledi,

Sunt prin zona, la munca ...

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Intru si eu dupa un weekend prelungit, in care nu am avut net!
Am citit cu stupoare despre Ledi si David, ma rog sa fie totul bine, nu-mi pot imagina altceva!! Ledi, sunt alaturi de voi, ma sa fie Dumnezeu alaturi de voi!

Va multumesc tuturor pentru urarile adresate lui Andrei, urez si eu numai bine tuturor sarbatoritile cu acest nume (Bogdan-Andrei, pui de Dodo-pui, si Andrei, pui de Emma (Aeperju)), nu prea am putere sa scriu altceva!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
Multa sanatate tuturor ca e cea mai buna(nu ca nu a-ti sti)

Despre nuielusa.....sper sa pregatesc si eu una pentru Donu' macar.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sunteti curioase ? Cum e sa grohai ? E ... ca la gripa. A adus-o fiu-meu de la gradi, evident. El a picat sambata, cu febra, tuse si stare molicioasa si lesinata. Marti deja doar mai tusea un pic si curgea nasul, gata febra, gata moleseala.
In schimb, marti pe la pranz a picat sotul ... cu frisoane si rau, si marti noaptea eu. Si cine credeti ca a trecut cel mai greu prin gripa ?
Evident ca eu. Pana duminica inclusiv am avut frisoane, rau d-ala de ma durea carnea pe mine si ma ustura pielea, febra de pana in 38,5-39. Tuse de bateam toba cu coastele explodand de durere la fiecare behaiala, nas infundat ... gripa ca la mama ei. La mine a fost nasol ca din cauza tratamentului pentru ficat nu pot lua nimic altceva si in plus vomam tot ce bagam in gura, inclusiv apa. Dar pe al meu l-a ajutat miere cu lamaie, ceai, paracetamol si frectia cu spirt.
Initial doctora ne-a zis gripa normala, dupa aia porcina, in final mi-am facut testul la munca la cabinet si mi-au iesit anticorpi de porcina. Dar m-a pus jos ca doua zile n-am fost la munca, si in we cand fuseram la Paris (Cadou pentru bunica) ... io frisoneam, transpiram si behaiam. Dar am slabit 2 kile in felul asta .
Deci, asa fuse cu grohaita, bunica fuse singura cu anticorpi deja, sau mai norocoasa, ca nu a luat de la noi.
Dar medicii de aici sunt super relaxati cu porcina, nu sunt la fel de panicati si stresati cum vad in ziarele romanesti. Nu fac lobby la vaccinare si in principiu e vazuta ca mai usor de dus decat cea clasica. Si ce cazuri mortale au fost in Belgia au fost complicatii pe afectiuni deja existente, si cu cei care fac gripa peste o boala cronica sunt mai atenti. Dar sunt pline spitalele de pacienti care vin cu gripa si te trimit acasa, in conced medical, iei sau nu medicamente tot o saptamana sta pe tine gripa ...
Deci va pup, groh, groh

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata

Ralu, bine ca ati scapat cu bine

Si aici sunt super relaxati, numai eu eram paranoia ca incepuse Clau sa tuseasca un pic si... fuga la urgente totul de la stiri ziare romanesti m-am lasat de citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

raluca m-ai dat gataaa! Hai ca nu ma mai panichez daca e sa fie e si gata!
Sanatate multa va doresc!Groh -groh!
Numa maine nu e poimaine si vine we!!!
Si mosul !!!

Puiul meu face azi 6 lunisoare i-l iubeeesc de mooor!E un delicios!
Am inceput si diversificarile...linge tooot e un fomiiist de o sa ne pape si urechiusele!
Gabi trece si in dreptul meu: bb Stefan-Ioan 3 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dany, sa va traiasca feciorul
Ralu, ce bine ca sunteti bine

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele,
Imi pare rau ca intru asa rar,dar am asa putin timp la dispozitie,saptamana trecuta am avut si un incident mai putin placut,astfel incat nu am avut chef de nimic.
O clipa de neatentie,o fractiune de secunda am intors capul, si Mateut si-a tras o cesca de cafea fierbinte pe el! Am crezut ca innebunesc nu alta,s-a fript destul de rau in zona pieptului,sar multumim lui DD acum e bine,deja s-a format noul strat de pielicica,si asta datorita dr nostru de familie care ne-a tratat prin terapie umeda,metoda e foarte eficienta si rapida din cate vad eu.
El mititelul a plans doar atunci un pic si asta cred ca mai mult din cauza mea ca eu eram disperata si plangeam mai tare ca el,dar apoi si-a revenit complet si era si este la fel de plin d energie si neastamparat!Of,of,as e cu copilasii sper ca totul va fi ok!

Am citit si de rezultatul testelor lui David,nu pot sa cred si eu eram ferm convinsa ca medicii din Ct s-au inselat,nu stiu ce sa zic nu am cuvinte,imi imaginez ce e in sufletul lui Ledi. Draga mea Ledi te imbratisez tare tare si sunt alaturi de tine,ca toate fetele dealtfel! Daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne spui.Puup Davidutul scump.

Fetelor,vad ca deja ati cumparat cadouri de mosi,eu sincer,sarbatorile astea nu prea le simt,adik nu le astept cu aceeasi bucurie ca si pana acum,nu stiu de ce nu-mi pot explica,dar sincer nu prea am chef de ele.
Va puup pe toate si nu va suparati pe mine ca intru asa rar.

Aurora si micul duracell Robert Matei

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hai ca se vede ca doarme bb ca stau pe Dc luxxxx!!!
Daria
Aurorra- Mateutzul sa treaca arsura!Offff! O sa treaca !
Ref. la sarbatori asa am fost eu anul trecut dar anul asta sunt pliina de avant de unde nush dar abia le astept!

Ce am luat de mosul cu nuia:
pt. Robert -finutul o canitza de aia de la nuk cu tzutzurel ( nush cum sa-i zic) si biscuiti organici. O sa-i mai pun niste fructe si un ou kinder( nu cred ca mananca de-astea inca)
fetitei unei prietene - o cutie de cereale,un dres si fructe( e mica de-a seama cu Stef')
Lui Teo dulciuri ca e maare fan o sa vad sa fie cat mai de copii.Si fructe dar la astea nu e fan deloc din pacate!
Pt. mos Craciun lui Teo i-am luat un laptop de copii si o trusa de scule.
Pt. Stefan inca nimic caci are de toateee!
Pt. Robert -niste papucei- ursuletz si un pulover
Pt. Arina - un costumas cu 2 bluzite si un pantalon frumos foc sport.
Pt. mine cizmele si atat
Pt. Edi -inca nu si vine si ziua lui.
Si cam atat!
O idee ceva ce sa-i cumpar eu mamei mele de ziua ei??? Ea nu o sa vrea nimic dar eu vreau! Nu e sofisticata si tocmai de aia nu stiu neam ce sa-i cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
eu imi revin incet incet...
pe 1 dec am fost la ziua de nastere a fetei nasei...astfel Isaballa a participat la prima ei petrecere.
Bodo e la gradi .
,,,sa traiasca anu' electoral,,,Bodo(de fapt eu le-am luat el nu le-a vazuta primit doua cadouri:
-la gradi pt mos Nicolae( a zis educatoarea dar eu cred cac-i pt mos Craciun -dar vom vedea]
-de la asistenta sociala pentru copii "cu stea"

Le voi pune in ghetutze ...sunt happy ca va avea si dulciuri de Mos Nicolae.

Dany am trecut flacaulLa cat mai multe lunitze si multa sanatate!
Daria

Abia asteptam Craciunul...asa sarac cum va fi...vom avea bradul nostru artificial,impodobit,colinde si doi copii=minunile noastre care vor "alerga" si se vor bucura pentru orice bombonica.DA vom avea niste sarbatori frumoase datorita copiilor nostri.Nu stiu ce voi avea pe masa...dar nu conteaza atata timp cat va fi bucurie si hohote de ras in casa

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput