Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Ma rog si eu pentru David si Ledi si Gabi
Sunt socata, nu am cuvinte, eu inca cred ca totul va fi bine, pentru ca trebuie sa fie bine
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Iulika29 spune:
Doamne ajutå pt David si multå putere mamei
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
catutza spune:
nu pot sa cred, am tot sperat sa nu fie adevarat Leditia suntem alaturi de tine, cu toate ca nu avem cum sa te ajutam decat moral. Da Doamne sa fie bine micul sufletel
La multi ani Andreelor si Andreilor
Katty , sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos ca asta e cel mai important!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI ANDREI/ANDREEA! Sa va traiasca copilasii sarbatoriti si sa fie sanatosi!
( Adrei de Katty, Bogdan-Andrei de Dodo-pui,Andrei de Emma).
Doamne Ledi nuuuu!! Oh muulta multa putere-capul sus, speranta si incredere.Medicina a avoluat . Sunt cu gandul la voi!Nu-mi revin!
TREBUIE SA EXISTE O REZOLVARE!
Putere, putere si iar putere va urez!
Ohhh -mai este mult din anul asta??
trupa. Sper sa am timp ai mult sa mai scriu.Acum mai greu!
Noi suntem bine multumim lui DD desi la sc. la noi fusera 2 cazuri de porcina.... Nici nu si-au dat seama caci era o banala gripa...au facut asa in joaca testul si a iesit porcinaaa...acum sunt bine ambii copilasi...culmea din clase diferite , etaje diferite... cine stie toti am luat contact cu toti virusii astia habar n-am pe cine prefera si pe cine nu!
Sincer mi-a cam intrat si mie morcovelul! Mai e mult pana la vacanta? Fie ea si fara plata numa sa-mi treaca obsesiile paranoice ca simt ca o iau razna!
Am cumparat cate ceva pt. mosul ala cu batzul, pt. celalalt am gatat cumparaturile caci eu exclus sa ma duc sa ma ibulzesc cu turma prin marketuri in apropierea sarbatorilor.
Astept sa impodobesc bradul si sa-l pun pe bb dedesubt.
Mi-am cumpart deja cadoul de pe acum de mosh sa nu am oaresce surprize ca nu-mi place si sunt happy- o pereche de cizmoace de piele intoarsa.Cu banii suntem praaaf. Masina iar ne-a deposedat de ultimii leuti... O URASSCCC!
Dany
catutza spune:
neatza
La multi ani tuturor romanilo
Gabi , mii de scuze nu mi-am dat seama ca Bogdanel e si Andrei la multi ani cu intarziere!
Danny , hai ma ca nu e asa de grav! nu te mai stresa daca e sa iei virusul il iei si de pe strada sau din metrou sau tramvai...
Sa faceti pozici ci bebe mic la brad sa vada si ochiul nostru
Cu Ledita a vb cineva?
Bucatareala
ralcat spune:
Hai sa ne traim !
Ma rog pentru Ledi si David, inca nu-mi vine sa cred.
La multi ani pentru Andrei si Andree, cu intarziere.
Dany, nu te speria de porcina, e o gripa nesuferita, dar nu e mai rea decat cea clasica, poti sa ma crezi (groh, groh) ca stiu ce zic .
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Annie80 spune:
La multi Ani! Sa traim!
Ralu, ce ? ai cunoscut noua gripa?
Dany, poze cu bubulinul tau, please!
Cadouri pt mosul cu bete? ce luati?
catutza spune:
Raluca , ma bucur ca ai trecut usor de noua gripa!
Annie , la noi nu va aduce nuielusa mosul pentru ca...nu o folosim si nu ii vad rostul, va veni cu dulciuri si un lantisor, sper ca Mos Nicolae ii va aduce ceva mai consistent si ce vrea ea
Bucatareala
Annie80 spune:
neata, cafea?
Cata, dar daca ii pun nuielush nu inseamna ca o si folosim :), asa simbolic, pun n toate ghetele, si lui tati, special una mai groasa... un par {:-)))]
la noi va veni cu dulciuri si atat, fara cadouri, de mos craciun , iar isi doreste, completare la cadoul care l-a primit deja
eu vreau doar sa treca odata sarbatorile