FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Yarrina asta i-am scris si eu lui Monty sa-mi dea contul mamei/sorei sau fratelui. Sa vedem luni ce-mi raspunde.
Intzepaturile in uter sunt semn bun, un puiutz poate vrea sa se implanteze. Eu la prima sarcina abia in zi 8-9 am simtzit intzepaturi. Cum adica la 3 zile dupa ce termini duphastonul vin rushii? Tu intrerupi sustzinerea inainte de test? Dc ai deficientza progesteronica faci mult rau, nu-l intrerupe! Ti-ai facut o anal a prog in zi 21?

EDIT: suntem 7 pe listuta: Cirip, Simonete, Yarrina, Iuca, Bytzi, Rodicutza, Gabri-ela. Iuca e trecuta si cu 32 pastile duphaston care vrea sa le trimita.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mie dr mi-a zis sa iau doar 10 zile duphaston de fiecare data. Am toate analizele hormonale facute si sunt in parametri. Nu am luat niciodata pana la testare.

Mergi la inceput

Yarrina eu am luat tot timpul pana la test iar dc ac a iesit pozitiv am continuat. I-am zis dr ca vreau utrogestan shi mi-a dat reteta pt 6 utrog/zi vaginal, nu mi-a spus niciodata sa-l intrerup. Mergi cu el in continuare pana la test, nu pateshti nimic doar o sa ai cateva zile de intarziere dc nu e bb.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip,le-am repetat nu's de cite ori la fete sa nu intrerupa progesteronul pina la test,dar nu vor sa ma inteleagapoate le convingi tu singura care m-a ascultat a fost dodo,care la si sunat pe dr I dupa 10 zile si ia zis sa nu-l intrerupa
daca are de venit CM vine si cu progesteron,mi-e mi s-a intimplat
daca tin eu bine minte ,nici iuca nu l-a intrerupt
deci ei zic 10 zile dar cind l-am intrebat daca sa-l iau pina la test mi-a zis da
oooffff mai fetelor,atit ma bucur cind vad ca aici sintem o mina de fete si atit de sufletiste
deci.... toti pt unul ,unul pt toti,ok

va pup pe toate imi sinteti tare dragi,desi mi-e atit de dor sa mai aud ceva de dodo
dodo ne parasi-si tu de tot

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

simonete,fatooooo nu mai dau de tine,vreau sa vorbimmmmm,pe mess nu mai intri?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Lasa Bytzi , ca asa imi amintesc eu , ca zicea Andra ca parca ar schimba dr. si ar merge si ea la Sibiu.
Asa e Andra ? ca e in stare fata asta sa vina iar cu dupa mine

Nu am mai intrat , ca ieri m-a scos sotul la o plimbare de noiembrie , ca era frumos afara si daca tot avem liber in luna asta la inseminare , din lipsa de bani.........ce sa facem si noi... , ca ne-am intalnit numai cu carucioare si copii mici si n-am scapat ocazia , rea cum sunt ,sa mai aduc si eu vorba despre adoptie
Rezultat zero barat !!!
Eu vorbesc ....tot eu aud.

Mergi la inceput

Bytzi , am intrat pe mess si nu esti pe acolo , cred ca azi te scoase pe tine sotul tau la plimbare

Mergi la inceput

Eeeeeee , clar , clar , te scoase la plimbare .
Poate ne prindem una pe alta mai pe seara , ca eu maine nu mai pot sa intru .

Mergi la inceput

siomonete te pup draga mea,iaca nu te prinsai...

acum ce faci ,o pui pe Andra sa minta sa nu vin cu bita

de unde plimbarenoi muncim parca am avea 3 plozi de crescut,nu avem timp de plimbari,excursii ...
vreau si io plimbare,parc,caruciore si bebei
mai insista cu adoptia,poate reusesti sa-l lamuresti
la mine nu a fost nevoie ca el e ala care tot zice...

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Eu azi am dormit de m-am spart, la noapte nu shtiu ce fac cred ca gugalesc dupa dureri de spate. Dc stau in picioare sau intinsa in pat nu am nimic, cum ma ashez pe scaun ma doare spatele shi de luni ma duc la servici E singurul simptom care il am.. a si parca simt pipi mai cald cand iese din mine. Tzatzili m-au parasit, gretzuri nu am ...
-pici pt toate fetele

Cirip

Mergi la inceput