FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Cip da-mi si mie PM cu contul. Daca pot sa ajut cu ceva apoi trebuie sa o fac! Monty suntem alaturi de tine si sa dea Doamne Doamne sa fie cu succes!!!
Eu in afara de sani nu am nimic...si astia ma dor cam ciudat...doar pe contur...abia ma intorc noaptea de pe o parte pe alta. Off..greu mai trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Yarrina cum intru in posesia lui ti-l comunic.
Iti spun de acum ca esti , eu la ultima sarcina am avut sfarcuri f sensibile ceea ce nu am mai avut niciodata. Deci e chef de chef. La prima sarcina nu am avut sfarcuri sensibile si nici sani f durerosi decat aproape de ziua cu testul. Concluzia: ac organism dar simptome diferite.
Bytzi

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Scuze ca am raspuns cu intarziere la apel. Noi suntem bine avem cate un dintisor de fiecare puiut, mergem de-a-busilea, ne ridicam in picioruse, nu mai avem stare de nici un fel. Trebuie sa stau mereu cu ochii pe ei, abia am timp sa le pregatesc papica puiutilor si noua.
Bytzi multi de la noi si suntem alaturi de tine.
Andra multa multa bafta
Cip sper din suflet sa fii deja gravi si peste 9 luni sa iti tii bebelusul in brate. Ai un PM de la mine.
Inna ptr George si ptr tine.

Fetelor la mine un simptom de gravideala cu o saptamana inainte de test a fost o stare de somnolenta de ma culcam seara de la 7 si dormeam pana dimineata la 6.
Mai exact a fost singurul simptom.

Va pe toate

Mergi la inceput

Mi-e greu sa cred ca as dar...vedem saptamana viitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

stiu iuca ca tot timpul ati fost liga mine si asta a contat f mult pt mine in momentele grele,va multumesc
si cite un pupic pt fiecre dintisor,vreau pozici cu dintisori,vedeti voi cum le facetidoar sotiorul e meserias
sanatate la toti

cip si eu pe tinedoar stii asta ,nu trebuie sa-ti repet
astept cu nerabdare rezultatul ca si tine,doamne ajuta
gata cu drumurile la Sibiu,ok?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Simonete, as vrea eu milioane de gigei...dar nici daca adun cate 10 pe luna nu ajung la milioane pana la 80 de ani.....Eu sunt in pragul unui FIV.Sper sa iasa bine.Ma dor sanii ingrozitor, zici ca am silicoane ....si sunt f grei.Asa ati patit si voi?
In rest, sunt bine.Dr a zis ca totul e ok.Luni seara pregnyl, miercuri punctia.
Miki, ai avut dreptate cu pastilutele maronii.Trebuiau cele albe....dar nu e vina mea, asa a zis dr.Au mai fost si alte fete in situatia asta.
Bytzi, alaturi de Miki esti sufletul acestui subiect.Sunt convinsa ca perseverenta ta va da....
Maya, Rodicut,Iuca,Yarina, Cip, Monti, Diana, Tabitha,Cora, Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Andramult succes la FIV, tin pumnii. Care Miki e sufletul ac subiect? Cred ca ai greshit subiectul, tb sa scrii la Azoospermie, acolo scrie si Miki si Bytzi... dar te intzelegem, hormonii .... Acum ca tot ai scris ceva despre nishte tablete maro ne explici ce ai vrut sa spui?

Fetelor pana acum suntem 6 fete pe lista care o va face fericita pe Monty. Avem ceva pb cu trimiterea banilor, ea vrea sa fie anonima shi noi nu putem sa ii trimitem decat dc ne da datele ei. Dar pana luni gasim noi solutzia salvatoare

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cip, eu scriu doar la 3 subiecte: azoo, voi si fiv.Cateodata le mai incurc.Scz.
Cyclo progynova are 2 feluri de pastilute si trebuiau luate cele albe.Asta e.Sper sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Monty nu mai plange te rog ca ai sa vezi ca acest sfarsit de an va vi pt tine nemaipomenit. Si eu zic sa mai schimbi si dr, ca asa cred ca se schimba si norocul
Pupici

Mergi la inceput

Monty putem sa-i punem pe numele unei prietene sau colege. Nu trebuie sa-i spui pentru ce sunt. Sigur gasim o solutie! Sau mama...sora....sigur gasim pe cineva.
Eu sunt fara nici un simptom...dar nimic. Parca as fi inainte de ovulatie nu dupa.S-au dezumflat si sanii...doar ieri m-a intepat prin burta...azi nimic. Cred ca e linistea dinaintea furtunii. Azi sunt Z7...cam in Z13 dupa inseminare ar trebui sa-mi vina...la 3 zikle de cand termin duphastonul mi-a venit si de celelalte ori.
Andra multa bafta la FIV...tinem pumnii. Si eu in ianuarie ma duc pentru FIV...am incercat de 3 ori..nu s-a putut...nu are rost sa mai irosesc bani si nervi.

Mergi la inceput