FIV in Ungaria 71
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
gogonele taie feliute, gogasi, morcovi, telina...puse la murat
o intrebare de prost am si eu.....oare daca ET a fost duminica in z3 de la punctie, unul din embrioni era deja morula.....nidarea s-a terminat sau nici nu a inceput??????
de Craciun vom fi 2 in 1!
Tabitha spune:
mirela:
parerea mea: nidarea deja a inceput, asa ca stai cat mai linistita, sa se prinda bine. Nu rock and roll, nu metallica, nu ridicat greutati... Esti deja super insarcinata![]()
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tabitha mirela: parerea mea: nidarea deja a inceput, asa ca stai cat mai linistita, sa se prinda bine. Nu rock and roll, nu metallica, nu ridicat greutati... Esti deja super insarcinataTabitha Si maine e o zi |
nu fac nik, decat nimicuri usoare, sper sa fiu, sigur ca o sa fiu

samira33 spune:
mirela...sigur ca esti...sa nu te prind cu alta varianta pe aici...ca te alerg tot internetu' ![]()
aha...m-am lamurit...salata de muraturi
hmmm...nu prea imi plac mie acriturile
samira33 spune:

serios???
eu ador zapada...fulgii aia uriasi,ca-n povesti...si omatul alb...scartzaind sub greutatea pasilor.
mirela2 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui samira33![]() ![]() ![]() ![]() serios???eu ador zapada...fulgii aia uriasi,ca-n povesti...si omatul alb...scartzaind sub greutatea pasilor. |
serios, ninge ca-n povesti, si eu am rams masca cand m-am uitat pe geam si am vazut cum ninge, azi noapte a plouat si acum ninge.
Tabitha spune:
mirela: pe meleagurile une imi fac eu veacul sunt acum 23-25 de grade ![]()
![]()
... Doar dimineata si seara este mai racoare. Imi plac si mie fulgii f. mult, dar fie sa-i vad din casa, de la gura sobei, fie sa fiu f. bine imbracata si sa nu fie ger afara, ca stau prost cu circulatia si imi ingheata mainile si picioarele intr-o secunda.

Te mananc, copile. ESTI. SIGUR. Am zis, am zis