FIV in Ungaria 71
Raspunsuri - Pagina 13
violeta70 spune:
Tabitha si eu ma gandesc la fel. As vrea ca totul sa fie ok, sincer as vrea sa fac aceste teste dupa CM. Insa te intreb, nu il supar pe dr. Zadori? Ma gandesc sa nu-mi spuna ca de ce nu le-am facut pana acum. Sincer eu nu m-am asteptat sa iau doar o folie de AC, m-am gandit ca voi lua mai multe AC.
In acelasi timp ma gandesc sa nu mai aibe timp si sa-mi spuna sa fac la anul. Care-i parerea ta? Sa-i scriu (deja i-am scris ca nu am acest test) sau sa-l sun luni si sa-i cer eu sa mai aman o luna?
Voi ce spuneti fetelor?
Sincer as vrea sa fac totul cum trebuie, ca nu stiu daca imi mai pot permite un al doilea fiv si nici nu cred ca mai rezist psihic.
Conteaza mult parerile voastre pentru mine, mai ales cele care aveti mai multa experienta.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi 
balanta_tm spune:
Violeta, am observat ca in general iti faci multe griji sa nu il superi pe dr Zadori. L-am cunoscut si eu pe dr Zadori si nu mi s-a parut genul de medic care sa se supere asa usor; ar trebui sa fii mai linistita in privinta asta (eu in final i-am reprosat ceva si a reactionat foarte, foarte bine; chiar are si inteligenta emotionala medicul asta, de aia zic ca nu cred sa se supere).
Parerea mea personala este sa nu incepi FIVul pana nu ai toate testele facute. Risti foarte mult si nu cred ca are sens.
Stiu, lunile trec si parca tot apare cate ceva sa mai amanam cu inca o luna, si iar cu o luna si asta e ultimul lucru ce ni-l dorim. Asa patesc si eu. Cand ziceam ca, gata, din Noiembrie incep FIVul, a aparut un impediment si iar trebuie sa mai aman...
Dar ce sa fac? Sa ma prefac ca totul e bine si sa fortez lucrurile? Pe cine pacalesc? Pe mine, nu pe medic. Pentru medic, oricare ar fi el, sunt doar o pacienta dintr-o lista de paciente. Atat.
Mi-am spus ca daca tot ma plimb din Mai pe la medici specializati in FIV, nu o sa mor daca va mai trece inca o luna. Si daca nu apuc sa mai fac FIVul anul asta, il fac la inceputul anului viitor. Dar macar am sa fiu impacata cu mine insami ca am facut totul ca la carte si ca restul va tine de sansa...
Si mai e ceva. Uneori medicii cu care facem FIV, din cauza supraaglomerarii, ignora anumite aspecte, analize ce nu sunt facute sau ce nu au valori bune si ar vrea sa incepem FIVul imediat. Dar noi trebuie sa ne cunoastem interesul si sa stim sa spunem: 'Nu, vreau sa imi rezolv intai problema x, apoi incepem procedura'.
Succes!
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
violeta70 spune:
balanta_tm mersi mult
.
Intr-un fel si eu gandesc la fel. Acum daca ma hotarasc sa mai aman, ce fac iau Ac cum mi-a zis sau nu? Pentru ca mi-a zis sa le iau pana pe 1 noiembrie (23 pastile). Azi iau ultima din cele 21 pastile.
Va pup si da, asa sunt eu, imi fac griji pentru toate. 
Dumnezeu este alaturi de noi 
samira33 spune:

violeta...daca as fi in locul tau...nu as incepe stimularea fara toate investigatiile necesare.
crede-ma ca e mai confortabil din punct de vedere psihic,pentru tine, sa ai convingerea ca ai facut tot ce tinea de tine pentru reusita Fiv-ului...si ca ai facut totul ca la carte.
zap???
goggy???
e tare friguletz afara 
azi sunt cam intoarsa pe dos...l-am visat azi-noapte pe tata...ma duc maine la cimitir sa-i impart ce-mi cerea.
mirela...cum esti???
o zi buna sa avem gagici 
cornelia1172 spune:
Violeta eu cred ca o poti suna pe Gyongyi si sa-i explici despre ce este vorba.Nu se supara.
In legatura cu AC nu cred ca trebuie sa mai iei dar oricum asta trebuie sa-ti spuna medicul. Spunei situatia asa cum este acum si sa te sfatuiasca; nu are de ce sa se supere.
Iti mai spun ceva; acum nu este treaba mea dar in fine: eu am fost sfatuita sa nu fac PAP inainte de ciclu ca rezultatul poate fi modificat din cauza inflamatiei dinainte de ciclu ceva de genul astaca si echografia de san dealtfel;nu stiu daca este adevarat.
Espe multumesc. sper sa prind programare in prima parte a lunii noiembrie.
patricia spune:
Maris
Imi pare sincer rau

, sper sa treci peste acest esec si sa incepi cit de repede.
Alina
Iti urez succes si multi bebei lipiciosi. Ai facut protocol lung sau scurt?
Mirela
Astept vesti bune........
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfinta sa ne ajute.
felicia_ spune:
Gata, fetelor, a venit aseara afurisitul de "ciclon", asa ca am facut prima injectie de menopur!
M-am calmat, de acum fac planuri de plecare!
Goggy, e frig la Budapesta?![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
mirela2 spune:
neata
stau in casa ca e frig si ploua, am dat drumul la centrala, am pus si niste rufe la uscat....program din asta de dimineata.....am mancat..a facut mama o salata de toamna de lesini.
ma uit la tv acum si va citesc pe voi, mi e cam somn...in rest nik important....astept sa treaca zilele si sa vina vineri, 6 nov.
sa fie 

pup fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
samira33 spune:
felicia...Doamne-ajuta...ai intrat si tu in focuri.
sa fie cu reusita, draga mea.
mirela...salata de toamna???cum o fi aia???
si eu am dat centrala la 55 de grade...si sunt in varfu' patului ![]()