Atlasul fericirii sau cat si unde este fericirea
O harta interesanta despre fericire. Harta arata cata fericire (in ani) puteti trai in aceasta viata si unde mai ales.
http://www.worlddatabaseofhappiness.eur.nl/hap_nat/maps/RR-2dmap.html
Raspunsuri
Gabi_K spune:
:))) chiar si Vietnam ne depaseste
Dar eu consider altfel: am ramas fara casa, fara masina, fara bani, am pierdut 10 ani de viata langa un alcoolic INSA: mi-am recapatat libertatea, mi-am gasit alesul inimii, si am ramas cu cei doi copii minunati. Sunt fericita.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ionica spune:
Lorelei,
Costa rica este pe primul loc cu 66,7 si pot confirma acestea,tinand cont de faptul ca am trait printre ticos 4 ani si ceva.
Eu as muri de plictiseala in Elvetia ,fericiriea este relativa,cred ca elvetienii inteleg fericirea prin conditia materiala de trai.
In costa rica se favorizeaza clima care eu cred ca este ideala ,nici frig si nici cald, oamenii sunt foarte cool,dealtfel este singura tare (dupa elvetia) care nu a dus razboi cu nimeni si singura tara care are "Universitatea Pacii".
Pot sa mai adaug ca oamenii de acolo sunt foarte bogati sufleteste si spiritual,acolo radeam in medie 4 ore pe ziin geramania sunt prea constipati oamenii.
Azi dimineata am facut un exercitiu (il fac de 2 ani de fapt), zambesc cu drag la oamenii pe care ii intalnesc si le dau buna ziua,nu numai ca se crispeaza dar ii vezi cum devin tristi deodtaabia astept sa plec in Brazil chiar daca criminalitatea e crescuta ,macar acolo oamenii sunt fericiti .
ionica spune:
Tocmai relatam in mesajul anterior,europenii sunt fericiti in functie de indiciile de la bursa
Citat: |
citat din mesajul lui makydenis Cred ca asta era inainte de criza! Infinitului de viata i-am zis MAMA |
ionica spune:
Gabi,mai ai sa parasesti romania pentru costa rica si te poti numi fericita pe deplin!
citat din mesajul lui Gabi_K :))) chiar si Vietnam ne depaseste Dar eu consider altfel: am ramas fara casa, fara masina, fara bani, am pierdut 10 ani de viata langa un alcoolic INSA: mi-am recapatat libertatea, mi-am gasit alesul inimii, si am ramas cu cei doi copii minunati. Sunt fericita. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Vauva spune:
Dar si in Islanda indicele e 66,4 si acolo chiar nu-i favorizeaza clima cu nimic
Ionica, ai grija in Brazilia! Tocmai am discutat cu o mamica intoarsa de acolo si mi-a zis ca era vesnic inspaimantata sa nu i se fure copiii...
lorelei_19 spune:
citat din mesajul lui ionica Lorelei, Costa rica este pe primul loc cu 66,7 si pot confirma acestea,tinand cont de faptul ca am trait printre ticos 4 ani si ceva. Eu as muri de plictiseala in Elvetia ,fericiriea este relativa,cred ca elvetienii inteleg fericirea prin conditia materiala de trai. |
E adevarat ca dpdv al climei e mai avantajata costa rica, insa si Elvetia are multe de oferit. Este o tara superba si eu o gasesc superok si deloc plictisitoare. Mi se potriveste si temperamentul lor si totul. Si faptul ca nu se hilizesc toata ziua nu inseamna ca nu se distreaza. Sincera sa fiu n-as da Elvetia pe nici o alta tara din lume. Si da, siguranta materiala face parte dintr-un tot unitar care-mi da senzatia aia de "bine" si de "fericire".
Pe de alta parte ma gandesc la prietena mea care se chinuie de cativa ani sa-si termine un bungalow in Costa Rica si care-mi povesteste nu numai de rasetele lor ci si de problemele pe care le au. Ma rog, fericirea este relativa si daca suntem fericiti in suflet, atunci orice tara de pe pamant e paradisul...
baiesioana spune:
AI DREPTATE LORELEI 19,FERICIREA NU CONSTA IN LOCUL IN CARE ESTI SAU TRAIESTI CI MAI DEGRABA DE CE FEL DE OAMENI ESTI INCONJURAT
ionica spune:
Lorelei, ce bine ca ti-ai gasit tara care ti se potriveste si esti fericita.
Eu o gasisem dar am pierdut-o,DA,pentru mine ramane in continuare Costa Rica ,asa cum pentru tine este Elvetia.
Stiu cat de greu se construieste la ticosi un bungalaw,imagineaza-ti cat de greu a fost pentru mine ca femeie sa ma ocup de un proiect intr-un grup DOAR de barbati,daca stii cum sa te impui latinilor le castigi respectul.
Da ,imi placea hlizeala lor dar cand era vorba de munca apoi era munca.
Pura vida