Locul fetelor Nou-Venite (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Lia73 spune:
eleia mvb 
mvb in curand vine si ziua Z 
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
mvb spune:
NU
.....pentru mine e o luna absolut normala....inca nu ma astept la nimic, doar daca pica
, ceea ce e putin probabil, pt ca suntem fff constienti si responsabili ca tre sa mai asteptam o luna, doua
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo neata mvb.....ai trimis ploia la noi... sa mi para rau pt z1? asa creste bebicu 8+![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Neatza Lia
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
aolo fetelor nu imi e bine deloccccc

imi vine rau sa vars.....si mi se inchid ochii
asa creste bebicu
8+

Lia73 spune:
aleeeeeeee vreau sa-mi vina si mie sa vars
sa am si yo bebe in burtica 
pozulici
licorice spune:
Neata fetelor!!Nu am mai intrat de ceva timp ...deh..examene...Ce mai faceti?Noutati ceva?
Eu ieri am fost la dr mea si ,exact cum banuiam ,mi-a propus HSG...OFFFF.mi-a cam frica...doare ?...nici nu stiu unde sa merg s-o fac..oscilez intre medlife si euroclinic-unde se face cu sedare..
Voi cum ma sfatuiti??
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui licorice Neata fetelor!!Nu am mai intrat de ceva timp ...deh..examene...Ce mai faceti?Noutati ceva? Eu ieri am fost la dr mea si ,exact cum banuiam ,mi-a propus HSG...OFFFF.mi-a cam frica...doare ?...nici nu stiu unde sa merg s-o fac..oscilez intre medlife si euroclinic-unde se face cu sedare.. Voi cum ma sfatuiti?? |
licorice

pozulici
trutzi spune:
Neata!
toate fetele.
lori singur e
,doar ca se incapataneaza sa te tina pe jar
, o sa asteptam pana la sfarsitul saptamanii sa vedem ce zice doctorul. Sa vezi intrebari pe noi pana atunci 
alex o sa treaca si greturile. Incearca sa iti iei vreo doua zile concediu ca sa te odihnesti.
mvb eu vad z 1 ca fiind un pas mai aproape de
![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
neata trutzi
ehhh as vrea eu dar aici zici ca e spitalul lu' tata.....toate colegele mele se feresc de garda asta ca e mizerabila....vin pisaciosi....si multaaaaaaaaa munca......internari ca pe banda rulanta
dar din decembrie numai vin
asa creste bebicu
8+