SANADOR=bataie de joc

SANADOR=bataie de joc | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Partea 1.
RMN la Sanador inseamna sa-ti bati joc de tine insuti pe bani multi. L-am programat pe socrul meu (care are o varsta si e si bolnav cu inima si multe altele)… sambata la 18:30. M-au sunat la 16:30 (in acea zi) ca intarziere programarile cu o ora. M-am minunat… bai ce oameni atenti… Ajunge acolo la 19:30… Oameni care trebuiau sa fi intrat la 16:00 nu intrasera inca. Saracul om chiar a avut rabdare… (eu ii lasam sanatosi) a intra in cele din urma pe la… 23:00

Concluziile le trageti voi. Eu unul ii recomand cu toata puterea: oameni buni, nu va duceti acolo. Isi bat joc de voi. Pe timpul si banii vostrii

Partea 2. Rezultatul
I s-a spus veniti luni.
Se duce omul luni seara la 19...Raspuns: a pai nu e gata ca ati venit tarziu si sunt obositi domnii dr...incredibil cata bataie de joc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu puteti sa le faceti o reclamatie??? e inadmisibil asa ceva!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Si eu am patit cu Sanador ceva care m-a enervat: eram gravida cu primul copil si m-am dus sa imi fac analizele pt toxo, cmv, rubeola, etc. Fiind din alt oras ii rog sa mi le transmita prin fax. Cand le primesc ma uit pe ele sa vad cum au iesit. Stupoare, la una din analize nu mai retin minte care imi facuse doar Igg nu si Igm, astfel rezultatul era nerelevant, si imi facusera ei o alta analiza era ceva cu canin, am banuit ca era probabil vreo boala care o poti lua de la caini. In fine, ii sun, le spun despre ce e vorba, eu platisem si analiza pe care ei nu mi-au facut-o, problema era ca tb sa plec in duminica din sapt respectiva la tg ocna si urma sa stau o luna, asa ca a trebuit sa fac din nou un drum la buc, sa ma intepe din nou, si sa platesc analiza din nou. Fata cu care vb la telefon mi-a spus ca initial platesc eu analiza, apoi fac nush ce cerere pe la ei si daca mi-o aproba imi dau banii inapoi.Ar fi fost pierdere de timp si probabil nici banii nu i-as fi recuperat.

mamica de fetita si 10s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

N-am mai auzit de atata incompetenta crasa la nivel de Policlinica sau ce o fi.
S-a continuat cu acelasi stil de lucru cu pacientii, fiindca nimeni nu le-a facut reclamatie, crezand ca numai lor li s-a intamplat sa le fie incurcate analizele sau sa fie pusi pe drumuri, desi aveau programare.
Bulinuta, e foarte bine ca ai postat aici. Poate mai citim si alte patanii ale pacientilor Sanador.
Fa-le reclamatie, atat tu, cat si ceilalti nemultumiti de serviciile lor. Isi vor schimba atitudinea radical.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Si eu am patit cu Sanador ceva care m-a enervat: eram gravida cu primul copil si m-am dus sa imi fac analizele pt toxo, cmv, rubeola, etc. Fiind din alt oras ii rog sa mi le transmita prin fax. Cand le primesc ma uit pe ele sa vad cum au iesit. Stupoare, la una din analize nu mai retin minte care imi facuse doar Igg nu si Igm, astfel rezultatul era nerelevant, si imi facusera ei o alta analiza era ceva cu canin, am banuit ca era probabil vreo boala care o poti lua de la caini. In fine, ii sun, le spun despre ce e vorba, eu platisem si analiza pe care ei nu mi-au facut-o, problema era ca tb sa plec in duminica din sapt respectiva la tg ocna si urma sa stau o luna, asa ca a trebuit sa fac din nou un drum la buc, sa ma intepe din nou, si sa platesc analiza din nou. Fata cu care vb la telefon mi-a spus ca initial platesc eu analiza, apoi fac nush ce cerere pe la ei si daca mi-o aproba imi dau banii inapoi.Ar fi fost pierdere de timp si probabil nici banii nu i-as fi recuperat.

mamica de fetita si 10s+

cum adica, dupa ce ai facut in nou drumul pana acolo ai mai platit inca odata analiza?????//
pai o reclamatie era usor de facut mai ales ca toate datele erau de partea ta si nu implica prea mult timp pierdut...Doamne ce incompetenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am patit-o cu analizele fica-mii ! Trimisa de medicul de familie la ei, mi-au chinuit-o ingrozitor, erau 4 (PATRU !!!) asistente care incercau sa-i ia sange si se vedea ca habar n-aveau, erau total depasite de problema ! In conditiile in care fii-mea avea 2 ani. M-am jurat ca nu mai calc pe-acolo !

Si au mai si gresit o analiza, au contaminat o proba si i-a iesit bacil piocianic sau ceva in genul asta, de am stat cu emotii pana am repetat analiza in alta parte !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

unde sa ii reclam?
atunci am incercat sa stau de vb cu un manager...nu era normal nici unul pe acolo ...iar tipa de la telefon era foarte insolenta

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Da, si eu am hotarat ca nu mai merg acolo. Am fost cu copilul la oftalmolog..si atata de scarbit era, abia vorbea, parea nervos ca suntem acolo ... la un moment dat l-am intrebat daca il supara foarte tare pacientii care vin si-i platesc 100 lei/consulatie de 15 minute. Atunci brusc a devenit aproape normal. Oricum, a doua oara nu ma mai duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

unde sa ii reclam?

Cred ca la Protectia consumatorului. In orice caz, undeva trebuie sa se poate reclama incompetenta angajatilor unei institutii sanitare.
Poate stie cineva si te poate sfatui mai bine.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu nu mai calc pe acolo de vreo 3 ani. Pana atunci doar acolo imi faceam analizele uzuale, cele de sarcina.
Eram programata la eco. morfologica in sapt. 20 de sarcina, la dr. Hergehelgiu. Cele care au incercat sa obtina o programare la dr. cu pricina stiu ca trebe facuta de cand ai o idee vaga ca ai fi gravida... in curand vom face programari de cand ne propunem sa ramane gravide... ma rog, asta-i alta poveste...
Cand am aflat ca am gemeni sun sa le zic, pt. ca am pp ca va dura mai mult, fiind doi... sunt luata la rost de ce nu le-am spus de la bun inceput ... pt. ca m-am programat cand am vazut 2 linute pe test, altfel mai gaseam eu liber la anu' si la multi ani... Sictirite imi fac cumva loc mai mult si imi multumesc pe acelasi ton ca le-am anuntat... nu era mai bine sa nu mai sun deloc si sa zic la eco: ups, sunt dooooi??? Si nu ma mai enervam...
Apoi ma suna duduile de al receptie sa ma anunte ca dr. este la nu stiu ce conferinta in perioada respectiva si ca face un efort (wow) sa vina intr-o sambata sa se ocupe de programarile din ziua respectiva... dar in ce sambata... cu 3 sapt. inainte Ceea ce nu mi se pare normal... daca mie mi-a recomandat dr. ginecolog sa fac eco. intr-o anumita perioada, si ma programez cu juma' de an inainte pt. asta, cum poti sa ma reprogramezi la o asa diferenta (si nu era prima rerogramare... mai fusesem reprogramata o tura, la cateva zile diferenta, asa mai mergea).
Le-am spus ca nu mi se pare normal, trebuie sa vb. si cu dr. meu sa vad daca este ok etc. ... ma si repede duduiei la fel de ofuscata cum sa le dau un raspuns mai repede pt. ca sunt atatea gravide care ar vrea sa vina in locul meu... inca putin si-mi inchidea telefonul in nas... cum mi-am permis sa am pretentii.. in loc sa zic mersi ca am programare la dr. respectiv, mai fac si mutre... bine ca nu m-au reprogramat dupa ce nasc...
Si uite asa am cautat alta clincia unde era dr. respectiv, mi-am facut programare acolo, in sapt. 20. Norocul meu a fost ca acolo abia se deschisese si nu erau programari facute de jumatate de an... iar pe la Sanador n-am mai calcat.

O mai patisem cu ei cu o analiza... iesise pozitiv, numai ca valoarea nu era trecuta... tin minte ca trebuia sa compar valorile cu analiza precedenta, apoi cu urmatoarea... Am stat pe telefoane pana am reusit sa vb. cu cine se ocupa de analize... ca sa aflu ceea ce ei n-au fost in stare sa treaca pe o hartie... Am zis ca e o intamplare, pana atunci fusesera toate bune si frumoase...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

unde sa ii reclam?

Cred ca la Protectia consumatorului. In orice caz, undeva trebuie sa se poate reclama incompetenta angajatilor unei institutii sanitare.
Poate stie cineva si te poate sfatui mai bine.

allinta

In primul rand faci o reclamatie chiar la punctul lor de lucru si soliciti numar de inregistrare si mentionezi ca astepti raspuns si apoi la OPC.

Mergi la inceput