FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
bryny ,multumesc draga mea , si tie mult noroc si ai sa vezi ca repede trece timpul si imediat te vad graviduta si pe tine..doamne ajuta!!
lidiadiana,pisucmic , mult noroc si voua si sa fie cu noroc incercarile voastre!!
eu nu va pot ajuta cu mare lucru, am facut analizele la laboratorul clinicii de fertilizare ,nu au acceptat analize din alta parte..
hepilica , balanta,moni , elena ,si pe restul fetelor

vineri vad ce productie am , abia astept
Mona40 spune:
Buna fete,
Sper ca ati baut cafeluta de dimineata cu cei dragi si iubiti.
Daca sunt intarziate, vsa invit eu acum la un ceiut...
Sunt si eu Z2 de CM si de ieri seara am inceput Decapeptilu 0.1 .
Din Z3 incep si cu Gonal F 300
Trebuie sa merg la monitorizare in Z7.
Eu sunt dupa 6 IUI nereusite si la primul FIV
Va pup si va urez tuturor o zi minunata
Mona
:)
brunadria spune:
buna Mona![]()
iti doresc mult noroc draga mea 
in israel faci fiv ul?
o sa venim cu testele pozitive cam in aceeasi perioada
doamne ajuta..
Mona40 spune:
Da Brunadria, in israel.
Daca venim cu testele pozitive in aceeasi perioda...hai ca dau o fuga pana in frantia sa te pup
Sa dea DL.
Eu sunt la prima abatere...si am ceva emotii.
de ex am vazut un filmulet despre Gonal F pen cum se injecteaza si zicea ceva de genul ca pria data se fixeaza la 37.5 si se tine acul cu vf in sus si se lasa sa curga putin ser...
api se fixeaza la doza indicata de medic...
adica daca eu am pen de 900 si doza indicata este de 300 /zi, inseamna ca la prima folosinta a penului se fixeaza la 37.5 sau inaintea fiecare intepaturi...
uf ma doare capul de emotie...
Pup
Mona
:)
pisucmic spune:
Dragele mele,
scuze ca repun si pe pagina asta dar ma gandeam ca nu mai cititi din urma, vazand ca nimeni nu mi-a raspuns ![]()
vom merge si noi la consultatie la prof Strohmer la Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz. Abia asteptam, speram sa schimbam sansa dupa cele 2 FIV-uri fara succes de la Bucuresti...
Asa ca am niste intrebari pentru cele care au mai fost la Viena
- in Bucuresti, ati mers la o clinica anume ca sa cereti ca rezultatul de la spermograma sa fie dat sub forma ceruta de vienezi (sa se acopere toate acele puncte)? sau la orice laborator?
- la Viena, ce variante bune de cazare ati gasit?
Multumim tare mult, si tinem aproape!

PisucMic
cristal1995 spune:
Iubita, noi am facut spermograma la Centrul de diagnostic si Tratament Victor Babes si rezultatele au fost suficient de complexe pentru cei de la Wunschbaby. A, am facut si spermocultura (fiecare costa parca 50 lei). La capitolul cazare, am gasit o oferta super buna (anul 2009, in februarie), la Park Hotel Schonbrunn, 60 euro/noapte, conditii foarte bune si era la 200 m de clinica. Nu stiu exact unde este clinica la care mergi tu, in ce parte a Vienei, dar gasesti pe net o groaza de oferte de cazare, pentru toate buzunarele. Pup si bafta
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
bryny spune:
pisucmic imi aduc aminte ca si asta vara ai intrat cu aceesi intrebare erai nehotarata unde sa mergi la viena parca nu?sau confund?nu stiu eu sati dau un link dar sunt apartamente in viena mult mai ieftine ca la hotel si conditiile sunt aceleasi se inchirieaza pe minim 3 zile.intra de pe prima pagina si vei gasi.teai programat la goldenes?unde ai facut fiv in tara?
lidiadiana spune:
pisucmicsi pe mine ma intereseaza cazarea ,dar inca nu am ajuns la asta.Termin dosarul si vad cand e prima consultatie si dupa asta vad ce fac si cu ,cazarea.Pe tine te-a programat??? Cand?
La mine pana acum a fost asa:
-primul email al meu catre clinica,
-raspuns de la clinica tot prin email...formulare multe.
Intrebare: Completez formularele astea si mai trimit si analize scanate????...spermograma,hemoleucograma,hormonalele, sa....in romana?
,,Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz Viena
Dr. Obruca
FSH mare
urmeaza primul FIV,,
balanta_tm spune:
lidiadiana, eu am trimis formularele impreuna cu analizele intr-un zip, ca altfel nu au incaput. Rezultatele de la analize le-am lasat in Romana, dar rezultatele cu mai mult text, de genul extras din protocolul operator de la laparoscopie, rezultatul de la examenul anatomopatologic al chistului ce mi s-a scos, spermograma, etc, le-am tradus in Engleza.
Fetelor, cele care sunteti interesate de cazare pe langa Kinderwunschzentrum, eu nu va pot ajuta deocamdata. Am fost recent la o consultatie acolo, dar, de dragul schimbarii, am dormit la un hotel din Bratislava.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
pisucmic spune:
Dragelor,
multumesc ptr raspunsuri!
Intr-adevar Bryny, eu eram nehotarata asta vara cum sa facem mai departe. Mai ales ca mai avem embrionasi aici, dar cu nebunia cu medicii israelieni am ramas cu embrionii in clinica, desi prof RonEl de la MNL cu care am facut noi (super serios, nu am niciun repros si stiu ca exista o rata de succes si una de esec a FIV-urilor) nu este implicat.
Asa ca am decis sa mergem la Viena, am aflat ca Goldenes e super tare, si am programat consultatie cu prof Strohmer, inainte de Craciun. Formularele completate toate, analizele la fel, trimise in buna parte in romana, laparo in engleza si lipsea Sgrama pe care o vom trimite in engleza (dar nu era problema).
Abia asteptam, ne bucuram sa ajungem acolo si nu ne pierdem speranta!
Noi acum am rezervat la un NH langa centru, dar ma gandesc mai ales ptr viitor, cand va fi nevoie sa stam mai mult.
Cu drag 

PisucMic