FIV in Europa (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta , nu mai e mult si intri in linie dreapta..
asa este , eu am racit facand ieri curat in casa (asa cred ,de iesit nu am iesit nicaieri)sper sa mi treaca si sa nu afecteze ..o sa l sun maine pe dr sa vad ce pot sa iau..
moni, si eu fetite sau fetita prefer dar chiar nu conteaza sa fie sanatosi si sa fieodata ..sper sa fie fiv ul norocos da data asta si sa ma mandresc in curand cu beta mare ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetele!brunadria cred ca voi incepe din nou in februarie-martie,adica miar place ca in februarie deja sa merg la prima consultatie daca va fi nevoie sau sa si incep protocolu in februarie,oricum eu saptaman asta voi trimite un mail la goldeness sa vedem cemi vor spune si ei.balanta_tm omu din greseli invata nu?de acesta data am sami iau notite de acasa si am sami iau notite si cand voi vb cu dr sau voi inregistra ca de emotii mi se sterge totul nu stiu de ce sunt genu ala de pers care ma pierd in fata medicilorhai ca anul care vine vom fi toate trei gravide,presimt eu asta!am rugamintea cand aveti timp sa intrati pe PM sami spuneti numele voastre ca eu merg la biserica la mazluri sa va trec acolo.pe toate de pe aici!

Mergi la inceput

bryny,nu mai e mult si incepi si tu..adevarat este ca asteptarea e tare grea, eu frimul fiv l am facut anul trecut in april mai, ba trebuia sa astept 3 luni dupa interventia de SEU, ba nu mi a iesit bine pap ul , in ianuarie am facut conizatie, deci iar asteptat 3 luni dupa, doasarul l am pregatit de 6 luni ,dar s a tot amanat , programari lungi, piedici am avut intr una ,de data asta sper sa fie ok ,unele analize au expirat tocmai acuma, si le am refacut , maine mai facem odata spermocultura, cele mai vechi de 6 luni nu se iau in calcul...a fost greu a trecut si uite acuma sunt in sfarsit ajunsa la stimulare, vineri vad cum stau cu outele si apoi vedem ce va urma..
eu am ales sa fac in franta si pt motivul ca nu platesc procedura..
mai am 3 incercari , dar sper sa nu fie cazul..
va doresc tuturor mult noroc ..sa ne mandrim si noi incurand ca si moni , hepilica si elenada cu mandretele lor de bebelusi si bebeluse..
bryny , multumesc din suflet , iti trimit pm cu numele..

Mergi la inceput

bryny , dar nu ai PM activat..
acuma am vazut,gasesti numele si la profil ,dar nu i nici un secret...
pe mine ma cheama Adriana
poti sa ti activezi pm , poate mai ai nevoie..
multumesc

Mergi la inceput

anka_b, ce mai faci , cum au iesit analizele? pe cand dai startul?
poate ne intalnim odata cand ne nimerim la BM amandoua..am auzit ca ati fost, nu demult..mult noroc si tie ..te asteptam cu vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Si eu am mari emotii pentru raspunsul la stimulare,OFFFF...FSH-ul.Sper ca alegerea Dr. Obruca sa fie una inspirata... Imi doresc o fetita mult ,desi sunt asa de scumpi si baieteii, sora mea are un ,,Marinas-Dodonas,,E de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lidiadiana

Si eu am mari emotii pentru raspunsul la stimulare,OFFFF...FSH-ul.Sper ca alegerea Dr. Obruca sa fie una inspirata... Imi doresc o fetita mult ,desi sunt asa de scumpi si baieteii, sora mea are un ,,Marinas-Dodonas,,E de vis.

lidiadiana,in a catea zi de stimulare esti? si cu ce faci?
bafta multa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Brunadria eu cred ca nimic nu este intamplator in viata si tot ceea ce facem este bn controlat si bine aranjat,intro mare ordine,ceea ce noi numim piedici sunt doar amnari pana la momentul potivit.noi suntem 2 surori,sora mea este mai mare ca mine cu 12 ani dar amandoua am fost nascute in toamna,eu octombrie si sora mea noembrie.Cineva im spunea ca si eu tot toamna ar trebui sa devin mamica,deci tocmai bine in februarie asa cum am sp si anul acesta tot asa vroiam sa fac in februarie fivul dar am fost amanta de diferite motive si am facut fiv spre toamna poate de aceea na fost sa fie,sper din taoata inima de acesta data sa reusesc sa incep in februarie.esti o norocoasa ca ai acesta oportunitate de a face fivul aproape gratuit,iti doresc sa reuseti din prima sa nu te mai folosesti de urmatoarele incercari oferite de statul francez!sunt alaturi de tine cu sufletul si o sa ma rog pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Nu am inceput inca, sunt la stadiul de completat formulare. Mi-a luat ff mult pana sa ma decid unde sa fac primul FIV (Germania,Austria,Romania?????).Pentru cine mai are FSH-ul mare ce protocol ati folosit? Unde?
In ceea ce ma priveste o sa va anunt cand am prima consultatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
vom merge si noi la consultatie la prof Strohmer la Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz. Abia asteptam, speram sa schimbam sansa dupa cele 2 FIV-uri fara succes de la Bucuresti...
Asa ca am niste intrebari pentru cele care au mai fost la Viena
- in Bucuresti, ati mers la o clinica anume ca sa cereti ca rezultatul de la spermograma sa fie dat sub forma ceruta de vienezi (sa se acopere toate acele puncte)? sau la orice laborator?
- la Viena, ce variante bune de cazare ati gasit?
Multumim tare mult, si tinem aproape!

PisucMic

Mergi la inceput