cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata

O la prietenele mele de suflet.

Nu am apucat sa mai intru....am mai citit dar nu am avut timp de nimic....
Sa va zic...am trecut examenele cu brio cea mai mica nota fiind 8

Sebicu e bine..o iubeste mult pe mamaie ..adica bona cu care sta.
Am inceput sa lucram mult pentru vorbire...ma ajuta si un psiholog care mi-a dat multe sfaturi si teme care sa il ajute sa se concentreze.... nu mai stiu daca v-am zis dar niciodata nu era atent cand vorbeam cu el....si noaptea avea cosmaruri.
Insa cu rabdare si munca multa am scapat de perioada asta urata.
Sper ca in viitor sa rezolvam problemele....cu tate ca e greu sa sper...speranta moara ultima
Eu inca imi caut de munca.....
Ma ingrozesc toate persoanele din Iasi cand le vad cu mastile alea dar nici macar nu le pun corect....nu stiu sa se protejeze....nu ii deranjeaza ca daca sunt bolnavi pot imbolnavi si pe altii...

Aida si Sebi a luat in primele 6 sapt 2 kg cate 1 kg la 3 sapt....pup pe dolofacelul Eric
Principe ma bucur ca am citit postari de a le tale
Ayla

Va pup de la mic la mare si de la A la Z

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:
- As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni...
Vanzatorul: - Si eu .

Mergi la inceput

Sfaturile urmatoare sint importante pentru noi toti si au mult sens, fiind recomandarile unui important medic din SUA.

Singurele cai de intrare in organism sint narile si gura. Intr-o epidemie globala de natura asta, este aproape imposibil sa nu vii in contact cu H1N1 in ciuda tuturor precautilor. Contactul cu H1N1 nu este asa o problema de mare cit este proliferarea.

Cind esti inca sanatos, si nu ai nici o simptoma de infectie H1N1, ca sa previi inmultirea , agravarea si dezvoltarea infectiilor secundare, trebuie sa faci citiva pasi foarte simpli, care nu au fost insa prea discutati in comunicatiile oficiale, si pe care le poti practica foarte usor (in loc sa te gindesti cum sa faci stocuri de medicamente ca N95 si Tamiflu)

1. Spala-te frecvent pe miini (asta a fost comunicat mult de catre oficiali)

2. Tine-ti miinile departe de fata...nu iti atinge fata tot timpul... Rezista tentatiei sa-ti pui miinile pe fata( numai daca trebuie sa maninci sau sa te speli pe fata).

3. Fa gargara de doua ori pe zi cu apa sarata ( foloseste Listerine sau ser fiziologic, daca nu vrei apa sarata). H1N1 ia vreo 2-3 zile dupa infectarea initiala a gitului sau cavitatilor nazale sa prolifereze si sa arate simptomele caracteristice. Gargara simpla previne proliferarea. Intr-un fel, gargara cu apa cu sare are acelasi efect intr-o persoana sanatoasa cum are Tamiflu intr-o persoana infectata deja. Nu subaprecia aceasta metoda simpla si ieftina de prevenire pentru ca are foarte mare fect.

4. Similar cu numarul 3 de mai sus...curatati-va narile cel putin odata pe zi cu aoa sarata calduta csau cu hydrogen peroxide. Nu toata lumea e buna la Jala Neti sau Sutra Neti ( ceva miscari de yoga cred... ca sa-ti cureti narile - (ca parca daca n-am stii Yoga am umbla cu ele murdare )), dar suflindu-ti nasul usurel odata pe zi si curatind narile cu vata imbibata cu apa sarata calduta este un proces efectiv in a micsora populatia virusului.

5. Foloseste mincarurile bogate in Vitamina C (citrice) ca sa-ti intaresti imunitatea sistemului tau. Daca iti suplimentezi dieta cu Vitamina C, ia si Zinc ca sa maresti absorbtia.

6. Bea pe cit poti mai multe bauturi calde (limonada, ceai, cafea). Bind lichide calde efectul este acelasi cu a face gargara, dar in directia reversa. Aceste lichide spala virusul proliferat din git in stomac unde nu poate supravietui, sau sa se mai inmulteasca sau sa-ti faca vreun rau.

Mergi la inceput

Mai,eu n-am putut nicoidata sa fac kk asta de gargara,inghit,fara sa vreau orice zemuiala am.

Mergi la inceput

Profesoara: Copii, ce ne da porcul ?
Un elev: Carne!
Profesoara: Bravo !
Profesoara: Copii, ce ne da gaina ?
Un elev: Carne si oua!
Profesoara: Bravo !
Profesoara: Copii ce ne da vaca ?
Un elev: Teme pentru acasa !
(oare asa ma fac si pe mine?)

Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.

Mos Craciun raspunde:
- Trimite-mi-o pe mamica ta mai intai !

Mergi la inceput

Neil Armstrong coboara din modulul lunar si vede pe nisipul selenar un tip ciudat, cu palariuta mica, neagra, cu opinci si chimir.
Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:
- Servus, io mi-s Ion !
Astronautul, siderat, il intreaba: - Si de unde esti tu ?
- Apai din Sibiu , dara.
- Si cu ce ai venit aici ?!
- Cu branza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu pe aici:

ma bucur ca a nins la voi prima data nu dati, da m-am saturat de iarna dinainte de a incepe

Ayla, imi pare nespus de rau, nici nu poti sa iti imaginezi ce rau imi pare... sper sa iti revii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

primiti in gasca o noua mamica obosita care are maaaareee nevoie de cafea?

P.S. Ayla sunt alaturi de tine .
Iti cunosc povestea pt ca din timpul "gravideniei" obisnuiam sa citesc frecvent odiseea voastra. De prin martie de cand mi-am aruncat cate un ochi pe acolo, nu m-am mai putut dezlipi si v-am citit cu sufletul la gura. Imi pare nespus de rau!
-ici Luanei si sanatate multa lui Alex!

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buburuza, ce zici de un pahar de vin alb? ca e prea tarziu pana si dupa ora Canadei pentru o cafea...

aaa, bine ai venit

Mergi la inceput