cafea cu aroma de femei si bebelusi-111
Raspunsuri - Pagina 22
A_Iulia spune:
Maru, deci de-acum sa-ti vorbim doar in engleza, sau in franceza, ce-o fi...
Wendy, ai deszapezit masina, sau trimit domnii cei draguti? Sunt cam sexagenari asa, dar sunt extrem de amabili, azi iar mi-am gasit masina deszapezita...plin de mosi craciuni la mine la bloc.
Aida, tu dormi noaptea sau te mai suge? De cate ori, cum faci?
A_Iulia spune:
Sexagenari adica ca au in jur de 60 de ani, nu...ce va mai inchipuiti voi ca poate sa insemne.
wonderful spune:
Noroc c-ai venit cu explicatii,ca la-nceput am crezut,sperat,ca au 'gena sexului'.Sa-ti traiasca Mos Craciunii din bloc,oameni fini!
A venit azi al meu cu un muncitor de la el si mi-a facut-o gigea,masina nu altceva,ca vad ca sunteti f. tendentioase...
Adicatelea iti bei ceaiul sub brad?Deci o sa faci naveta brad-wc ca de la ceai mult si rinikii au spor.Numai ceai bagi in tine?Sau il completezi cu un festin de salate,fructe si radacinoase.E sanatos dar cred ca ar trebui sa-ti mai indulcesti sufletelul si cu ceva bun,in cantitati mici.
A_Iulia spune:
Da, am sa beau doar ceai de slabit si am sa fac genuflexiuni in jurul bradului
Asta in niste vise ceva, ca pana la urma tot acolo sunt cu kilele de ceva luni, nici in plus, nici in minus. Deci sa nu crezi o iota ca-s atat de curajoasa sa infrunt o dieta docmai acu' de sarbatori. Neh, n-ai cu cine.
principe spune:
Sa va zic ce am vazut eu azi noapte de mi-a dat insomnie si mi-a stricat nopatea de duminica?...am mai si asteptat sa inceapa pana la miezul noptii
un documentar despre revolutia din romania,pe CNN.
am crezut ca vars cand l-am vazut pe comunistul de iliescu impreuna cu balbaitul de diaconescu si spionul de sergiu nicolaescu.
vai de tarisoara noastra,cine ne scrie istoria
sunt cu curul in sus,nu ma bagati in seama
principe spune:
Aidooo,arunca si o lopata de zapada la mine poate ma mai racoresc ca tare-s incinsa.
principe spune:
da,am vazut.
inca mai esti in cura de slabire?
sau esti cu ceaunul cu sarmale intre picioare?
ti-a venit creola de la plaja?
maru spune:
care a uitat AC-ul deschis?
sa mai vedeti si voi cum e iarna aia adevarata, cum scrie la carte!
la noi ninge zilnic de vreo saptamana, dar cica snowstorm o sa avem de Craciun! bleah!