cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cu ala de 40?Cu aia de la azil?Ce sa fac?Ce pot si eu...Pe 1 il...rad,pe 2 ii ingrop...
Tu de ce nu esti in pat la ora asta?De regu;a pe la 11,12 te culcai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai m-ai tinut tu de vorba si de aia. Da' tu erai aia care mergea la culcare cu gainile, pe la 10. Esti in vacanta, ha? Iti da mana sa bantui pe net noaptea.

Ma culc si eu, maine ma trezesc la 7 juma, nu ca altii.

Somn usor, sa visezi frumos! Sau frumosi. Cum vrei tu.

Mergi la inceput

Azi,pe PRO TV,e filmul 'Inchisoarea Ingerilor'.Daca nu l-ati vazut vi-l recomand,e f. fain.

Mergi la inceput

La ce ora? eu nu ma uit de regula la TV, decat rar si la stiri, dar in seara asta as putea sa fac o exceptie pentru tine.

Mergi la inceput

22.45.Joaca Tom Robinson si Morgan Freeman.L-am vazut si merita.
Cauta pe net sau dvd cu filmul 'The Green Mile' dupa romanul lui Stephen King.L-am vazut acum vreo 4 ani.Meritaaaa!

Mergi la inceput

Ah, pai the Green Mile l-am vazut si eu, super fain. Deci ala e Inchisoarea Ingerilor? Cred ca am sa-l mai vad o data, daca nu ma culc devreme ca maine am lectia de dans (ti-am zis ca m-am inscris?)

Mergi la inceput

Nu,nu mi-ai mai zis nimic de tine.Dansuri de societate,latino,dansez pt. tine,mine?
'Green Mile' l-ai vazut?L-au tradus in romana 'Culoarul mortii'dar tot cu acelasi titlu au mai dat un film cu Sean Penn care mie una nu-mi place(actorul).
[isp

Mergi la inceput

Unde sunteti,fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Mi-am pus si eu tv sa "sara" la film pe ProTV...si eu am vazut Green mile, chiar mi-a placut!

Ma duc la si apoi ma asez la film.

W si la tine sunt -10 grade?

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Green mile am vazut, l-am vazut netitrat, in strainatate, dar mai demult l-am vazut...parca de mai bine de 6 ani cat are fii-mea.

Dansuri de societate, toate dansurile posibile. Maine de ex am lectia de vals vienez. Duminica trecuta am avut tango. Hai, vii si tu?

Mergi la inceput