cafea cu aroma de femei si bebelusi-111

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetelor si multi
Mai a picat netul si asa de dezamagita am fost...si nu demult am incercat iarasi si vad merge.
Am scris la perlute ce am tinut minte de acum cate-va zile ce mi-a facut ficamea da pot sa va zic ca mi-a zis asa "mami eu cand incep scoala tu o sa mori " si am intrebato de ce zice asa....asa vrea ea? si a zis ca nu doar ca ea cand incepe scoala o sa fiu batrana ca vecinamea si toate ca toate da ca sa fie tacamul complet imi zice "bate cineva la usa" si eu ii zic ca nu bate , ea repete, eu nervoasa ma duc sa ma uit pe vizor si il vad pe al meu sot ca urca pe scari dupaia la fel o facut faza cu nasii si i-am zis ca sa termine cu prostiile sa nu mai faca asa cu mine, ce pisicii lu tacsu .... are senzori?
In rest are o incapatanare....de nu o pot duce, zau asa.
Alice m-am uitat la printesa mica
Principeso la pitic, ce face????
Sper sa mai pot intra da pana atunci va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Hai fetelor...miscare vreau, pai se poate?
Of of stati asa ca scot cafeaua sa va vad veniti mai repede?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ooo ... ce onoare!!

bine ai revenit ramy si pupam pe teo senzoriala!

pup toate fetele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

ooo ... ce onoare!!

bine ai revenit ramy si pupam pe teo senzoriala!

pup toate fetele!

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Si noi trimitem mii de la voi.
Voi ce mai faceti?
Mi-e greu sa intru sa citesc din urma ca pana nu demult iarasi a picat netu si vad ca iara merge asa ca de abia astept sa va scriu sa nu cada iarasi
la toate

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Mai da ce e cu tacerea asta?????
Trezeala!!!!!!!!!
Poooooffffffttttttiiiiittttttiiiiii la

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

===================================

Dupa o aventur#259; de dou#259; luni, o tīn#259;r#259; īl īntreab#259; plin#259; de emo#355;ie pe iubitul ei: - Cīnd o s#259; m#259; prezin#355;i rudelor tale? - Draga mea, deocamdat#259; e imposibil. Copiii sīnt la #355;ar#259;, iar nevast#259;-mea e plecat#259; īntr-o delega#355;ie!

=====================================

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste! - E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

=====================================

In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins.... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

O si pentru voi !

Ramy bine-ai revenit!
Wendy ne binedispui ca-ntotdeauna!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Scularea c-a venit we!Noi nu mergem nici luni,concediu fara plata,gura mamei lor.

Mergi la inceput

Mai da greu va mai miscati...of of si mai mai...
lali mersi si bine v-am gasit
Mai eu tot incerc din greu sa vad ce s-a mai schimbat pe aici.
Principeso zapacisi copchilu de cap da nu-i bai ca e intelingent
Aida roscovanul cum zice Principesa e un dulce zau asa , o minune mica si frumoasa. Trimitem
W. apai asa e, cica e criza si acum cu gripa porcina cica nici serbare nu o sa fie la gradi, la ficamea cel putin, le e frica si astia bine ca nu descopera si gripa canina si nu te necaji ca trec toate.
Va pe toate fara exceptie!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Da,noi tre' sa trimitem acasa orice copil care tuseste,il doare capu',etc.Lipsesc cate 8,9,10 copii in clase.Nici nu mai poti preda.Le-am dat filme in engleza.

Mergi la inceput