Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri17
Raspunsuri - Pagina 7
septoct2009 spune:
LA MULTI ANI si din partea mea tuturor care-si serbeaza onomastica!! Mai precis: GABRIELA de IRDA!; MIHAI de MONY!; GABRIEL de MARYB!; GABRIEL de ELILOV!; GABRIELA de JOJO!; GABRIEL de MICHELLE! de asemenea si tie MICHELLE!!; MIHA74!!; si nu in ultimul rand ptr puiutii mei MICHELE SI GABRIEL!
danangie spune:
SORYYY eu am scris mesajele de mai sus..am uita sa dau log out de la userul de la odisee!
DANA lui ALESSIO si MATTIA
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui septoct2009 LA MULTI ANI si din partea mea tuturor care-si serbeaza onomastica!! Mai precis: GABRIELA de IRDA!; MIHAI de MONY!; GABRIEL de MARYB!; GABRIEL de ELILOV!; GABRIELA de JOJO!; GABRIEL de MICHELLE! de asemenea si tie MICHELLE!!; MIHA74!!; si nu in ultimul rand ptr puiutii mei MICHELE SI GABRIEL! |
La multi ani!
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
remaliss spune:
Ayla, nu te intreb cum te mai simti pt ca raspunsul e conturat si la prima citire poate parea o intrebare fara sens...Dumnezeu sa-ti readuca puterea de a merge mai departe si de a lupta pt ceea ce ti-a daruit pana acum!!
LA MULTI ANI tutror celor care poarta numele de MIHAELA si GABRIELA si care au copilasi, soti, parinti cu aceste nume!
alinushca spune:
Pai ce sa mai fac? M-am bucurat "din umbra" de fiecare dintre fetele de la noi de la subiect care au mai nascut cu bine de cand nu am mai intrat eu si pana acum. Mai sunt cateva doar dintre cele pe care le-am cunoscut eu care inca se mai lupta, dar sunt total convinsa ca vor reusi si ele (ma gandesc in special la Lau-Meli si la Ninia).
Eu... stau acasa cu baietul meu si ma bucur de timpul minunat pe care il petrec cu el. A trecut deja un an de la nastere si imi este f greu sa imi dau seama cum a trecut. Au fost si momente foarte grele la inceput, dar apoi ne-a mers foarte bine. E cuminte, foarte curios, merge bine singur deja, in afara de "mama" nu prea zice nimic dar ma intreaba de cate 10 ori ce e fiecare obiect care ii capteaza atentia. Nu prea e mancacios, si isi prefera inca foarte mult tzatzica oricarui alt aliment. Ma trezeste si noaptea de mai multe ori in continuare indiferent cat il indop inainte de culcare. Din cauza asta inca nici nu am ciclu si nici nu se intrevede la orizont. Desi sunt aspiranta la bb2.
Astept pe-aici sa vad ce mai faceti si voi, sa mai frunzaresc poze cu voi. Va pup!
Laura Ioana spune:
cu o mica intarziere sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril
Alinushca bine ai revenit. Nu pui niste pozici cu minunea ta?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
mcrissa spune:
cu intarziere spun si eu "La multi ani!" tuturor care si-au sarbatorit ieri ziua de nastere
30+ Invingatorul lui mama
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia