Casnicute, harnicute, mamicute sexoaseee(202)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza La multi ani, cuscra ! ![]() Sa traiesti, sa infloresti, cu bunatati sa ne servesti, sa ai parte de sanatate, bucurii, alaturi de ingerasii tai si de cuscru ! La multi ani, Miki !![]() La multi ani si pentru fratele si ceilalti membri ai familiei care se cheama Mihai In primul rind iti doresc sa fii iubita, fericita, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, pace si liniste, sanatate si bucurii ! La multi ani, Liana !![]() Sa fii sanatoasa, mereu vesela si frumoasa ( ), sa ai parte de fericire si iubire ! La multi ani, Mihaela !![]() La multi ani, Mihai !![]() Sanatate, bucurii, fericire, si o petrecere asa cum isi doreste Mihai ! La multi ani, Gabitza !![]() Sanatate, bucurii, fericire si tot ce-ti doresti, alaturi de cei dragi ! La multi ani, Mmiha !![]() Sanatate, bucurii, fericire, liniste sufleteasca si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca ! La multi ani, Robert-Mihail (fecioras de Cami) !![]() La multi ani, Lucas-Gabriel (fecioras de Dana) !![]() |
Ce frumos ne-ai insiruit pe toti cuscra draga! Multumesc mult de urari
si urez si eu LA MULTI ANI fericiti tuturor! 
Mey...n-o sa va vina sa credeti, dar azi m-a sunat Musteata sa-mi ureze de toate!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mhldvrc spune:
, cafelute calde, o zi buna, multi

si numai bine
Fetelor, o saptamana minunata sa aveti

Ajutati-l pe Dan !
pisicile mele
Dulciuriwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
Tatiana si
Mihai
si
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Mey...n-o sa va vina sa credeti, dar azi m-a sunat Musteata sa-mi ureze de toate! ![]() |

si-atit, nu dai amanunte ? Mihaela multumim de cafea

mikiriki spune:

pe mine nu m-a sunat Mustatea 

![]()
Danutza
Mihaela, multumesc pt cafea
Clau,miss you fata 
Pup pe toate si va doresc o saptamana minunata
monica-elizabet spune:
salutare 
miki, da unde plecasi fatooo...ca atunci pe blog din ce citisem era ceata mareeeee ![]()
miho...fericito ![]()
pe toate o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
![]() ![]() si-atit, nu dai amanunte ? |
Ntz...

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mikiriki spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet salutare ![]() miki, da unde plecasi fatooo...ca atunci pe blog din ce citisem era ceata mareeeee monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Am plecat acasa
pe toate
mhldvrc spune:
Nimeni
,
va las niste 

poate asa veniti![]()
Ajutati-l pe Dan !
pisicile mele
Dulciuriwww.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
de
Tatiana si
Mihai
si
mhldvrc spune:
Asa deci, nici macar la cafea
, m-am suparat pe voi
, hihihi, glumeam. Fetelor, ce-i cu voi?????

tuturor si-o zi cat mai buna
Ajutati-l pe Dan !
pisicile mele
de
Tatiana si
Mihai
si

La multi ani, cuscra !