Ce aduce copiilor un Mos Craciun "de criza" ?
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinubebe Ei, bine, eu am gasit ceva pe google, se numeste Baby Born, dar este peste 200 lei noi. Mai caut si te anunt daca gasesc si altceva. Anul trecut am gasit ceva similar in magazinul Kaufland, dar cu mai putine functii (bea din biberon, face pipi la olita si nu scoate nici un sunet). |
Daca ai pe cineva afara roaga sa ti-o aduca, aici e mai ieftina, pana in 30 lire eu chiar am prins Baby Born la oferta, 17 lire.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinubebe Ei, bine, eu am gasit ceva pe google, se numeste Baby Born, dar este peste 200 lei noi. Mai caut si te anunt daca gasesc si altceva. Anul trecut am gasit ceva similar in magazinul Kaufland, dar cu mai putine functii (bea din biberon, face pipi la olita si nu scoate nici un sunet). |
Nu e Baby born, pe asta a primit-o anul trecut de Craciun.Cea din reclama actuala e altfel si ce am retinut ca face si altceva in afara de pipi.
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Noa
Nu e Baby born, pe asta a primit-o anul trecut de Craciun.Cea din reclama actuala e altfel si ce am retinut ca face si altceva in afara de pipi. M-am facut mare! |
A noastra e baby born, face pipi, caca (ii dai mancarica speciala si apoi o pui pe olita, o pesi putin in jos si face caca) plange cu lacrimi reale (dupa ce ii dai un biberon de apa o strangi de mana stanga si ii curg lacrimile). O sa pun link.
Luna1 spune:
www.comparestoreprices.co.uk/dolls/baby-born-with-magic-eyes.asp#" target="_blank">Asta il avem noi
anya spune:
Fiul meu cel mare vrea psp. Modest, baiatul, nu?
Pe langa toate jucariile pe care le vede la reclame....
chiccutza spune:
Noa,noi avem papusa si se numeste Baby Amore.inchide si deschide ochii,rade,plange,respira,face pipi si kk.am dat 30 de euro pe ea aici.imi place si mie
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE
lisa79 spune:
La noi Mos Niculae aduce:dulciuri fructe si nuielusa...pentru sot nu pt ANA
iar Mos Craciun: saniuta si o jucarie educativa.
OFF TOPIC: nu dati o jucarie copiilor ca apoi sa le-o luati. am vazut asta la unii parinti,cata tristete aveau copii aceia in ochi nici nu va pot spune.
ahhh,de abia astept Craciun,primul cu ANA
Votati-o pe ANA!!!
qsar spune:
Cu Mos Niculae e simplu: intr-o ghetuta pune o ceapa si-o nuielusa, in cealalta ghetuta cateva dulciuri si-o jucarioara - Dinu ar vrea un joc nou pentru PSP, dar nu cred ca e de acord "mosu" cu o asemenea cheltuiala extravagaata (un CD e in jur de 150 de RON - cam mult pentru Mos Niculae).
Problema majora este Mos Craciun: singura chestie pe care si-o doreste cu ardoare fecioru' meu este un catel. De-adevaratelea. Hm! Chiar nu stiu cum o sa rezolvam problema asta.
In ceea ce priveste jucariile mai vechi, in fiecare an facem impreuna o selectie printre ele, le alegem in primul rand pe cele care nu mai corespund varstei lui si, daca sunt in stare foarte buna, le punem intr-o lada care ajunge la copiii dintr-un centru de plasament. De jucariile "de bebelus" se desparte fara nici un regret; uneori, daca e intr-o dispozitie "marinimoasa", Dinu mai adauga in lada si cateva masinute sau jucarii cu care inca se mai joaca dar pe care vrea sa le daruiasca.
Pe mine ma inebuneste altceva: "Mos Craciunii" si "Craciunitele" care apar peste tot pe strada, prin magazine si Mos-Craciun-ametit care lasa cadouri pentru Dinu peste tot - ba la tati la servici, ba la gradinita/scoala, ba la buni, la bunica, la matusa, nasa, pe la prieteni... Asa ca de anul trecut (cand a inceput sa mai priceapa si el cum vine treaba) i-am explicat ca in aceasta perioada oamenii mari isi fac unii altora daruri - am mers impreuna la cumparaturi. Si ca mai exista un fel de mosi de rangul II, niste ajutoare ale Mosului care lasa cadourile copiilor pe ici, pe colo. Insa Mosul adevarat este cel care "are magie" si vine numai in seara de Ajun, tarziiiiu, tarziu, cand copiii dorm, intra nu stiu pe unde, nevazut, neauzit si lasa darurile sub bradul de acasa. Si aduce exact ce-si doresc copiii. Anul trecut a vrut trenulet electric "de baieti mari", cu sine de "fier" si cu patru vagoane. Si Mosul s-a conformat, saracu'.
Edit: Vreau si eu teatru de papuuuusi... Pentru mine! Am fost cam cuminte :D
nona_denis spune:
Lista lui Denis pentru Mos Craciun: ATV-ul Spy Gear ( 590 lei), avion Spy Gear ( nu exista), masca + costum Spiderman (150 lei), pumnii lui Hulk (60 lei).
Eu mi-am propus pentru jucarii maxim 100 lei + dulciuri.
Mereu depasim bugetul alocat datorita sotului care ar cumpara tot raionul de jucarii.
AYSHA 2 spune:
gabitza, si al meu vrea laptop in forma de broasca testoasa. e bun, ce stie sa faca ? e potrivit pentru 3 ani ?