Ce aduce copiilor un Mos Craciun "de criza" ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi in fiecare an stabilim un buget fix pentru fiecare copil/ ruda prieten etc.

Copiilor le luam cam de cat incape in buget, adica de ex fie-mea a vazut o casuta de papusi din acelea mari de vreo 85 cm si pe aceea o vrea, am facut research si am gasit una sa se incadreze in buget. Mai am sa o mobilez. Fiu-miu nu e 100% decis ce si-ar dori insa in weekend mergeam cu el prin mall si a vazut un avion cu telecomanda pe care l-am cumparat si il va primi de Craciun. Mai vrea jocuri pe Wii.

La fel procedam si cu rudele, avem buget stabilit intre noi insa nepotii mei sunt mari si ii intreb ce doresc.

Intre adulti ne cumparam ceva de o suma modica, uneori chestii amuzante care credem noi ca i s-ar potrivi celuilalt.

Despre donatii aici se organizeaza in fiecare ani la scoala la fiu-miu un eveniment in care cine doreste cumpara o jucarie noua, o pune intr-o cutie de pantofi, impacheteaza cutia in hartie de cadouri si pe ea scriem varsta pentru care ew jucaria respectiva si sexul. Anul asta vom face doua pentru ca am doi copii si doresc sa ofer altor doi copii bucurii de Craciun. Cutiile merg in tarile foarte saraca sau in razboi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

off topic

Citat:
Care Jetix nu mai exista acum, e Disney Channel. Care-i o aiureala, numele ala e asa, la deruta

Dimineata la ora 8 este Clubul lui Mickey Mouse care mie una imi pare foarte reusit pentru 3-7 ani. Este interactiv si ii invate pe copii foarte multe lucruri.
Din pacate din cauza lui intarziem in fiecare zi la gradi, ce bine ar fi daca ar incepe la 7:30, dar nici mie nu-mi vine sa renunt la el deoarece fimiu invata in jumatate de ora lucruri pe care nu le invata toata ziua la gradi. Pacat ca programul de dupaamiaza se adreseaza copiilor mai maricei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

off topic
Citat:
Care Jetix nu mai exista acum, e Disney Channel. Care-i o aiureala, numele ala e asa, la deruta

Dimineata la ora 8 este Clubul lui Mickey Mouse care mie una imi pare foarte reusit pentru 3-7 ani. Este interactiv si ii invate pe copii foarte multe lucruri.
Din pacate din cauza lui intarziem in fiecare zi la gradi, ce bine ar fi daca ar incepe la 7:30, dar nici mie nu-mi vine sa renunt la el deoarece fimiu invata in jumatate de ora lucruri pe care nu le invata toata ziua la gradi. Pacat ca programul de dupaamiaza se adreseaza copiilor mai maricei.

N-am stiut, eu am "cercetat" numai seara si n-am vazut nimic interesant. O sa ne uitam si noi ca vad ca tine pana la 8.25, numa' bine cand plecam la gradi .
Acuma m-am uitat pe un site si mai este un asa serial - Tigger si Pooh. Da'-i de la 8.50....
Multumesc!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Probabil o sa ma huliti, dar uneori filmele de pe jetix ma "prind" si pe mine. Era (nu mai stiu acum in ultima vreme) un film dragut cu niste fete care erau si sirene, se numeste H2O, mai erau niste filme - lung metraje tot pentru copii, e si Clubul lui Mickey care e foarte dragut si e pentru copii mai mici, fie-mii ii place si Hannah Montana, Pokemon, iar baiatului Dragonul American, si, bineinteles, amandurora le placea Power Rangers (in schimb pe asta nu il placeam eu deloc). In week-end am vazut ca au mai dat dimineata si filme precum Nemo, Pinnochio, pe care ai mei le-au revazut cu mare placere.
De la Cartoon ne uitam doar la Scooby Doo si Tom si Jerry, in rest, cred ca e canalul cu cele mai multe porcarii, gesturi si limbaje....execrabile realmente.
Revenind la cadouri, in familie nu prea ne cadorisim asa tare, ca sa nu cream obligatii sau disconfort pentru ai mei care sunt pensionari. Iar pentru copii, ai mei fiind singurii nepoti, sora mea si parintii mei cumpara impreuna cate ceva nu foarte scump (de regula ceva practic - ceva de imbracat, tablita magnetica, numaratoare, carti de colorat, de-astea). A, si mai primesc bani pentru "colindat, urat, sorcovit" dar pentru acestia decid ei in ce sa-i "investeasca".
Intr-adevar, si noi am avut anul trecut niste Mosi incarcati, care ne-au umplut holul de cadouri pentru mici si mari, de la hainute pana la jucarii si serile acelea au fost cu adevarat magice, incepand de la cititul scrisorii de la Mos pana la probatul hainutelor, rontaitul catorva dulciuri si - piesa de rezistenta - asamblatul jucariilor si probatul lor. Anul acesta, probabil va fi mai subtirel si sacul, dar sa vedem cum o scoatem la capat rezonabil, sa impacam si dorintele lor si "potentialul" nostru. Am vazut situl cu papusa pe care o dorea fetita mea, am sa verific pretul sa vad daca "Mosul" si-o poate permite. Despre setul mare de bakugan stiti ceva? Sau voi nu utilizati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ahhh, da, nu stiu de ce anul asta nu astept deloc sarbatorile. fata de anul trecut, acum va fi subtirel.

fi-mea a fost foarte rezonabila. a primit anul trecut niste oua de ciocolata disney, cu surprize... ei bine, anul asta vrea tot oua, dar sa aiba printi, pentru printesele de anul trecut.
intrebare... iau ouale, daca gasesc, dar cum stiu ca au printi?!

in alta ordine de idei, mi-e frica sa-i intreb ce vor...
dar o sa ne limital la a cere o singura jucarie, caci e "criza".

mos nicula o sa aduca dulciuri, si poate un puzzle mic.
noi am renuntat demult la jucarii, are suficiente, si am rugat si amicii, rudele, sa treaca pe jocuri educationale.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinubebe
...Pentru anul asta la capitolul jucarii asteptarile sunt asa: Pe primul loc un set mare de bakugan (vazut pe Jetix) si o papusa bebelush (tot de pe jetix) care trebuie ingrijita, hranita cu nusce in biberon, are scutecel si face si cate ceva in el.

Spune-mi si mie ,te rog, unde se gaseste papusa aia din reclama.Si fetita mea si-o doreste si m-am gandit sa i-o cumpar din timp sa nu patesc ca anul trecut cand inainte cu 2-3 saptamani toate stocurile de jucarii erau epuizate.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Ei, bine, eu am gasit ceva pe google, se numeste Baby Born, dar este peste 200 lei noi. Mai caut si te anunt daca gasesc si altceva. Anul trecut am gasit ceva similar in magazinul Kaufland, dar cu mai putine functii (bea din biberon, face pipi la olita si nu scoate nici un sunet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinubebe

Ce frumoasa ideea cu teatrul de papusi...am vazut un teatru de papusi pe un site de vanzari online dar mi s-a parut foarte scump. Asa ca, daca as gasi pe undeva instructiuni sa il facem manual, sunt convinsa ca l-am construi cu mare drag impreuna. Si realizarea papusilor suna teribil de atractiv (dinozaurul, nemo, uau...grozav). Nu am inteles prea bine cum e cu papusile din ghivece. Se pot utiliza practic, se poate juca un copil cu ele, stiti voi, sa le legene, sa le puna in patut, la masa, etc., sau sunt mai mult decorative ?

sonia deja a dezmembrat cateva, caci, da, te poti juca. a mai dat si pe la prieteni, deci tre sa refac stocul de ghivecele - sunt inalte cat un deget si dupa aia folosesc niste pufuri sau cum le-o zice, pentru membre animale, bile de lemn pentru capete, sarme acoperite cu un puf pentru maini si picioare, tot felul de chestii, ce-mi vine pe moment. nu am gasit un tipar pentru teatru de papusi, iar cele din comert sunt obscen de scumpe - macar daca ar fi durabile! la cum se catara sonia mea peste tot, ar ramane aschiile din teatru din prima zi. asa ca mosmondesc dupa mintea mea, cam goala la capitolul tamplarie.

gabita2005, multumesc, sa stii ca sunt simplu de facut. era un subiect pe-aici cu artizanate pentru copii, imi amintesc ca gasisem la un moment dat si niste tipare. dar cum zice monica70, poti folosi ciorapi si nasturi si snururi, ii umpli cu carpe sau vata, legi snururile unde ar trebui sa fie capul, membrele, cosi sau lipesti niste nasturi, etc.

ideea e, doamnelor dragi, ca jucarii le tot cumparam in timpul anului, iar dupa mintea mea Craciunul trebuie sa fie cu totul special. si alta mareata revelatie decat asta cu sa ne adunam amandoua si sa ne distram pregatind cadouri facute cu manutele noastre pretioase n-am avut.

alta idee e sa facem carticele, dar nu stiu daca o sa am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

la noi nu sunt multe cadouri de Craciun, pe Niculae il cam uitam ca aici vine mai greu, dar cand mi-l amintesc e ceva punga de bomboane sau ciocolata in diverse figurine. Cadouri cumparam numai noi, si mai primeste unul la biserica, si nu stiu cum v-a fii la scoala, bunicilor si rudelor le-am spus sa-i trimita bani pe care ii investim in cursuri: muzica, calarit, inot, gimnastica, sau iesiri la teatru, zoo, acvariu

ea le primeste foarte bine, ii scriem pe o hartie cum ca mosu a lasat la buna bani pt o sesiune de calarit si 2 bilete la teatru sau film...e tare incanta si asa facem si cu iepurele si toate petrecerile...decat sa-i cumpere nu stiu cate tone de jucarii...am casa deja plina, prefer sa investeasca in ceva serios care-i si place:calarit, pian, gimnastica, inot

s-a cam invatat madama si anul asta ar vrea sa sara calul, ca cica ii cere lu Mosu sa lase la buna si bani de curs de pian si de ski, si inot, sper sa o convingem ca nu se poate decat unul scump den pian sau ski si unul ma ieftin gimnastica sau inot

anul trecut a primit pianina pt cursul de pian si un joc lego, anul asta deja i-am luat un cort de interior, cred ca v-a mai primi un joc interactiv de calculator sau nintendo si probabil inca un lego, dar mai mic, cu cai, poney, licorni, sa vedem ce gasim...binenteles ca ea vrea spitalul veterinar si ferma, si ranchul, dar....noi nu cerem decat ca Bb din burtica sa se nasca sanatos, oricum v-a fii un bb de sarbatori, ne petrecem la maternitate, si deja stie ca asta e cel mai frumos cadou pe care o sa-l primim pe bb, eu nu m-as supara daca am primi un wii cu tot cu placa fit, dar nu cred ca sunt finante, asa ca probabil voi primi doar jocul de scrable pt nintendo si sotul cursul de japoneza

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Jucariile de la Noriel se gasesc in Auchan titan... au deschis un magazin acum vreo 2 sapt. Sunt muuulte jucarele si lego, mega bloks, thomas etc.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput