Locul fetelor Nou-Venite (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lia73
fiul meu cel mic de 16 ani...e animal mic si nesimtzit ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Mai da eu nu stiam ca ai un baietel........de 16 ani......
vai ce mamica tanara ..........vreau si eu 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
mvb spune:
Draga borsul de sfecla rosie se face ca orice bors de legume numai ca se pune si sfecla rosie taiata cuburi ca si cartofii....de la sfecla ciorba se face rosu inchis...e grozava cu smantana...nu se pune multa sfecla ca dam in altceva...dam in laturi![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Lia73 spune:
In 25 octombrie 2009, ora 4.00 va deveni ora 3.00
In consecinta, sambata noaptea, limbile se dau cu o ora mai devreme 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
mvb spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 In 25 octombrie 2009, ora 4.00 va deveni ora 3.00 In consecinta, sambata noaptea, limbile se dau cu o ora mai devreme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
cora79 spune:
SSaaalutarrrreeee fetele mele dragi

Ale-multumim pentru rugaciuni![]()
Lorin -fetita se va face repede bine si cine stie poate si testul se hotaraste sa devina pozitiv
Lia-va iesi bebe luna viitoare,trebuie sa calaresti mai mult![]()
Draga,Trutzi,Eleia,Jesia
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Mvb-si pentru tine mai am pupicei,scuze ca te-am omis![]()

jesia spune:
| citat din mesajul lui cora79 SSaaalutarrrreeee fetele mele dragi ![]() ![]() ![]() Ale-multumim pentru rugaciuni Lorin -fetita se va face repede bine si cine stie poate si testul se hotaraste sa devina pozitiv ![]() Lia-va iesi bebe luna viitoare,trebuie sa calaresti mai mult Draga,Trutzi,Eleia,Jesia ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
si noi te pupam

Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 SSaaalutarrrreeee fetele mele dragi ![]() ![]() ![]() Ale-multumim pentru rugaciuni Lorin -fetita se va face repede bine si cine stie poate si testul se hotaraste sa devina pozitiv ![]() Lia-va iesi bebe luna viitoare,trebuie sa calaresti mai mult Draga,Trutzi,Eleia,Jesia ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
si de la mineCu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
alysa26 spune:
polo imi pare tare rau pt vestile proaste. 
daca ai incredere in dr asta mergi cu el. inceraca sa te gandesti pozitiv la toata situatia pt a gasi metode de rezolvare. poate sotul ar trebui sa inceapa tratament. uite ocra te poate ajuta. eu nu stiu nimik in domeniul asta si nu prea te pot ajuta. dar oricand imi ofer umarul ca sa poti plange sa te descarci. suntem aici s ane ajutam.
dragaica bine ai venit. succes cu fiv!!
lori pupam pe miruna s a fie bine.
cora mooor ce imi place optimismul tau..te puuup si dd iti va indeplini dorinta. ce e nu neputinta la oamnei e cu putinta la dzeu.ai incredere si va fi bine.
lia draga mea si cat am asteptat vesti de tine ..imi pare tare rau...
suntem alaturi de tine.
ale multu ca te gandesti si la noi
trutzi te puup si nu deznadajdui. o sa fie bine. sunt si eu azi Z7. imediat incepem dansul din ..buric..cam 2 sapt..o zi da una nu..asa am hotarat ..nu ma mai iau dupa teste.
si apropo de listutza...vreau si eu..sunt aspitanta din iul 2009 si am un baietel eric de 16 luni. data nasterii 26 apr 1980
jesi cum a fost la dr?
cora79 spune:
Alysa
,sa iti traiasca flacaul si sa vina repejor barza si cu o surioara![]()