Silueta dupa cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Flori eu am facut aerobic de 3 ori pe sapt si cam 10 min faceam abdomene...acasa nu am facut nimic...Eu am ajuns la 56 de kg si nu vreau sa slabesc mai mult...doar sa mai scap de grasime de pe burta si coapse.

La aerobic am mers la abdomene, tae bo, kangoo jumps...a fost distractiv! Si aqua gym e ok! Sau inot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Cele care vor sa slabeasca - va dau un link catre dieta cu care am slabit 4 kg/3 saptamani. Dieta se intinde pe mai multe saptamani, dar eu m-am plictisit. Prea imi era dor sa mananc ce vreau eu. Insa dieta e super, recomandata de un nutritionist unei prietene - toate cele care au tinut-o au slabit aprox. 10 kg.
www.lehliuvillage.com/dieta/dieta.doc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Am nascut cu cezariana primul copil - sa fi avut eu noroc sau pur si simplu un copil mai energic? Nu stiu, dar dupa 5 luni de la nastere (fara niciun efort - dieta sau exercitii fizice) am dat jos aproape tot din cele 20 de kg pe care le luasem in sarcina. Dupa 9 luni de la nastere (tot fara nicio straduinta)- aveam un abdomen super, numai urma de la cezariana m-ar mai fi tradat ca am nascut.

Acum - la a doua sarcina, am luat iar mult in greutate si am o burta...de ma intreaba lumea "Sigur nu sunt gemeni?" Ma gandesc si ca am niste ani in plus - si nu-mi voi mai reveni la fel de usor. Dar, baietelul meu, care intre timp a crescut, m-a linistit: "Lasa mami, daca nu slabesti, o sa merg cu tine in parc si o sa-ti dau start sa alergi (asa cum fac eu cu el...). Dar sa nu crezi ca faci pauze lungi si dese! Te pun eu sa fugi mult si cu pauze scurte. Asa sigur o sa slabesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

witeflower micul tau print are perfecta dreptate...si eu am fost de 3 ori la stadion la alergari...ajuta foarte mult la slabit!
O sa dai jos si dupa a doua cezariana...numai sa alegi un stil de viata sanatos si sa faci un pic de miscare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Da, se pare ca daca ai un bebe si in plus un junior fascinat de alergari - slabesti vrei nu vrei. Cel putin asa cred si eu - pana la urma avem nororc cu copiii, daca ne luam dupa ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Ianinte de sarcina aveam 54 kg, inainte de a naste 74 kg, acum am 47 kg, ma ajuta fiu`miu sa ma intretin

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput